2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben sanirim kafayi yemrk uzereyim 2 yil once basimdan boyle birsey gecti ve 2 hafta sonra muayenede farkedildi. Dr uma endisemi anlatmaya cabaliyorum ama oda bisey olmaz deyip diruyor ve ayda bir cagiriyor bende 2 haftadan sonra panik oluyorum ister istemez
Başlarda çok vardı ama gün geçtikçe azaldı, artık kalmadı o korku diyebilirim.Allaha emanetiz ne yapalım canim...

Ben öyleyim. Sürekli acaba mı diyorum deli gibi.

Ben yaşıorum hemen hemen aynı şekilde o korkuyu

Aranizda ayda 1 den daha cok giden varmi dr una??? Benimki beni almiyor. Hayir keyfim belki para harcamak istiyor neden boyle yaaaa. Sanirim bula bula prensip abidesi bi dr bulmusum. Bendekide ne sans ama

Aranizda ayda 1 den daha cok giden varmi dr una??? Benimki beni almiyor. Hayir keyfim belki para harcamak istiyor neden boyle yaaaa. Sanirim bula bula prensip abidesi bi dr bulmusum. Bendekide ne sans ama
Doktor beni 2 haftada bir çağırıyor. Ben bu sefer biraz zaman gecsin diye 3 haftada gidicem. Oğlumda da aynı doktora gittim, o zaman da öyleydi.

Kızlar hamileliğmin 16+3ündeyim. İlk hamileliği olupta bebeğinin hareketini hisseden var mı bu haftalarda? Ya da elinizi karnınıza koyduğunuzda ufak da olsa bir kıpırdama farkediyor musunuz?

Kızlar detayli ultrason için randevuyu özel hastanelerden mi aldınız araştırma hastanesine randevu alan var mı?

Kızlar hamileliğmin 16+3ündeyim. İlk hamileliği olupta bebeğinin hareketini hisseden var mı bu haftalarda? Ya da elinizi karnınıza koyduğunuzda ufak da olsa bir kıpırdama farkediyor musunuz?
benimki 3. Yarin 15+0 ama bariz bisey hissetmedim henuz.yemeklerden sonra bir iki seyirme okadar.sen ilk hamileligi sormussun canim 18 19 dan once zor

Benim doktorda ayda bie cagiriyor ama ben canim isteyince gitsemde gulumsuyor bise demeden ultrasona aliyor

benimki 3. Yarin 15+0 ama bariz bisey hissetmedim henuz.yemeklerden sonra bir iki seyirme okadar.sen ilk hamileligi sormussun canim 18 19 dan once zor
Benimde yemekten sonra uzandıgımda karnımda kıpırdamalar vardı ama bilmiyorum bebismiydi :) bir ara bir sey atıyor gibi kıpırtıyor gibi oldu gecti sonra,erken oldugundan bebislerimizsede anlamıyoruz sanırım

Beni hep 1 ay sonra cagirdi ama hic 1 ayi bulmadi. cok kustugum ve esim cok kuruntu yaptigi icin 2 kere acile gittim. idrar temiz cikti serum almadim. bir kere de kanamam oldugu icin gitmistim. ortalama 10 gun mecburi sebeplerden. en uzun bu sefer oldu 15 gun. ama bugun de lekelenmem oldu hafif. gitsem mi diye tereddutte kalmadim degil progestani aldim bakalim.

Bende aynıyım canım gaviscon içiyorum bana mısın demiyor bu aralar iyice arttı
yok artık,haftadan da gayet müsait cinsiyet için %100 deme bari benziyo falan de acaba başka bi Dr a daha mı gitsen cnm
Canım migde yanması az oluyordu ama şu iki gündür çoğaldı gece çok rahatsız ediyor yattığım yerden ağzıma kadar geliyor bişey ama doktoruma bidaha gittiğimde bende sorcam belki bişey verir veya bişey önerir acaba yediklerimizden mi oluyor bebisimiz tuyleniyor ondanmi

Canım benimde başladı diğer iki hamileliktede hep bu aylarda başladı soda için iyi geliyor eğer oda kesmesse muhtemelen Migde için ilaç vericek reniee duo die bir ilaçtı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…