2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar çok bulantı oluyor benim, gittikçe artıyor, geçmesi gerekmez mi..özellikle akşamüstü başlıyor geceye kadar, feciyim...yarın 15. Haftaya girecez bitmesi gerekmez miydi
Cnm benim de arttı.azalır artık diyordum ki daha da şiddetlendi.tüm gün yatıyorum.akşamları daha da ağırlaşıyorum.odadan odaya gitmeye halim yok.bişey yemiyorum halsizlikten sesim bile çıkmıyor.

Arkadaslar peki aranizda bebegin acaba kalbi durmusmudur korkusu yasayan varmi??? Ben ara sira resmen bu sebeple bunalima giriyorum. Kendi kendimi yiyorum

Canım banada doktorum plesanta previa teşhisi koydu senin dediğin olayın adı işte ama benim tam sezeryan yerimin üstünde umarım sıkıntı olmaz

Cnm benim de arttı.azalır artık diyordum ki daha da şiddetlendi.tüm gün yatıyorum.akşamları daha da ağırlaşıyorum.odadan odaya gitmeye halim yok.bişey yemiyorum halsizlikten sesim bile çıkmıyor.

Ben de canim, biter diye beklerken artıyor çok kötüyüm

Arkadaslar peki aranizda bebegin acaba kalbi durmusmudur korkusu yasayan varmi??? Ben ara sira resmen bu sebeple bunalima giriyorum. Kendi kendimi yiyorum
Başlarda çok vardı ama gün geçtikçe azaldı, artık kalmadı o korku diyebilirim.Allaha emanetiz ne yapalım canim...

cok iyi fiyat. 3 sene once 400 civari vermistim ben

kizlar bi arkadas vardi sonuclarini alacakti bugun. aldi mi acaba? yazdi mi buraya goremedim ben. insallah iyi cikmistir sonuclari

Yıkama jelini ben evlendiğimden beri kullanıyorum ama akıntıyla ilgili bi yararını görmedim canım bakalım gittiğimde sorucam yinede :)

benimde ayni dedgin gibi akintim var. ped kullanmassam kiyafetime geciyor o derece. doktor normal dedi. rahimin genislemesine bagli akintiymis ve iyiymis. enfeksiyona karsi bebegi korurmus icin rahat olsun

benim 3 haftadr kanamam devam ediyo canım. gitmediğim dr kalmadı. bebekle ilgisi yok fizyolojik diyorlar onun için akıntıyı bence hiç dert etme
Çok sagolun kızlar içim rahatladı sürekli günlük ped veya peçete koymaktan sıkıldım artık gün içinde yinede buna şükür nelerle uğraşan insanlar var inş hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklere

Bu arada kızlar benimde bugünkü kontrolümde doktor detaylı ultrasona randevu al dedi 18. Haftamın bitimine aldım ama doktorum dediki beyinciğindr noktacıklar var bu hamileliğin belli dönemlerinde olurmuş geçermiş ama detaylı da doktorun söylerse çok önemsemene gerek yok geçer dedi uyardı ama ben çok korktum böyle noktacıklar olunca tüm vücuda bakılıyomuş normal mi diye her şeyi normal dedi ama bazı gebeliklerde olabiliyo bu durum dedi üzüldüm ni anda

Canım banada doktorum plesanta previa teşhisi koydu senin dediğin olayın adı işte ama benim tam sezeryan yerimin üstünde umarım sıkıntı olmaz
Canim Bana bebek buyudukce es yukari cikar dedi.insallah hepimiz bi sorun yasamadan kolayca aliriz kuzularimizi kucagimiza.tedirginim dunden beri ama aklima geldikce erteliyorum

Ah canim 10 gundur agriyor basim gece gunduz

Merhaba, bana da geçen hafta öyle dedi doktor. Büyüdükçe yukarı çıkarmış. İnşallah öyle olur. Olumsuz düşünmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…