- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #18.561
Tam aksine bende simdi okudum doktorlarin tavsiye etmesi gerekiyomus cunku korku arttikca agri cogaliyomus bide ilk dogum olucak bizim icin, biraz daha arastirmam lazim tabi dogum yaklasinca doktorlada konusulcak zaten. Bende önceden cok korkuyodum simdi tam tersi bir ay agri cekmek yerine dogumdan sonra bebegimle ilgilenmek istiyorum bide suda dogum dusunuyorum zaten bastan beri belki biraz daha rahatlatici olabilir diye dusunuyorum ama allah nasip ederse her turlu normal dogum yapicam acida ceksem farketmicek. Iyi arastiralim buradaki herkesin dogumu birbirine yakin zamani gelince daha cok fikrimiz olur eminim.Seninle ben zaman bu mevzuyu cozucez bilemiyirum:))) hep
Onlarinda evladi kayıtsız kalamazlar :) bende normal dogum cok istiyorum. Hayirlisiyla insaallah. Dogumdan 1 hafta sonra sinav var toparlanmam lazim cunku.hersey beyinde bitiyor. Cok dusunmemeye calisiyorum. Zor diye baslayan dodum muhabbetlerinde. Usulca uzaklasiyorum:) igne dedign epudral diyorlar. Omu canm . ondada ayni dogum sancisini cekiyormus. Tavsye etmiyr benm gittiğim hastane. Nasip. Neyle.karsilasacagimi tam bilmedgm icin korkmuyorm diyebilirim :)
Aen yabanci ülkedeydin demi canm. Burda suda dogumdan hic bahsedilmiyor zaten. Neyse arada bilgi edindikce paylasalim insaallahTam aksine bende simdi okudum doktorlarin tavsiye etmesi gerekiyomus cunku korku arttikca agri cogaliyomus bide ilk dogum olucak bizim icin, biraz daha arastirmam lazim tabi dogum yaklasinca doktorlada konusulcak zaten. Bende önceden cok korkuyodum simdi tam tersi bir ay agri cekmek yerine dogumdan sonra bebegimle ilgilenmek istiyorum bide suda dogum dusunuyorum zaten bastan beri belki biraz daha rahatlatici olabilir diye dusunuyorum ama allah nasip ederse her turlu normal dogum yapicam acida ceksem farketmicek. Iyi arastiralim buradaki herkesin dogumu birbirine yakin zamani gelince daha cok fikrimiz olur eminim.
Evet canim isvicredeyim trde ozellerde var galiba suda dogum burda arkadasim normal hastanede yapti ben ozel hastaneye gitcem yani aslinda hangi hastane oldugu farketmiyo sigorta hastanesi yok devlet hastanesi gibi universite hastaneleri yada özeller var ama sigortamizi kendi cebimizden ödüyoruz dogumu nerede yaptigin farketmiyo her turlu karsiliyorlar 13. haftadan sonra yuzde 10 bile odemiyosun tamamen sigorta karsiliyo herseyi hamilelik kursu dogum sonrasinda eve gelen ebe falan. En iyi en kolay ve en saglikli sekilde olsun istiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin. Bu arada sende benim gibi sabahcisin galiba dogumdan sonrada seninle beraber sabahlariz gibime geliyo :)) cunku bebisler alisicak karnimizda bu durumaAen yabanci ülkedeydin demi canm. Burda suda dogumdan hic bahsedilmiyor zaten. Neyse arada bilgi edindikce paylasalim insaallah
Aminnn canim insaallah medine hurmasi yiyorum birde incir bunlar dogumu kolaylastiriyormus:) Yaa benmde aklima.o takiliyo hep ..gece yatmam gündüz kalkmam:))) dedigin gibi mutlaka uyku duzenimizden etkileniyorlardir. Calismadigim surece hep boyleyimdr. Gece gec yatiyrm oglen gec uyaniyorum. Yoplamda 8 saati gecmiyo aslinda ama verimli vakitlerde uyumaynca dinc uyanamam hic ama naparain naliskanlikk:))). Benm annem.aksam.10 da yatar sabah namaznda kalkar ben nerde hep babama cekmisim gececiii:))))Evet canim isvicredeyim trde ozellerde var galiba suda dogum burda arkadasim normal hastanede yapti ben ozel hastaneye gitcem yani aslinda hangi hastane oldugu farketmiyo sigorta hastanesi yok devlet hastanesi gibi universite hastaneleri yada özeller var ama sigortamizi kendi cebimizden ödüyoruz dogumu nerede yaptigin farketmiyo her turlu karsiliyorlar 13. haftadan sonra yuzde 10 bile odemiyosun tamamen sigorta karsiliyo herseyi hamilelik kursu dogum sonrasinda eve gelen ebe falan. En iyi en kolay ve en saglikli sekilde olsun istiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin. Bu arada sende benim gibi sabahcisin galiba dogumdan sonrada seninle beraber sabahlariz gibime geliyo :)) cunku bebisler alisicak karnimizda bu duruma
Ben hurmayi duymustum bide bögürtlen yapragi cayimi ne var onu doguma 2-3 hafta kalasiya icmek iyi oluyomus ama oncesinde icilmemeli. Benim yegenim masallah 3 yasina kadar sabahladi aksam uyusa gece 3-4 gibi uyanip sabaha kadar oyun oynuyodu sonra öglene kadar yatiyodu hep duzensizdi bende biraz korkuyorum acikcasi benim uyku duzenimden etkilenip ya uyumazsa sabahlara kadar diye :) biz iki saat gerideyiz size gore ama aslinda 12 den sonra her saat gec. Benim annemde babamda erken yatip erken kalkar ben ikisinede cekmemisim hep sabahciyim :) ancak sabah erken kalkmak lazim bi sure alismak icin erken yatmaya.Aminnn canim insaallah medine hurmasi yiyorum birde incir bunlar dogumu kolaylastiriyormus:) Yaa benmde aklima.o takiliyo hep gece yatmam gündüz kalkmam:))) dedigin gibi kitlaka uyku duzenimizden etkileniyorlardir. Calismadigim surece hep boyleyimdr. Gece gec yatip oglen uyanmak. En verimli vakitlerde uyumuyoruz aslinda ama naliskanlikk. Benm annem.aksam.10 da yatar sabah namaznda kalkar ben nerde hep babama cekmisim gececiii:))))
Sen yine iyiymissin canm. Sizde su an 1 bizde 3 gecenin sesszligini seviyorum ben :) oyunda oynanmazkii:))) dusununce bile cok komik. Birde gece ders calisma aliskanlgm var . gundz gec kalkiyrm yemek vs firsat kalmiyor. Esim.uyuyor ben ders. Insaallah cok etkilenmezz yavruck. O bigurtlenide arastraym bn boyle dogal yollardn gelen sifayi cok seviyorum :) inciri severk yemiyorum ama 1 kilo hurmayi abartmiyorum bir oturusta yerim :)))))Ben hurmayi duymustum bide bögürtlen yapragi cayimi ne var onu doguma 2-3 hafta kalasiya icmek iyi oluyomus ama oncesinde icilmemeli. Benim yegenim masallah 3 yasina kadar sabahladi aksam uyusa gece 3-4 gibi uyanip sabaha kadar oyun oynuyodu sonra öglene kadar yatiyodu hep duzensizdi bende biraz korkuyorum acikcasi benim uyku duzenimden etkilenip ya uyumazsa sabahlara kadar diye :) biz iki saat gerideyiz size gore ama aslinda 12 den sonra her saat gec. Benim annemde babamda erken yatip erken kalkar ben ikisinede cekmemisim hep sabahciyim :) ancak sabah erken kalkmak lazim bi sure alismak icin erken yatmaya.
Olsun canm hic onemli ddgil..ddovum yaklasnca her gun ilik dus alinmaliyms dedgin gibi. Bende cok sevmiyorum da bi hurmaya dayanamiyorum. Aslinda en onemli.sey egzersz en azindan bir yuruyus oda bende yokBende tam aksine kayisi, hurma, incir falan hic sevmem kuru seyleri. O cayi denicem ama kesinlikle onceden icmemelisin rahimazgini genisletiyo galiba. Birde sey duydum doguma gitmeden once dus yapmakta iyi oluyormus rahatlatiyormus. Hayirlisyla o gunler gelsin insallah. Yeni dogan bakimi varya bursa forumda okuyorumda yazilanlari inan hamilelik en guzel gunler oluyomus aslinda bol bol uyumak lazim :) 24 saat memede duran bebek uyuyamayan anne, emmeyen aglayan bebek, emzik almayan bebek derken uzuyoeskiden ben hatirliyorum cogugu uyuyarak emziren cok oluyodu, emzirip sirt ustu yatiranda ama simdilerde duyuyorum cok dikkat etmek gerekiyomus. Ay her zorluguna ragmen su aylar cabuk gecsin istiyorum. Artik yavastan yatalim bebisimi hissedeyim biraz biseyler oynasip duruyo oturdugum halde ama emin olamadim iyi geceler canim sana görüsmek uzere, eger becerebilirsem erkenden kalkip bi evi temizlemeyi dusunuyorum :) Asumnur allahtan yazi duzenleniyo cevaplicagima normal yazmisim
Aslinda aklima gelmedi degil. Gunde birde 5 tane yiiyiyorm. Sagllasn canm dedgn iyi olduu dikkat edeyimKızlar hurmayı henüz yemeyin rahim kaslarını kasıyormuş.dopuma haftalar kala günde 4-5 adet öneriyorlar dikkat edin araştırın öyle tüketin aman diyim ha
Aman aman lütfen bitki çayları,kekik,nane,hurma bunlardan fazlaca tüketmek düşüşe Sanem olabiliyor Allah korusun.stres yaptın beni şimdi.yemeAslinda aklima gelmedi degil. Gunde birde 5 tane yiiyiyorm. Sagllasn canm dedgn iyi olduu dikkat edeyim
Yok yok stres olma.:) ama acayp faydali bide seviyorum ya dayanamadm. Folik asit kan demir ne ararsan var. 2 tane yiyim cok yemiyimAman aman lütfen bitki çayları,kekik,nane,hurma bunlardan fazlaca tüketmek düşüşe Sanem olabiliyor Allah korusun.stres yaptın beni şimdi.yeme
ben doğduktan sonra hazırlayacağım. önceki bebeğim için herşeyi hazır etmiştim sonra ölü doğum yaptım Allah korusun bu sefer kucağıma alayım bebişlerimi ondan sonra yapacağım inşallah. çok acele etmemek gerek bunu öğrendim.Ben bebek odasini 7. Aydan sonra hazirlayacagim. O yuzden simdilik hicbirsey dusunmuyorumHenuz bir cöp dahi almadim, zaten cinsiyetimizde henuz belli degil
Ben kramplari magnezyum eksikliginden oluyor diye biliyorum.carsamba kontrol var soyleyim bakiyim bi doktoraBildiğim kadarıyla magnezyum eksikliği yapıyor canım
canm namaz kılmayımı yasakladı.demkki benim o yüzden kanamam oldu 1 ay önce. ben maalesef namazı düzenli kılmam. uzun zamandır da kılmıyordum.Canım ben ikili testi yapmadım hiç birini de yapmıyor um o yüzden bi bilgim yok. Ama benim plasenta da aşağıda doktor ilişkiyi namaz kılmayı sıcak duş almayı yürüyüş yapmayı yasakladı sürekli dinlen dedi yoksa tehlikeli olabilir dedi bide progestan yazdı
cnm ben hep soluma dönük yada sırt üstü yatıyorum. eskiden çekerdim dizimi yukarı yorganın içine girip yüz üstü yorgana yastığa gömülürdüm ama şuan hiç biri yok . sadece soluma dönerek uyuyorm.yada dümdüz gözüm tavana bakarakIyi aksamlar hanimlar gece nasil uyiyrsunuz?? Bebegim sagimda ama hep sagima yatmis buluyrm kendimi yada yu ustu sikinti olabikir mi ??
popon büyüyor canmKizlar gece kalcamda yani afedersiniz ama tam popp hizamin kemigi bir sizliyor bir agriyorki anlatamam sanki et kemikten ayriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?