2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kızlar var mi benim gibi hamile hissetmeyenler, göğüslerinde hafifleme olup göbeği hafif hissedenler? Depresyondayım acaba ondan mi bunlar?

Canım insan tabiki bi cinsiyeti daha fazla arzu edebilir ama sevgisi değişmez, doğar ve en kiymetlimiz olurlar. Allah herseyin hayırlısıni versin, sebepsiz değil hicbirsey. Olumlu taraflarini düşün, iki erkek hem kardes hem arkadaş olurlar. Paylaşımlari daha çok olur.

valla netten bakıyorum herkesn ultrason görüntüsü çok güzel galiba bende özele gidicem çünkü hiç sormuyoda doktor halsizlik varmı bişikayetin varmi diye
Ya malesef ilgilenmiyorlar. Surasi burnu basi bile demiyo kadn ben deme sem bana gostermiyo bile bi an once basimdan ataym gitsn bu yani mevzulari malesef

Masaallah saglicakla insaallah:)

O ayran aşkı bendede var sürekli ayran istiyo Can'ım :)

Kızlar merhaba epeydr yazamadm ama hep okuyorum gebeliğin başından beri su gbi akıntım var seffaf ve yoğun olmayan 17.haftaya girdik ve hala devam ediyo aranızda bunu yaşayan var mı yine intte kötü kötü seyler okudum sinirim bozuldu

Kizlar neyapiyosunuz.bir agirlik coktuki uzerime dun bu saatlerde uyudum o zamandan beri basim agriyor uyumayada korkuyorum

Canim benimde camasirim hep islak.gecenki kontrolde sordum doktora hamilesin normal dedi bana rahat ol takma bu kadar
Ay çok sagol cnm amniyon sıvısı fln sızıyomuş bazen böyle durumlarda çok korktm ama geçen hafta kont. Gittim herlde öyle bişey olsa görürdü doktor bilmiyorm ki

Benim de hep ıslak camasirim, gunde 3-4 kez çamaşır degistiriyorum...stres yapma, fazla da okuma canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…