- 25 Aralık 2012
- 193
- 141
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.261
hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla bebeciklerimizi almayı nasip etsin maşallah kesenin oluşumu güzelmiş dr banada folic asit verdi sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimde 6,5 yaşında oğlum var dediğin gibi ikinci dahafarklı oluyormuşMerhabalar :)
Bu konu ilk acildigindan beri sizleri takip ediyorum, yazmak icin bugunu beklemistim. Son adet tarihim 26 temmuz, hcg yi takip ediyordum ilk hcg de gec dollenme oldugunu anlamistim 11 gun arayla 2 kere kan verdim. Duzenli artmisti cok sukur bugun doktora gittim. Karindan keseyi gorduk toplu igne basi kadar. 4+3 ile uyumlusun bu hic sorun degil iyiki ikinci kan testini yaptirip da gelmissin dedi doktor, ordaki degerlerle kesem uyumluymus. Bayramdan sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi. Bir suru tahlil verdi. İs yerine vermem icin kagit yazip verdi. Folic iciyor musun dedi. İciyorum dedim.
Yememem ve icmemem gereken seyleri soyledi.
Allah nasip ederse 2. Gebeligim 27 aylik oglum var ayni doktorda dogum yaptim. Oglumda 7. Haftaya kadar hic rahatsizligim yoktu bunda sirt kasik agrim var. Kasik agrimi idrar enfeksiyonundan saniyordum ama tahlilim temiz cikti. Demekki her cocuk da degisiyormus.
İlk dogumum cok guzel bir dogundu yeniden kendime ve sizlere oyle bir dogum diliyorum :)
Hepinimiz icin hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin.
canım benim ya doktoruna bir danış istersen inşallah kesilirProgestan kullandığım halde hala lekelenmem devam ediyor kahverengi seklinde
eee annesi resmen çıkmış ya bu yahu maşallahmutlu haftasonlari kizlarsabah ilk idrarimla yaptim bu testi ilk daha silikti 10dk sonra boyle oldu ogleden sonra kan testi yaptiricam
Karindan mi gorndu canm.Benmde sat 27 temmuz kızlar 5+1 de kesemi gördüm 3 mm di normal sanırım dmi
evet canım 6,5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlarsaİkinciye mi hamilesin ne güzel
Cnm duzeldi mi lekelenmen doktrla irtibata gectn miProgestan kullandığım halde hala lekelenmem devam ediyor kahverengi seklinde
YA NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİN CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN BAK ARTIK SEVİNME ZAMANI TEBRİKLERRRRRayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi
Tebrk ederm cnm zaten o civarlarda tahmin etmistm testin silikliginden. Ptesi bi daha kanber artisini gor. Cok sukur hamilesn artk dikkat edip takip etmelisn ihmal etme folik asit verdiyse doktor basla hemenayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi
YA NASIL SEVİNDİM BİLEMEZSİN CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN BAK ARTIK SEVİNME ZAMANI TEBRİKLERRRRR
kizlar nasil sevindim cook tesekkur ederim ya yurtdisina cikicaz daha kadin dogumcuyla gorusemedim yeni aldim sonucu yarin hastane arayip konusucaz insallah bakalimTebrk ederm cnm zaten o civarlarda tahmin etmistm testin silikliginden. Ptesi bi daha kanber artisini gor. Cok sukur hamilesn artk dikkat edip takip etmelisn ihmal etme folik asit verdiyse doktor basla hemen
Hayırlı olsun canim cok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsinayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi
Hayırli olsun canim cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsinayyyy kizlarr cok mutluyum kan testi yaptirdim degerim 28,1 cikti ordaki doktor hamilesiniz ama cok yeni dedi
Hayırlı olsun canim cok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
amin kizlarr cok tesekkr ederim Allah tum isteyenlere versinHayırli olsun canim cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin
Yok cnm vajinal ultrasonlaKarindan mi gorndu canm.
Çok sağol canım. Ben oğlumda doktor folic 1 al dediği için bunda da gittim folic 1 aldım. Eczanelere gidip en iyi folic i verin deyince solgarın folic ini veriyorlarmış belki fiyatı yüksek olduğu için öneriyorlardır belki de gerçekten iyidir bilmiyorum. Doktor bugun hangisini kullanıyorsun deyince folic 1 dedim iyi dedi.hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla bebeciklerimizi almayı nasip etsin maşallah kesenin oluşumu güzelmiş dr banada folic asit verdi sen hangisini kullanıyorsun bu arada benimde 6,5 yaşında oğlum var dediğin gibi ikinci dahafarklı oluyormuş
Önemli olan artışın düzenli olmasi canım 2 günde bir takip et istersen:)amin kizlarr cok tesekkr ederim Allah tum isteyenlere versindegerim cok dusuk ya kotu bisi yoktur dimi bat gunum ptesi 5inormal mi
canim ya bayram sonuna kadar burda yokuz yarin bi gidicez doktorla konusucam iste yurtdisina gidiyoruz bide orda nasil gidebilir miyim hastaneye bilmiyorumÖnemli olan artışın düzenli olmasi canım 2 günde bir takip et istersen:)
Kendinde bi sorun hissetmiyorum hersey yolundadır bence canım yarın doktordan her ihtimale karşı kekeme olması durumunda progestan ilaç labilirsin yurt dışında gidemezsen diye tedbir amacli. Acele etmekte stres oluşturuyor inan bana. Ben 20 ağustostan beri biliyorum ve ilk randevumu 9 eylüle aldım hala bekliyorum hatta hcg artışa bile sadece 2 kez baktım bir kez de rutin testler için gidince baktıracam pazartesi o kadar. İçini ferah tut inşallah her şey güzel olacak miniklerimizlecanim ya bayram sonuna kadar burda yokuz yarin bi gidicez doktorla konusucam iste yurtdisina gidiyoruz bide orda nasil gidebilir miyim hastaneye bilmiyorum
Cok stres yapma sakin. Degerin dusuklugu degil artisi onemli git gez kafana takma geldiginde gidersin tekrardan kan vermeyecanim ya bayram sonuna kadar burda yokuz yarin bi gidicez doktorla konusucam iste yurtdisina gidiyoruz bide orda nasil gidebilir miyim hastaneye bilmiyorum
Allah bagışlasın maşallahevet canım 6,5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?