2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla bebeciklerimizi almayı nasip etsin maşallah kesenin oluşumu güzelmiş dr banada folic asit verdi sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimde 6,5 yaşında oğlum var dediğin gibi ikinci dahafarklı oluyormuş

ayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi
Tebrk ederm cnm zaten o civarlarda tahmin etmistm testin silikliginden. Ptesi bi daha kanber artisini gor. Cok sukur hamilesn artk dikkat edip takip etmelisn ihmal etme folik asit verdiyse doktor basla hemen

YA NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİN CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN BAK ARTIK SEVİNME ZAMANI TEBRİKLERRRRR

Tebrk ederm cnm zaten o civarlarda tahmin etmistm testin silikliginden. Ptesi bi daha kanber artisini gor. Cok sukur hamilesn artk dikkat edip takip etmelisn ihmal etme folik asit verdiyse doktor basla hemen
kizlar nasil sevindim cook tesekkur ederim ya yurtdisina cikicaz daha kadin dogumcuyla gorusemedim yeni aldim sonucu yarin hastane arayip konusucaz insallah bakalim

Çok sağol canım. Ben oğlumda doktor folic 1 al dediği için bunda da gittim folic 1 aldım. Eczanelere gidip en iyi folic i verin deyince solgarın folic ini veriyorlarmış belki fiyatı yüksek olduğu için öneriyorlardır belki de gerçekten iyidir bilmiyorum. Doktor bugun hangisini kullanıyorsun deyince folic 1 dedim iyi dedi.

canim ya bayram sonuna kadar burda yokuz yarin bi gidicez doktorla konusucam iste yurtdisina gidiyoruz bide orda nasil gidebilir miyim hastaneye bilmiyorum
Kendinde bi sorun hissetmiyorum hersey yolundadır bence canım yarın doktordan her ihtimale karşı kekeme olması durumunda progestan ilaç labilirsin yurt dışında gidemezsen diye tedbir amacli. Acele etmekte stres oluşturuyor inan bana. Ben 20 ağustostan beri biliyorum ve ilk randevumu 9 eylüle aldım hala bekliyorum hatta hcg artışa bile sadece 2 kez baktım bir kez de rutin testler için gidince baktıracam pazartesi o kadar. İçini ferah tut inşallah her şey güzel olacak miniklerimizle

canim ya bayram sonuna kadar burda yokuz yarin bi gidicez doktorla konusucam iste yurtdisina gidiyoruz bide orda nasil gidebilir miyim hastaneye bilmiyorum
Cok stres yapma sakin. Degerin dusuklugu degil artisi onemli git gez kafana takma geldiginde gidersin tekrardan kan vermeye
Biz de bayramda cok gezmeli yürümeli program yaptik ayy bisey olur mu diye düşünmüyorum olucagi varsa yattigim yerde de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…