- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #1.321
evet canim sat 5agustostu git bakalim guzel haberlerle gel insallah ben artik bayramdan sonragidebilcem burdan wifi buldukca sizden takip ederimAnladim canim sat a gore hesaplaniyor ya satin da 5 agustos bu durumda. Ben de 4+2yim haftaya 5+2 iken dr.a gidicem insallah
Insallah canim :)Yüksek ihtimalle keseyi görürsün canım inşallah güzel haberlerle geliceksin
Görünür inşallah canımMerhaba kizlar, yeni hamilelerimiz varmis ne guzel :)
Ben de carsamba ogleden sonraya kadin dogumdan randevu aldim. Pazartesi sabah da kan testini yenileyeceğim. Carsamba günü SAT'a gore 5+1 oluyor kese gorunur mu sizce? 4. haftada bile gorenler var okudugum kadariyla :) insallah her sey guzel gidiyordur da mutlu haberlerle gelirim :)
hadi bakalım acaba yesa1 mayıs annesi olabilecek miydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
son 14 günnnnnnnnnnnnnnnnn
Saglikla kucagina alirsn insallhiBende geldim :) 5+2 bugün. Ve keseyide gördük. Herkes sağlıkla alsın bebislerini kucağına :)
Kendinde bi sorun hissetmiyorum hersey yolundadır bence canım yarın doktordan her ihtimale karşı kekeme olması durumunda progestan ilaç labilirsin yurt dışında gidemezsen diye tedbir amacli. Acele etmekte stres oluşturuyor inan bana. Ben 20 ağustostan beri biliyorum ve ilk randevumu 9 eylüle aldım hala bekliyorum hatta hcg artışa bile sadece 2 kez baktım bir kez de rutin testler için gidince baktıracam pazartesi o kadar. İçini ferah tut inşallah her şey güzel olacak miniklerimizle
yarin konusucam kadin dogumcuyla insallah yarin pazar bulabilirsem. allahim kismet ederse olur. cok stres yapmiycam cunku ilk haftalar bebislerimiz cok daha guclu korunurmus sonucta ben ogrenmeseydim de tatile cikicaktim daha bile iyi gelir diye dusunuyorum. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikla bebislerimizi kucaklarimiza alalim. ay cok heyecanli pek hamileumisim gibi dusunemiyorum halaCok stres yapma sakin. Degerin dusuklugu degil artisi onemli git gez kafana takma geldiginde gidersin tekrardan kan vermeye
Biz de bayramda cok gezmeli yürümeli program yaptik ayy bisey olur mu diye düşünmüyorum olucagi varsa yattigim yerde de olur
Canım kese mm haftaya göre kaç oluyor bilmiyorum. Ama doktorun normal dediyse normaldirBenmde sat 27 temmuz kızlar 5+1 de kesemi gördüm 3 mm di normal sanırım dmi
Ay canım pazartesi bende aynı doktora gideceğim :) burda birimin gideceğini öğrendiğime çok sevindim. Uzun araştırmalarım sonucu Aylin hanıma randevu aldım ve çok heyecanlıydımAy hadi insallah bu kafaya takmaman işe yaramıstırrr :)) Valla nasıl sevinirim senle aynı ayda hamile kalsaaak :)
Ben simdi listemdeki doktorları denemeye baslayacagım, henüz tam kararımı vermedim :) Koru'ya gidecegim Aylin Arslan'a, bakalım elektrik alabilecek miyim :)
Herkese merhaba bende inşallah mayıs annesiyim bizde çarşamba gideceğiz o zaman 5+2 olacağız keseyi goruruz muyuz kalp atisini da tabi teşekkürler şimdiden inşallah sağlıkla kucağımiza alırız bebislerimizi:)))[/QUOTE
Gozun aydin canm saglikla kucagina aldigin gunler gelir insaAllah
Keseyi gorursunuz ama kalp atisini duyabileceginizi sanmiyom.ben 6. Haftama gore randevu aldim
Adet olmadıysan herhangi bir gebelik testi çıkarır ama ben clear blue plus ile öğrenmiştimherkese günaydın
patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız
Ben ovula erken gebelik testi aldım cok iyi tavsiye ederimherkese günaydın
patitis tebrik ederim canim biraz imkansız gibi konusuyordun ama oldu mu oluyor işte.Allah tüm hamiş annelerimize bebeklerini sağlıkla almayı nasip etsin. @BaharKenan35 sen naptin canım.batlarimiz aynıydı.ben hala adet olmadım ama hamile gibide hissetmiyorum. bugün idrar testi mi alsam diyorum.
hamile olduğunu idrar testiyle öğrenen arkadaşlar hangi markayı aldınız
Nasılsın CanımGunaydin hamisler ve hamis adaylari
Iyiym cnm gun doldrmaya calisiyrm iste. Doktora gitmedm hala. degr takibini de biraktm bi hafta bisey yapmayacm insallh gidene kadr karindan gorunur kese.Nasılsın Canım
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun dkra inşallah görünür minişinIyiym cnm gun doldrmaya calisiyrm iste. Doktora gitmedm hala. degr takibini de biraktm bi hafta bisey yapmayacm insallh gidene kadr karindan gorunur kese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?