2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım benim 3.31 de 25 mg dan 1,5 al demişti 3.85 cıktı aynı devam et dedi benim de kafam karıstı bilemedim endokrinolojiye gidicem bi ara

canım gidersen beni de haberdar et...Bana değerin normal diyor 3,59
Normal olduğunu ben de biliyorum ama gebeler de 2,50 altında olması gerek...buna göre normal mi

Kızlar ya ev isi bile artık yoruyo beni.cok çabuk halsiz güçsüz kalıyorum

çabuk yorulma halleri bende de başladı.
Birde bacak ve bel ağrım var onun için doktorumuz magnezyum verdi,umarım en kısa sürede işe yarar...
Minamix diye bir vitamin kullanıyorum bulantı yapıyor,tamda bulantılarım bitti diye sevindiğim dönemde...
Annelik zor derler ya gerçekten öyle şimdiden başladı zorlukları ama kızımın canı sağolsun

Aynen Can'ım sağlıklı gelsinlerde bebislerimiz....napalim çekeriz ne varsa :)

Slm kızlar ben bugünden beri afederisniz ishal oldum Canım meyve cekmişti biraz abarttım sanırım bozdu beni sürekli yatıorum sıvı takviyesi alıorum

Ay çok sagol cnm amniyon sıvısı fln sızıyomuş bazen böyle durumlarda çok korktm ama geçen hafta kont. Gittim herlde öyle bişey olsa görürdü doktor bilmiyorm ki
Swnde sagol canim.Ben doktora bebegin suyu olabilirmi dedim hayir mumkun degil dedi.rahim agzi acilsa gerisi gelir kanama vs olur ya idrarini kaciriyosun yada akintindir normal dedi canim

Ben yaşıyorum 10. Haftadan beri bu aralar olmuyor sanki.. neyse en son doktora bahsettim hatta bebeğin suyu gibi geldi bana korktum filan dedim oda adını anlamadığım birşey olmuşsun sen dedi. Enamed diye bi ilaç verdi yıkama jeli. Bende eş değer sebamed aldım kullanıyorum şuan bi sıkıntı yok gibi yada pedden anlaşılmıyor :) gittiğinde ısrarla sor doktora sonuçta alışkın olmadığın normal bi durum değil..

Canım benim 3.31 de 25 mg dan 1,5 al demişti 3.85 cıktı aynı devam et dedi benim de kafam karıstı bilemedim endokrinolojiye gidicem bi ara

kizlar benim doktorum 3 91 de ilac vermedi. tiroid hastasi degilsen 4.5 e kadar vermiyorum dedi. tabi icim rahat etmedi. profa gittim. o da aynisini soyledi. gebeligin ilk 3 ayinda tiroidin artmasi normal dedi. simdiki cogu doktor tiroid cok az ar
ts gebelere ilac veriyor dedi. 5 e kadar artabilir dedi birde. icin rahat etti bu yuzden. 21. haftada tiroide tekrar bakilacak.

benimde ayni dedgin gibi akintim var. ped kullanmassam kiyafetime geciyor o derece. doktor normal dedi. rahimin genislemesine bagli akintiymis ve iyiymis. enfeksiyona karsi bebegi korurmus icin rahat olsun

Kızlar ben de16. Haftadayım bulantılar gecmedi hala sabahları ve geceleri kabus gibi

Ya kızlar benim biliyorum daha buradan kimse gitmedi detaylı ultrason a ama sorayım size kafam çok karıştı
Doktorumuz beni 18+5 te detaylı ultrason a çağırdı ama gelişimine göre 19+5 oluyoruz
Bende bugün radyolojiyi aradım randevu için dediki olur mu çok erken burdaki doktor 21.haftada bakıyor ona göre gel dedi size bişey söyledi mi doktorunuz
Fiyat da 120 TL imiş normal di mi

Canım normal bişey bu dönemde beslenmemizin değişmesi ben de bulantılar yüzünden hep hamur işi yiyorum yemek yapıcak ne halim var ne de iştahım ben de kilo aldım baya yatmaktan ama gecicek bugünler

benim 3 haftadr kanamam devam ediyo canım. gitmediğim dr kalmadı. bebekle ilgisi yok fizyolojik diyorlar onun için akıntıyı bence hiç dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…