2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde haftaya cumartesi bi aksilik olmazsa çok heyecanlıyım bize de erkeğe benziyor dedi bakalım ne çıkacak bu hafta gitmemek için direniyorum

Ben de canim, öğleden sonra 3 e kadar süt, yoğurt ceviz vs yedim yedim, sonra bi bulantı, berbat oluyorum. En geç 9 gibi uyumuş oluyorum ben de, en iyi çözüm erkenden sızmak ...

Arkadaslar peki aranizda bebegin acaba kalbi durmusmudur korkusu yasayan varmi??? Ben ara sira resmen bu sebeple bunalima giriyorum. Kendi kendimi yiyorum
Ben tabiki. Daha 3 gün önce doktordaydım çok iyi dedi.Ama yok aradan bikaç gün geçiyor şuan nasl acaba kalbi atıyormu diyorum.Paranoyak oldum.Az haraketlense anlicam iyi olduğunu duyucam en azından onu. bekliyoruz 1 ay daha bakalım belki duyarız. amaaan sonra da deriz nie haraket etmedi.Yok cnm yok doğana kadar düşüneceğiz hep. Doğduktan snrada gece kontrol ederiz nefesini . anlaşıldı bu böyle devam eder cnm, desene sen benden betersin

Günaydın kızlar dünden beri yazamadım
İş yoğundu bide telefonu elime almak istemedim nedense :) kendime izin verdim :)

Nasılsınız bakalım

Aranizda ayda 1 den daha cok giden varmi dr una??? Benimki beni almiyor. Hayir keyfim belki para harcamak istiyor neden boyle yaaaa. Sanirim bula bula prensip abidesi bi dr bulmusum. Bendekide ne sans ama
ben 10 günde bir bir bahane gidiyorum yoksa psikolojim bozulur başından benimki gibi bişey geçmeyen anlayamaz

Ben de canim, öğleden sonra 3 e kadar süt, yoğurt ceviz vs yedim yedim, sonra bi bulantı, berbat oluyorum. En geç 9 gibi uyumuş oluyorum ben de, en iyi çözüm erkenden sızmak ...
beni anlattın sanki şu an ceviz kaşar yiyorum ve süt içiyorum ay çok komik :)) dokuzda da yatıyorum

beni anlattın sanki şu an ceviz kaşar yiyorum ve süt içiyorum ay çok komik :)) dokuzda da yatıyorum
Bebekler için mecbur ne yapalım canim..3 ten sonra sadece çubuk kraker falan yiyebiliyorum, barı sabah yiyebiliyorken alayim vitaminleri..

ama sana moral olur mu bilemem de şu açıdan bak. oğlun için inanılmaz bir nimet erkek kardeşinin olması. bir kız bir erkek evladı aileler istiyor ama ne olursa olsun hemcins kardeşler çok daha yakın oluyorlar ve çok iyi anlaşıyorlar. sen oğluna hayatı boyunca yanında olacak bir DOST doğuracaksın sakın unutma.

ben 10 günde bir bir bahane gidiyorum yoksa psikolojim bozulur başından benimki gibi bişey geçmeyen anlayamaz
Canim çok iyi anlıyorum seni ben de feci paranoyaktim Dr dan çıkıyorum 2 saat sonra acaba kalbi durdu mu korkusu...en son gittim doktora anlattım, dedi ki kaygilansan da, kaygilanmasan da olacaksa olur, olmamış bir şey için üzülmek dünyanın en saçma şeyi.. ayrıca evet olabilir ama çok nadir yaşanan vakalardir, kötüyü dusunup kötüyü çağırma dedi..ben de biraz teslimiyete karar verdim.Rabbim hayırlısıní versin..şimdi hiç umursamiyorum bile...

Merhaba annişler bu hormonlar bizi her anlamda dengemizi bozdu uyku düzeni diye bişey kalmadı benimde tam anlamıyla tiksinme ve bulantılarımda geçmedi ilaç kullanmama rağmen halenn

hem de nasıl bir de ilk bebeğimi 25. haftada kaybettiğim düşünülürse bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Canim bende bir bebegimi bu sekilde kaybettigimden takik modunda yasiyorum. Benim sorunum dr uma ayda 1 olan randevum haricinde ulasamiyor ve gidemiyor olmak. Birgun kanamam oldu onda bile kabul etmedide hic tanimadigim baska bir dr a gittim. Sabahtan beri yattim ben buradayim diye bir hareket yapsin diye bekliyorum ama hicbir harekette yok. Aglamak uzereyim valla

Kızlar günaydın.dün kontrolüm vardı.detaylı ultrason ile dr amcasıyla bebişe baktık.her şey yolunda şükür.büyümüştü maşallah.ben de ortalama 4,5 kilo almışım.biraz şaşırdım ama sanırım Demir ilacı ve pekmez kilo aldırıyor.yoksa çok yemiyorum.ama bi kez daha rahatladım.binlerce şükür

Cuma günkü randevumu yarına çektim.. Kızlar hala kusuyorummm , resmen açıımmm ..
yarın soracağım bakalım.. Şu zofran mıdır nedir , ilaç verse olmaz mı diye :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…