2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar merhaba bende geldim :) ben erken öğrendim battan 6 gün önce değerim 12 çok heyecanlıyım.yarın dr gideceğim. aslında bu gün ASM ye kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış. bat aslında 10 11 eylül. lütfen bana dua edin yarın değerim güzel gelsin dr her şey yolunda desin uyku tutmuyor vallahi :)

İnsallah bebisin vardir canim haberlerini bekliyoruz yarin

Merhaba canım hoşgeldin aramıza gözün aydın bilirim o heyecanı 1 ay önce bende yaşadım Allah tan testlerimin sonuçlarını 1 saate aldım alsamda uyku tutmuyor sürekli bekleyişteyiz :) İnşallah herşey yolunda saglıkla kavuşursun yavruna

İnsallah canim benim ikinci 11 yasinda oğlum var sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmm
Allah bagışlasınnn :)Amin İnşaallah tek duamız bu.geçen hafta kesem görüldü bebek görünmüyor demişti beklemekten bi hal oldum bugün gördüm mercimek büyüklüğünde dedi doktor içim titredi canımın içinde bi can var bana baglı Allah ımın mucizesi çok farklı bi duygu

evet mucize .. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende. bu bekleyiş hiç bitmeyecek yükseldi mi kese göründümü kalp attı mı.. derken hamileliğin tadını kaçırmak da istemiyorum. neticede Allahın dediği olur. mucizeyi hissetmek gerek

Kesinlikle canım iyi şeyler düşün sürekli çünkü etkileniyor kendinide yavrunuda Allah a emanet et hergün ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…