2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de aynen, geçen pazar alışveriş için 4 saat falan ayakta kaldım, biraz da yürüdüm ama resmen yorgunluktan öldüm, kasıklarım falan inanılmaz ağrıdı. Artık eskisi gibi gezmek yok onu anlamış oldum :)

ben de sadece ben de var zannediyordum herkes aynı durumdaymış hiç enerjik değilim valla benim mide bulantımda daha tam olarak geçmedi ağız tadıyla yemek yemek istiyorum artık korkuyorum yemek yemeye

Aynen cnm eskisi gibi değil hiç birşey şimdi merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum resmen yaşlandım dikkat et kendine fazla ayakta kalma. Gerçi benimde oturmaktan sırtım belim ağrıyor o da ayrı bir konu şikayet etmek istemiyorum ama insan illaki söylüyor konuşmadan duramıyor

ben de sadece ben de var zannediyordum herkes aynı durumdaymış hiç enerjik değilim valla benim mide bulantımda daha tam olarak geçmedi ağız tadıyla yemek yemek istiyorum artık korkuyorum yemek yemeye
Yok yok yalnız değilsin merak etme inş geçer en kısa zamanda bnmde bulantım oluyor ama çıkarmıyorum eskisi gibi zamanla tamamen geçer inş

Yok yok yalnız değilsin merak etme inş geçer en kısa zamanda bnmde bulantım oluyor ama çıkarmıyorum eskisi gibi zamanla tamamen geçer inş
inşallah ya artık bulantısız bi hamilelik geçirmek istiyorum kilo almak isityorum resmen

inşallah ya artık bulantısız bi hamilelik geçirmek istiyorum kilo almak isityorum resmen

Ya burda bir bayan vardı ismi aklımda degil, harmony sonucunu bekliyordu dün gelecekti galiba bir haber var mi?

Doktorundan çok mu memnunsun değiştirmeyi düşünmez misin sonuçta bizimle ilgilenmek zorundalar. panik olma ama bir doktora git için rahatlasın.

Canım benim 3.31 de 25 mg dan 1,5 al demişti 3.85 cıktı aynı devam et dedi benim de kafam karıstı bilemedim endokrinolojiye gidicem bi ara
Kızlar ilk değerim 5 gibiydi 25mg aldım 4.55 oldu.50mg aldım 3.33 oldu.75 mg çıkardık 1.81e düştü.öyle devam ettik son baktığımız da da 0.71 di.ilaçilarımı endokrin düzenledi benim mutlaka gidin endokrine.

Kızlar ya sizdede oluyo mu ? 17haftalık gebeyim bi haftadır falan uyku düzensizliği var geceleri uykuya dalamıyorum saniyelik uyuyorum yada. zaten tuvalet ayrı 4sefer uyanıyorm. Sizde de oluyo mu bu uyku problemi yatak batıyo resmen sabaha karşı yorgun düşüp öyle uyuyakalıyom

Canım çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın erken doğum mu yoksa kalbi mi
Ölü doğum yaptım malesef canım sebebi bulunamadı. detaylı ultrasonda sonuçlarım gayet iyiydi üstelik. pat diye kaybettim bebeğimi. o yüzden şimdi hiçbirşeye güvenemiyorum sorma.

En iyisini yapıyorsun. ama tabi önlenebilir durumlar da var doktorun sıkı takibi önemli.

Aranizda ayda 1 den daha cok giden varmi dr una??? Benimki beni almiyor. Hayir keyfim belki para harcamak istiyor neden boyle yaaaa. Sanirim bula bula prensip abidesi bi dr bulmusum. Bendekide ne sans ama
Benim 15de bir kontrolüm.hareketlerini ben hissedene kadar öyle olucak dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…