2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizde 12+2 de gittik ikili test için aynı şekilde. Bizim Dr da kesinlikle çok temkinli ama ben herkesin belli oluyor tahmin etseniz fln dedim, bakmadanda da söylerim tahminden öteye gitmez sonuçta yanılma payı yüksek dedi. Ama sonra bakınca kıza benziyor dedi yüksek ihtimalle :) tahlil sonuçları bizimde 3 güne çıkıyormuş ama biz haftasında cuma gidicez yine, bakalım belki netleşir o zmn :) biz kız diye düşünüp isim arayışına girdik bile ama

Eşim dalga geçiyor zaten, bu bebiş elinde 1 dilim pizzayla çıkacak diye.. :)
Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin de.. herşey geçer..
Tıbben gerçekten öyle bir şey varmış cnm :) hamilelik döneminde anne neyi çok sever çok yerse Bebek'te onu severmiş. Bir arkadaşım hamilelik boyunca hep çilek yedim kızım şimdi herşeyin çileklisini seviyor yiyor demişti. Kızı şu an 8-9 yaşında :)) gülmüştük bizde, ve tesadüfen geçen bir makale okudum gerçekten gerçeklik payı varmış öyle oluyormus

Sorma ben de çok sabırsızlanıyorum öğrenmek için. Büyük ihtimalle kız deyip erkek çıkmasındansa biraz daha beklemek daha iyi galiba :) yani ikisi de müthiş bir şey hiç önemli değil ama insan kız ya da erkeği bir kere duyduktan sonra kendini direk o an hazırlıyor ve şartlandırıyor galiba söylenen cinsiyete :) sizinki artık netleşir sanırım bu hafta. Haberlerinizi bekliyoruz :)

Tahmin doğru çıkar inşallah, darısı başıma :) haberlerinizi bekliyoruz :)

O zaman evde bol bol tambugday unundan hamur yogurup, sağlıklı pizzalar yapmam gerekecek desene :)))
Nar , Limon, Turşu ve Pizza şimdilik favorilerim.. takip edelim bakalım doğru çıkacak mı

aynen ben kıza şartladım kendimi.. öylesi de kötü bakalım kısmet, allah hayırlısını nasip etsin.
Cuma günü haber veririm. sizin ne zaman bir sonraki randevu.. sizinde netleşir o zaman..

aynen ben kıza şartladım kendimi.. öylesi de kötü bakalım kısmet, allah hayırlısını nasip etsin.
Cuma günü haber veririm. sizin ne zaman bir sonraki randevu.. sizinde netleşir o zaman..
Bizim 9 aralık daha çok var... Neyse bakalım bekleyeceğiz, kesinleşenlerin haberleri ile avunurum o zamana kadar :)) hayırlısı olsun.

güzel anneler merabaaa.şimdi geldim hastaneden ikili test sonucum temiz çıktı şükür..devlete gidiyorum iki seferdir.doktor ultrasona gerek yok dedi ben az baksak diyince 15 sn baktı cinsiyeti sordum ciihazımız pek iyi değil pozisyonuda uygun değil bir ay sonra bakalım dedi.yalnız aklıma bişey takıldı ben halen folik asit kullanıyorum yarın 13 haftam dolucak doktor vitamindir demir iilacıdır falan hiçbişey vermedi sizler kullanıyomusunuz Allah korusun bişey olur diye korkuyorum

Mrb canm bende devlete gidiyordum 14. Haftaya kadar folik asiti kullan demişti cinsiyeti de 4
5. Ayda anca soylerm.deyince 14. Haftada ozele gittim %99 kiz dedi
:) 14. Haftada demir kan ilaci ve vitamin verdi. Ben zaten kansizimdr. Kan ilacina birsey diyemedm ama vitamni icmek.istemiyorum dedm. Cunku er haricnde herseyi yiyorm sukur. Dr bsy demedi zaten. Halsz hissednce icersn dedi ama icmiyorum. 14. Haftadada vermezse dr unu değiştirir sn simdilk normal

valla netten bakıyorum herkesn ultrason görüntüsü çok güzel galiba bende özele gidicem çünkü hiç sormuyoda doktor halsizlik varmı bişikayetin varmi diye

Çok sevindim sonuçların iyi olmasına. Devletin cihazları hiç iyi değil, daha önce de anlatmıştım 5. Baskı falan olacak canım ama :) benim 2.kontrolümde devlette kanaman var düşükle sonuçlanabilir söylemem lazım hazırlıklı olun dedi... Ben tabi ağla ağla bir hal oldum... 2 saat sonra özele gittim önemli bir şey yok herşey yolunda dedi... :) düşün ağlamaktan düşürebilirdim bebeğimi devletimiz sağolsun!!! O yüzden özele gitmenizi öneririm. Devletin cihazlarının hassasiyeti iyi değil ve inanılmaz sıra var doktor istese de vakit ayıramıyor. Ben özelde her seferinde renkli 4D ultrasonda görebiliyorum bebeğimi doktor tek tek tüm organlarını anlatıyo :) çok tatlı :) folik asiti 12. Haftada bıraktırdı, daha komplex bir vitamin verdi; içerisinde 12 vitamin (folik asit dahil), 4 mineral ve 3 eser element var. Kan değerlerim iyi ancak devamlılığı için buna devam etmem gerektiğini söyledi. Ha cinsiyeti 12. Haftada benimki de net söylemedi, yanlış tahminde bulunmak istemedi sanırım. Artık bir sonraki kontrolde öğreneceğiz.

haklısın canım ben zaten doğumu özelde düşünoydum kontrolleri devlette olurum dedim ikidir gidiyorum ilki iyi gbi geldi ama busefer memnun kalmadım hiç ilgi yok bişikayetiniz varmı die bile sorulmadı senin daha fena olmuş tabi bianlık üzüntü kötü şeylere sebebiyet verebilirdi Allah korusun

Teyzeleri bizde öğrendik cinsiyetimizi prenses kızımız geliyor inşallah Allah in izniyle. 12haftalıkken erkek gibi sanki dedi bacağını tam açmamıştı. Bizde geçtiğimiz cuma gittik erkek diye beklerken kızımız geliyo kesin dedi şaşırdık. Yanılma payı oluyo cidden. Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlat nasip etsin

Kızlarr dünden beri kendime gelemiyorum nie bole oldum oysa farketmez fln dıyordum demek kız isitoyrmusum gerçekten bide ilk oğlum tüp bebek olunca buda 3yıl sonra dondurulmuslardan kondu hep kızdır demişim içimden megerr umutlanmısım bole aptal gibiyim tüp bebek oldugunu bılenlerde ay fln dıyorlarr mıllet sankı uzuluo işin zor fln dıyorlar iki erkek keske kız olsaydı fln dıyorlar cok üzülüyorum içimden belli etmesemde bılıyorum gunah ama galiba cok umutlanmısım ağlasam rahatlıcam belkıde hazmetcek kadar olmusum ben farkına varmadan bılıyorum olmayan nıce ınsan var ben bızzat kendım yasadım cocugunun olmamanın ne zor oldugunu ama ne bilim bunlar. İç dunyamda yasadıgım şeyler aslında mutluyum rabbım saglıklı evlatlar nasıp etti buna sukurler olsun sagdce umutlanmısım onun yıkıntısı galıba bılemedim..canlarım

Evet isteğin olması gönlünden geçen bir isteğin olması normal cnm ama lütfen şöyle düşün rahatlarsin.Rabbim hiçbirşeyi sebepsiz vermez elbet ve elbet vardır bir hikmeti...Belki kızın olsa hasta olacaktı,özürlü olacakti,oglunla ters duseceklerdi gibi gibi onlarca sebep düşünebilirsin.Evet bu da erkek ve Rabbimin benden daha iyi bildiği birşey var de hep olur mu...Komsum surpriz ikinciye hamile kaliyor ve işinden ayrilmak zorunda kaliyor isyan ediyor.Neden neden neden diye kabullenemiyor ve 2 kiz sonra buyuk kizi vefat etti 3 yaşında küçük kizi yaşındaydı o olmasaydi hayata tutunamazdim dedi....Nasil bir uyum nasil bir düzen nasil bir olay...Biz dusunebilir miydik bu kadar yıl sonrasini? O yuzden sabır ve istekle sağlıkla dogsun diye dua edelim olur mu...Rabbim neylerse güzel eyler❤

canim yapma, allah gostermesin bebege birsey olsa boyle hissettigin icin kendini suclarsin. Benimde 2. Oglum doktor bana once kiz dedi, kiz uzerine hayaller kurduk. Sonraki kontrolde uzanir uzanmaz erkek dedi ben o anin verdigi sokla tepkisiz kaldim doktorda anladi sanirim ust uste bebegin saglikli dedi. Sanirim onemli olan buydu. O andan itibaren hep o an yasadigim duygu karmasasi icin kendime kizdim. Onemli olan gercekten saglikli olmasi. Facebook da cok fazla hamilelik, anne gruplarina uyeyim o kadar cok sukredilecek sey varki.

Kayinvalidemin 2 oglu var. İlk oglundan sonra 5 aylik hamileyken kizini kaybetmis. Sonrasinda esime hamileyken erkek oldugunu duyunca uzulmus. Simdi diyorki bu hayatta en buyuk mutluluklari bize o yasatti diyor. Gecen kayinvalidem ile ikinci erkek diye konustugumuzda bak benim senin gibi bir kizim oldu. Seninde 2 kizin olacak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…