2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Şüphe düşmesin canım o yüzden yazmadım tam tersi siz bana umut oldunuz. Benim geçen ay erken döllenme olmuştu. O yuzden 13 dusuktu benim icin. Sizin geç döllenme olabilir.
Anladım canım olabilir belki benim geç ovulasyon oldu onu biliyorum ama yine de şüphe duyuyorum

Çok da rahat değilim aslında cnm kese ve kalp atışı görmeden heveslenmek istemiyorum ama olumsuzda olmayalım değil mi herşeyin hayırlısı seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah

UOTE="Gazel2110, post: 47986302, member: 769416"]Esim ogrendiginden beri gelip karnimi opuo:)) bi yil dukkani kapattk bebegimz rahatsiz olmasn dio:)[/QUOTE]
Kız aynı durumdayız valla benimkide o konuyu açmasın diye erkenden uyuyorum oda karışmıyo bebek için bide enfeksiyon olayıda var artık ne zaman yaklaşır bilemem yazık valla adamlara ama ne yapalım mecbur

Adet gibi oluyor canım pek bi farkı yoktu benim bikaç gün daha uzun sürdü ama, birde gelen kanın kıvamı ve yoğunluğu farklıydı bende. Daha koyu ve parçalı gibi geldi. Vücut temizliyor sanırım kendini. Sonraki ay yine düzenli şekilde adetim gelmişti. İnşallah senin de öyle olur canım.

Ya doktor cok olumlu konustu bende yola cıkıcam bayramda ayrıca calısıcam normal hayatına devam edebilirsin bir sıkıntı yok dedi olabiliyo böle kanamalar dedi 12. Haftaya kadar
Valla ben sordum bugün gitme dedi ama işte bende diyorum ki ha burda yatmışım ha orda sadece 4 gün. Aldım bileti valla allahım korusun diyorum sadece. Sende korma bende :)

Canim iki kimyasal bir dis gebelik gecirdim.Allah beterinden saklasin bunu bi cok kadin farketmeyerekde olsa yasiyor.normal adet olucaksin tekrarlamiyacak belki bi tık daha yofun bjr adet goreceksin.Allahim hayirla saglikla insaAllah tekrar gebeligi ve kucagina almayi nasip eylesin.

Ay canım o tedirginlik bende de var yarın kan tahlili katlamis mi belli olur benim de çok düşük çıktı 14.16 dediğin gibi kimyasal şüphesi düştü içime aslında
Adete ne kadar kala verdin canim.ben battan 4 gun once verdim 11.7 cikmisti bat gunu verdim 85 cikti.insallah boyle devam eder..yarin tekrar vereyim diyorum.bazen dusunuyorum herseyi bilmemek dahami iyiydi acaba diye.eskiler ne rahatmis yok yukseldimi yok dustumu iki gunde bir katliyomu vs vs hic bisey dusunmuyolarmis.

Dün akşam verdim canım adet bugün veya yarın için bekliyodum inşallah katlar canım sabah doktordayim hayırlısıyla

amin Allah razı olsun canım.. şimdiki gebeliğin sağlıkla ilerler inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün 5+5 im mercimek tanemi gördüm çok şükür Tüm hamilelik serüvenimizle birbirimize destek olalım ve saglıkla yavrularımıza kavuşalım İnşallah
Sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim ben bugün ögrendim hamiş olduğumu perşembe doktora gidicem değerlerim yüksek 2820.29 tahminen5+1

Sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin rabbim ben bugün ögrendim hamiş olduğumu perşembe doktora gidicem değerlerim yüksek 2820.29 tahminen5+1
Amin İnşallah canım gözün aydın çok iyi degerin Saglıkla al sende kucagına İnşallah

Amin İnşallah canım gözün aydın çok iyi degerin Saglıkla al sende kucagına İnşallah
İnşallah canim ben geçen ay 2 agustost kanamam basladi kimyasal düşük yaşadim adet olmadim bu ay buğün öğrendim ama sağlik ocagindaki ebe korkuttu cok yüksek normal deil diye dīş gebelik olabilir diye

İnşallah canim ben geçen ay 2 agustost kanamam basladi kimyasal düşük yaşadim adet olmadim bu ay buğün öğrendim ama sağlik ocagindaki ebe korkuttu cok yüksek normal deil diye dīş gebelik olabilir diye
Geçmiş olsun canım Rabbim nasip ederse olur sen hemşireye bakma bişiyden anlamıyor çoğu kafasına göre konuşuyor belkide ikizz birde böyle düşün iyi düşün iyi olsun Rabbim büyük kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…