2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Görünür inşallah canım

yarin konusucam kadin dogumcuyla insallah yarin pazar bulabilirsem. allahim kismet ederse olur. cok stres yapmiycam cunku ilk haftalar bebislerimiz cok daha guclu korunurmus sonucta ben ogrenmeseydim de tatile cikicaktim daha bile iyi gelir diye dusunuyorum. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikla bebislerimizi kucaklarimiza alalim. ay cok heyecanli pek hamileumisim gibi dusunemiyorum hala

Ay canım pazartesi bende aynı doktora gideceğim :) burda birimin gideceğini öğrendiğime çok sevindim. Uzun araştırmalarım sonucu Aylin hanıma randevu aldım ve çok heyecanlıydım

Herkese merhaba bende inşallah mayıs annesiyim bizde çarşamba gideceğiz o zaman 5+2 olacağız keseyi goruruz muyuz kalp atisini da tabi teşekkürler şimdiden inşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi:)))

İnşallah canım teşekkür ederim bayram öncesi kalp atisini duysak iyi olur hayırlısı artık sağlıklı olsun da inşallah

herkese günaydın
patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız

Adet olmadıysan herhangi bir gebelik testi çıkarır ama ben clear blue plus ile öğrenmiştim

Ben ovula erken gebelik testi aldım cok iyi tavsiye ederim

Arkadaşlar ben idrar yollarında enfeksiyon kapmışım sonucumda da çıkmış yüksek çıkmış yani kesin enfeksiyon var afedersiniz idrara çıkarken yanma oluyo bebeğe bi zararı varmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…