2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bana da verdiği doz yetersiz geldi. İstersen endokrin uzmanına git benim iki hamileliğimde doz artırıldı.kızımda 25 ten 50 mcg ye. Şimdiki hamileliğmde de 3 kusur olmuş 50 den 75 mcg ye çıkardı.hergün aynı

Ben hamilelikten önce baktirdim canim cok yüksekti 9 du tsh ben 50 lik iciyodum. Hamile oldugumu ögrenince devam ettirdi doktor daha halen biraz yüksekti ondan bi gün 50 bi gün 75 iciyodum. En son 3 biseydi simdide her gün 75 lik aliyom. 3 hafta sonra tekrar baktircam bakalim o zaman nasil :/

Canim bende hep 100 lük kullanırım yıllardır. gebelikten önce endokrin doktorum 2.5 gibi degerdeyken gebelikte az daha düşük olsun dedi. hafta sonu da 150 lik alıyorum. bence ayarlamıştır doktorun vesvese yapma.

kizlar az cok ultrasondan anlarim gecen hafta bariz gordugum cikinti bu hafta yok kordon desem degil kuyruk desem o hic degil.. doktoru degistirmekle ilgili yok kendi doktoruma gidebilsem keske ama malesef yolculuk su an icin yasak.. cinsiyet hic onemli degil yeter ki saglikli olsun iki turlu de kabulumdur.. bu ara saglikli beslenmeyo dusunmek daha agir basiyor bir dort ayda bes kg. almak nedir devamli pasta borek hamur isi yiyorum. normal zamanda kolay kolay agzima sokmam... ve su gecmeyen dort gunluk bas agrisi... tansiyon normal ama bilmiyorum sebebini...

Kızlar çok bulantı oluyor benim, gittikçe artıyor, geçmesi gerekmez mi..özellikle akşamüstü başlıyor geceye kadar, feciyim...yarın 15. Haftaya girecez bitmesi gerekmez miydi
Ben de sen gibiyim tatlim yaaa, aksam saat 10dan sonra bulantilarim artiyo, gece de devam ediyor ve sabahta kusarak güne basliyorum bende azalmasini bekliyorum bu durumun ama bu kadarina katlanicaz yani anne olmak kolay degil diyip kendimi sakinlestiriyorum

Canım benim 3.31 de 25 mg dan 1,5 al demişti 3.85 cıktı aynı devam et dedi benim de kafam karıstı bilemedim endokrinolojiye gidicem bi ara

Bitsin ama artık canim yaa vallahi çok huzursuzum bu bulantılar çok mutsuz ediyor

Bogazım agrıyo 2 haftada zor iyileştim bir haftadır iyiydim şimdi yine basladı o kadar kan ilacı vitamin içiyorum hiç mi vücut direncim yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…