2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlar, ben şiddetli boğaz ağrısı, baş ağrısı ve bulanti şikayetiyle Dr gittim. Muayene etti kese gayet iyi ama kalp atışı yok dedi, suan olmaması normal ama 2-3 güne olmalı dedi. Cuma tekrar gidecem. Muayene alttan olmadi, karnimdan bakti.Boğazım için de ilaç verdi. Endiseliyim.... benim durumumda olan varmı? Kalp atışı duymayan???

Korkma 7. Haftada duyanlar var kalp atışı nı bende duymadım daha sabırla bekliyorum sadece kese göründü bendede

Ya hamilelikte ishal bebeğe bi zararı varmı bende bu durum varda eğer sorabilirsen sor yok çekinirsen sorun degil canim
Tamam canım sormaya calısayım ama ishalin bir zararı olacagını sanmıyorum. Neticede bagırsaklarla ilgili bir durum :) Sen sıvı alımını artır, malum ishalde cok su kaybediliyor.
İnşallah hayırlısıyla görürsün bebeğini kalbini de duyarsın güzel haberleri ni bekliyoruz
Kalp atışı icin erken olabilir ama keseyi görsek de yeter bana şu an :)
Isyerinde saf saf sırıtıp duruyorum :) belli de edicem kendimi. henuz kimseye soylemedim
Ben de henüz kimseye soylemedim :) Neyse ki oda arkadasım izinde, tek basıma oldugumdan sırıtsam da kimse görmüyor

Teşekkür ederim canım ya insan tedirgin oluyo işte bebek var artık biliyosun ona bişey olmasında

Merhaba kızlar dün doktorumu aradım gebelikte toxoplaşma negatif çıkmış yani. Kedi köpek mikrobu.. çiğköfte çiğ et salam sucuk sosis ve kalmış salata türü şeyler ye yemeyecekmişim. Sebzelerin ve meyvelerin iyi yıkanmış olması gerekiyormuş. Hamilelikte pozitife dönerse sıkıntı oluşturuyormuş. Bu tahlili yaptırın bence sizde

canim benim bildigim kadariyla toxoplazma kopeklerde bulunmazmis kedi diskisinda bulunurmus. ama tabi yinede kedikopeklere dikkat etmek gerekir

Kız benim sonuçta da anti toxplazma ıgG negatif<0.130 çıkmış benim demi var öyle bişey doktor hic bahsetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…