- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #17.421
Yaaa hoşgeldin hep birlikte çok merak ettik seni pasif falan yazınca bi de aklımız kaldı. İyiymişsiniz ama sevindim canm :)
Canım ya çok sağolsun iyiyim çok şükür sen nasılsın bebis nasıl :)
Hafta sonu dinlenmek yerine daha çok yoruluyoruz zaten :)
ultrasondan anlamam ama 15.haftada belli olur aslinda cinsiyet.pozisyonmu uygun degildi.bende bugun gidicem soyler insBenim de gobek yana dogru genislio cinsiyeti soylemedi doktor 2 hafta sonra soylucek heyecanla bekliyoruz sizce nedir
Benim dr 20-24 arasında dedi yaptır radyolog ya da perinatoloji fiyatı iyiymiş nerede canım?Ya kızlar benim biliyorum daha buradan kimse gitmedi detaylı ultrason a ama sorayım size kafam çok karıştı
Doktorumuz beni 18+5 te detaylı ultrason a çağırdı ama gelişimine göre 19+5 oluyoruz
Bende bugün radyolojiyi aradım randevu için dediki olur mu çok erken burdaki doktor 21.haftada bakıyor ona göre gel dedi size bişey söyledi mi doktorunuz
Fiyat da 120 TL imiş normal di mi
Canım geçmiş olsun. Çok zor olur öyle haklısın insanın enerjisi hali bile kalmıyorCuma günkü randevumu yarına çektim.. Kızlar hala kusuyorummm , resmen açıımmm ..
yarın soracağım bakalım.. Şu zofran mıdır nedir , ilaç verse olmaz mı diye :S
Evet isteğin olması gönlünden geçen bir isteğin olması normal cnm ama lütfen şöyle düşün rahatlarsin.Rabbim hiçbirşeyi sebepsiz vermez elbet ve elbet vardır bir hikmeti...Belki kızın olsa hasta olacaktı,özürlü olacakti,oglunla ters duseceklerdi gibi gibi onlarca sebep düşünebilirsin.Evet bu da erkek ve Rabbimin benden daha iyi bildiği birşey var de hep olur mu...Komsum surpriz ikinciye hamile kaliyor ve işinden ayrilmak zorunda kaliyor isyan ediyor.Neden neden neden diye kabullenemiyor ve 2 kiz sonra buyuk kizi vefat etti 3 yaşında küçük kizi yaşındaydı o olmasaydi hayata tutunamazdim dedi....Nasil bir uyum nasil bir düzen nasil bir olay...Biz dusunebilir miydik bu kadar yıl sonrasini? O yuzden sabır ve istekle sağlıkla dogsun diye dua edelim olur mu...Rabbim neylerse güzel eyler❤
canim yapma, allah gostermesin bebege birsey olsa boyle hissettigin icin kendini suclarsin. Benimde 2. Oglum doktor bana once kiz dedi, kiz uzerine hayaller kurduk. Sonraki kontrolde uzanir uzanmaz erkek dedi ben o anin verdigi sokla tepkisiz kaldim doktorda anladi sanirim ust uste bebegin saglikli dedi. Sanirim onemli olan buydu. O andan itibaren hep o an yasadigim duygu karmasasi icin kendime kizdim. Onemli olan gercekten saglikli olmasi. Facebook da cok fazla hamilelik, anne gruplarina uyeyim o kadar cok sukredilecek sey varki.
Kayinvalidemin 2 oglu var. İlk oglundan sonra 5 aylik hamileyken kizini kaybetmis. Sonrasinda esime hamileyken erkek oldugunu duyunca uzulmus. Simdi diyorki bu hayatta en buyuk mutluluklari bize o yasatti diyor. Gecen kayinvalidem ile ikinci erkek diye konustugumuzda bak benim senin gibi bir kizim oldu. Seninde 2 kizin olacak dedi.
Canım insan tabiki bi cinsiyeti daha fazla arzu edebilir ama sevgisi değişmez, doğar ve en kiymetlimiz olurlar. Allah herseyin hayırlısıni versin, sebepsiz değil hicbirsey. Olumlu taraflarini düşün, iki erkek hem kardes hem arkadaş olurlar. Paylaşımlari daha çok olur.
ama sana moral olur mu bilemem de şu açıdan bak. oğlun için inanılmaz bir nimet erkek kardeşinin olması. bir kız bir erkek evladı aileler istiyor ama ne olursa olsun hemcins kardeşler çok daha yakın oluyorlar ve çok iyi anlaşıyorlar. sen oğluna hayatı boyunca yanında olacak bir DOST doğuracaksın sakın unutma.
Oyy saol teysesi ellerinden öper odaHenüz net olarak söylemedi canım biraz ısrar edince %51 kız dedi :) aralıkta öğreneceğiz net olarak inşallah :) minik prense sevgiler :)
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar hepiniz haklısınız hepsinin bilincindeyim bilincinde oldugum halde neden bole oldum bılmıyorum şükürler olsun diyorum sağlıklı,ben kendımı anlamlandıramıyorum cokmucok umut etmişim rüyalar fln emriyologla konusmamız v.s hepsi etkilemiş beni iyiki varsınız annemle bilee konuşamıyorum sizlerde olmasanızz annem bile baskaları sorunca bi oğlusumuzdaha olacak derken tepkisine bakıyorum galiba yavaş yavaş alışıcam bu duruma sonraki kontrolde iyce hazmetmiş olurum ,şükürler olsun diyorum sağlıklı bir bebek rabbime bınlerce şükür..oğluma arkadaş dogru soluosunuz keşke insanlarda bole baksa bnm etrafıdakiler biraz kafa yok galiba düşünceszce konusuyorşar bni etkiliyorlar işte nese kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim kendimde oldukca yazarım tkip ediyorum sizi önce su aptallıktan cıkmam lazım kendıme kızıyorum
Canım geçmiş olsun. Çok zor olur öyle haklısın insanın enerjisi hali bile kalmıyorbnm şu an pek kusmam kalmadığı halde bile bir halsizlik bir yorgunluk sorma. Doktor mutlaka uygun bir ilaç verecektir, inş en kısa zamanda geçer
tebrikler canmKızlar bende doktordan Yen'i çıktım benim de Bi oğlum olacak inşallah
Aslında başka Bi doktor kız demişti ama bugün erkek olacağını öğrendik sağlıklı olsun da
Kesinlikle devlet hastanesi başından saviyo bana ilk gittiğimde boş gebelik dedi haftaya gel kürtaj yaparız dedi o özele gittim öyle bisey yok dedi kese oluşumus bebek oluşur bekleyelim dedi dediği gibi oldu devlete gitsem belki kürtaj yapacaklardıÇok sevindim sonuçların iyi olmasına. Devletin cihazları hiç iyi değil, daha önce de anlatmıştım 5. Baskı falan olacak canım ama :) benim 2.kontrolümde devlette kanaman var düşükle sonuçlanabilir söylemem lazım hazırlıklı olun dedi... Ben tabi ağla ağla bir hal oldum... 2 saat sonra özele gittim önemli bir şey yok herşey yolunda dedi... :) düşün ağlamaktan düşürebilirdim bebeğimi devletimiz sağolsun!!! O yüzden özele gitmenizi öneririm. Devletin cihazlarının hassasiyeti iyi değil ve inanılmaz sıra var doktor istese de vakit ayıramıyor. Ben özelde her seferinde renkli 4D ultrasonda görebiliyorum bebeğimi doktor tek tek tüm organlarını anlatıyo :) çok tatlı :) folik asiti 12. Haftada bıraktırdı, daha komplex bir vitamin verdi; içerisinde 12 vitamin (folik asit dahil), 4 mineral ve 3 eser element var. Kan değerlerim iyi ancak devamlılığı için buna devam etmem gerektiğini söyledi. Ha cinsiyeti 12. Haftada benimki de net söylemedi, yanlış tahminde bulunmak istemedi sanırım. Artık bir sonraki kontrolde öğreneceğiz.
Aynı sorun bende de var hemen yorgun dusuyorum yatmak istiyorum elim ayağım titriyo sankiKızlar ya ev isi bile artık yoruyo beni.cok çabuk halsiz güçsüz kalıyorum
Bende öyleyim malesefAynı sorun bende de var hemen yorgun dusuyorum yatmak istiyorum elim ayağım titriyo sanki
Kızlar bende doktordan Yen'i çıktım benim de Bi oğlum olacak inşallah
Aslında başka Bi doktor kız demişti ama bugün erkek olacağını öğrendik sağlıklı olsun da
Valla bende merakla bekliyordum ama şu an pek değişiklik yok, umarım daha iyi oluruz. Tabi bugünümüze de çok şükürİnşallah cnm yaaaa.. yorgunluk hep var maşallah. 2. trimester dedikleri hani şu enerjik zamanlar ne zaman olacak. kandırmışlar resmen. ::S
Ay maşallah . Darısı başımaKızlar bende doktordan Yen'i çıktım benim de Bi oğlum olacak inşallah
Çok iyi anlıyorum canım seniKesinlikle devlet hastanesi başından saviyo bana ilk gittiğimde boş gebelik dedi haftaya gel kürtaj yaparız dedi o özele gittim öyle bisey yok dedi kese oluşumus bebek oluşur bekleyelim dedi dediği gibi oldu devlete gitsem belki kürtaj yapacaklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?