2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok şükür canım maşallah kuzucuga

Canım benim ilk gebeliğimde de oldu reflü oldum ama tüyle saçla ilgisi yok benim kızım tüysüz ve kel doğdu ama ben mide yanmasından uyku uyuyamadım.Benim midem zaten hassastır gebelikte etkiliyor hele biraz daha büyüsünler mideye baskı arttıkça mide yanması artacak.Ben geçen sene safra kesesi ameliyatı oldum ve reflü sürekli hale geldi gebelik etkisiyle şikayetlerim 2 kat arttı. gaviscon kullanıyorum bir zararı yok

Canım benimde başladı diğer iki hamileliktede hep bu aylarda başladı soda için iyi geliyor eğer oda kesmesse muhtemelen Migde için ilaç vericek reniee duo die bir ilaçtı sanırım

Bende kıldan tuyden olcagini sanmıyorum ama etrafımdakiler ondandır diyor. benimde hamilelikten önce biraz hassas migdem vardı ondandır diye düşünüyorum. reni hapını bende duymuştum doktorum bakalım ne yapacak verecek öteki hafta cuma gideceğim bebeğimi göreceğime seviniyorum cinsiyeti tam belli olacak erkek demişti ama yüzde 70 oranında bakalım hayırlısı inşallah sağlıklıdir

Benim de gobek yana dogru genislio cinsiyeti soylemedi doktor 2 hafta sonra soylucek heyecanla bekliyoruz sizce nedir

Eklentiler

• IMG-20161108-WA0002.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
çok geçmiş olsun ilk defa duydum dikkat etmek gerek sen yat dinlen annesi.

Kızlar çok bulantı oluyor benim, gittikçe artıyor, geçmesi gerekmez mi..özellikle akşamüstü başlıyor geceye kadar, feciyim...yarın 15. Haftaya girecez bitmesi gerekmez miydi
benim de artıyor senden gerideyim üstelik. dün yediklerimi çıkardım sonra bütün gün bir tane haşlanmış patates yedim. benim de öğleden sonra çok kötüleşiyor akşam feci o yüzden erkenden yatıyorum böyle çözüm buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…