2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benim dr 20-24 arasında dedi yaptır radyolog ya da perinatoloji fiyatı iyiymiş nerede canım?

Cuma günkü randevumu yarına çektim.. Kızlar hala kusuyorummm , resmen açıımmm ..
yarın soracağım bakalım.. Şu zofran mıdır nedir , ilaç verse olmaz mı diye :S
Canım geçmiş olsun. Çok zor olur öyle haklısın insanın enerjisi hali bile kalmıyor bnm şu an pek kusmam kalmadığı halde bile bir halsizlik bir yorgunluk sorma. Doktor mutlaka uygun bir ilaç verecektir, inş en kısa zamanda geçer

Kızlar akşamları karnınızda batışma oluyormu sağ tarafınızda biraz acı veriyor ama.Mesela üzerine yatıncada acıyor sağ tarafıma dönünce uzandığımda. Biraz garip.

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kızlar hepiniz haklısınız hepsinin bilincindeyim bilincinde oldugum halde neden bole oldum bılmıyorum şükürler olsun diyorum sağlıklı,ben kendımı anlamlandıramıyorum cokmucok umut etmişim rüyalar fln emriyologla konusmamız v.s hepsi etkilemiş beni iyiki varsınız annemle bilee konuşamıyorum sizlerde olmasanızz annem bile baskaları sorunca bi oğlusumuzdaha olacak derken tepkisine bakıyorum galiba yavaş yavaş alışıcam bu duruma sonraki kontrolde iyce hazmetmiş olurum ,şükürler olsun diyorum sağlıklı bir bebek rabbime bınlerce şükür..oğluma arkadaş dogru soluosunuz keşke insanlarda bole baksa bnm etrafıdakiler biraz kafa yok galiba düşünceszce konusuyorşar bni etkiliyorlar işte nese kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim kendimde oldukca yazarım tkip ediyorum sizi önce su aptallıktan cıkmam lazım kendıme kızıyorum

Canım kimseyi memnun edemezsin kızın olsaydı iki tane bu seferde çok farklı yorumlar duyardın boşver kuşaklarını tıka :)

İnşallah cnm yaaaa.. yorgunluk hep var maşallah. 2. trimester dedikleri hani şu enerjik zamanlar ne zaman olacak. kandırmışlar resmen. ::S

Kesinlikle devlet hastanesi başından saviyo bana ilk gittiğimde boş gebelik dedi haftaya gel kürtaj yaparız dedi o özele gittim öyle bisey yok dedi kese oluşumus bebek oluşur bekleyelim dedi dediği gibi oldu devlete gitsem belki kürtaj yapacaklardı

Aynı sorun bende de var hemen yorgun dusuyorum yatmak istiyorum elim ayağım titriyo sanki
Bende öyleyim malesef doğru düzgün ev işi bile yapmıyorum. İşe gidip geliyorum, gelince yemeği zor yiyorum resmen direk uzanıyorum ve uyuyakalıyorum buna rağmen hiç dinç enerjik değilim. Hep bi halsizlik hep bi yorgunluk

Çok iyi anlıyorum canım seni kötü niyet tabi ki yoktur ama doğru düzgün cihazları ve teknolojileri bile yokken nasıl kendilerine güvenip de kürtaj ya da düşük diyorlar aklım almıyor... Bence ister devlet ister özel olsun, kötü bir durumda mutlaka 2.-3. bir doktora gitmek, fikir almak önemli. Sağlıkla kucağına al inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…