2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba bayanlar bende varim aranizda. Reglim normal duzeyde ilerlemiyordu gecikmem olduktan sonra sanirim yumurtladim. Yaptigim testler negatifti taki gecen hafta ogrenene kadar. Gec dollenme oldugu icin kac haftalik oldugumu bilmiyorum. Kese gozuktukten sonra takvim yapicagim :)
Meger ne zorlu yolmus once pozitifi gormek icin ugras sonra artis olsun diye, sonra keseydi, kalp atisiydi

Hoşgeldin canim aramiza

BAT 26 ağustostu canim ben 20 ağustosta öğrendim testten 21 ağustosta kan testi yaptirdim 82.87 çıktı
Canım benim ki tup bebek. Bebek dollendi 5.gun gun hala gelisimi iyiydi ve transfer yapıldı.bu gun rahime transfer edileli 7. Gun olacak acaba erken mı ya

Canım benim ki tup bebek. Bebek dollendi 5.gun gun hala gelisimi iyiydi ve transfer yapıldı.bu gun rahime transfer edileli 7. Gun olacak acaba erken mı ya
10. Gün belli oluyor diye duymuştum bi arkadastan canım tüp bebek için 3 gün sonra dene istersen inşallah Allah gönlüne göre verir:))

UOTE="Gazel2110, post: 47986302, member: 769416"]Esim ogrendiginden beri gelip karnimi opuo:)) bi yil dukkani kapattk bebegimz rahatsiz olmasn dio:)
Kız aynı durumdayız valla benimkide o konuyu açmasın diye erkenden uyuyorum oda karışmıyo bebek için bide enfeksiyon olayıda var artık ne zaman yaklaşır bilemem yazık valla adamlara ama ne yapalım mecbur [/QUOTE]
Wala ben halimden memnunm azck dinlenelm kiz bebek die die butun yaz mesai harcadik:)

Kız aynı durumdayız valla benimkide o konuyu açmasın diye erkenden uyuyorum oda karışmıyo bebek için bide enfeksiyon olayıda var artık ne zaman yaklaşır bilemem yazık valla adamlara ama ne yapalım mecbur
Wala ben halimden memnunm azck dinlenelm kiz bebek die die butun yaz mesai harcadik:)[/QUOTE]
Ay kız güldürdün beni evde bi başıma gülüp duruyorum valla hamilelik benim için süper oldu oh be kurtuldum çalışmalar dan

Wala ben halimden memnunm azck dinlenelm kiz bebek die die butun yaz mesai harcadik:)
Ay kız güldürdün beni evde bi başıma gülüp duruyorum valla hamilelik benim için süper oldu oh be kurtuldum çalışmalar dan[/QUOTE]
Hele o ovulasyonun kirmizi ciktgi gunler kaciracz die yasadgmz aksiyon:)

Ay kız güldürdün beni evde bi başıma gülüp duruyorum valla hamilelik benim için süper oldu oh be kurtuldum çalışmalar dan
Hele o ovulasyonun kirmizi ciktgi gunler kaciracz die yasadgmz aksiyon:)[/QUOTE]
Hele ovulasyin cift cizgiyi gordgmz gun aman kacrmayalm die yasadgmz aksiyon. Misafirlktesn normalde o gun orda kalacaksn cizgiyi gornce benim ewe gitmeem lazm -nie, -temizlk yapmam laz ewi bok goturuo:)

Hele o ovulasyonun kirmizi ciktgi gunler kaciracz die yasadgmz aksiyon:)
Hele ovulasyin cift cizgiyi gordgmz gun aman kacrmayalm die yasadgmz aksiyon. Misafirlktesn normalde o gun orda kalacaksn cizgiyi gornce benim ewe gitmeem lazm -nie, -temizlk yapmam laz ewi bok goturuo:)[/QUOTE]
Hahay ne güldürdün beni alemsin valla bende bi yerde misafirlige kalmazdım herkes bana sen koçan olmadan yapamıyon lafını derdi ama durumu bilmez onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…