2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
teşekkür ederim tatlım burda bunları duyunca içim rahatlıyor almamam normal evet çünkü ben daha yeni yeni yemeye başladım hala bile tam iştahlı yediğim söylenemez ama işte çevreme anlatamıyorum cumartesi günü doktor randevum var zaten artık doktorun söylediklerini söyliycem ya da yanımda kayınvalidemide götürcem kendi duysun diye

muray19 canım bende bir kilo aldım sadece bence takma kilo olayını protein ağırlıklı beslen bebeğin kilo alsın yeter
haklısın canım önemli olan onun kilosunun normal olması cumartesi günü inşallah herşey yolunda olurda ben de kafaya takmam artık

çok şükür tatlım almadım evet ama vermedim de bebekte de bi sıkıntı yok vitaminde kullanıyorum bakalım cumartesi günü doktorum ne söyliycek teşekkür ederim tatlım cevabın için

Kızlar günaydınnnn. Size isim konusunda birkaç seçenek sunmak istiyorum :) Sizce hangi isim daha hoş? Eymen Ömer, Ömer Alp, Eymen Alp, Ömer Eymen, Yiğit Alp, Alp Eymen

Kardeşimin adı Kaan Alp biz birlikte kullanıyoruz ve çok hoşuma gidiyor birde bunu değerlendirin derim :)

Ne seviniyosun kiz demek geldi icimden :)))) evet 6 kilo aldim cidden o yuzden olabilirmi
cnm bende öyleyim ondan. popo arkada ben önde löp löp gidiyoz tabiki olabilir ben kiloyu oldum olası kalçadan alırım düşün bide beni. 105-107 filandı benim kalçam şuan vardır 115. doğumda 140 olur genel vücudum 90-65-105 . ama kalçam büyüyor

Merhaba kızlar ben Mayıs değilde Nisan annesiyim inşallah şuan 4+5 im ama şimdiden çok çabuk sıkışıyosun hapşurduğumda yada öksürdüğümde tutamıyorum tuvaletimi bunun için erken değil mi daha

Iyi aksamlar hanimlar gece nasil uyiyrsunuz?? Bebegim sagimda ama hep sagima yatmis buluyrm kendimi yada yu ustu sikinti olabikir mi ??
ben daha cumartesi gittim doktora. doktorum 20. haftadan sonra sağa ve sola yat dedi. sırtüstü veya yüzüstü kesinlikle önerilmiyor zaten. her iki tarafa da yatabilirsin ama daha çok sola yatmaya çalış canım

O sebepledir ki hastanedeyim. oğlum da bi güzel tekmelemis eşini. o da kanama yaptı :) bol dua istiyoruz.

Hiç bir şeye yaptirmadim. Rabbim o günlere ulaştırsin ayrıntılı usg harici bir şey istemiyorum.
Geçmiş olsuj Allh yardımcın olsun canım benim oğlumda cok hareketli at onu yukarı diorum ama dinlemio

Günaydın kızlaaar dün gece karabasan bastı beni yaaa uykularım harrap bi de akşamüzeri kalbim çok hızlı atıo iğnelerden olabilir diolar

Kızlar günaydın bugün kac haftadan sonra ilk kez kustum 16+4üm...suan yatıyorum karnım tüm gece çok sertti simdide öyle bisi olur mu çok korkuyorum

Günaydın kızlaaar dün gece karabasan bastı beni yaaa uykularım harrap bi de akşamüzeri kalbim çok hızlı atıo iğnelerden olabilir diolar
canm hamilelere basıyor muş öyle duydum.Ve lohusalıkta oluyormuş galiba.
Bende hamileleğimin 9-10. haftasında yaşadım. içim titredi ruhum kabardı içim uyanık ama gözümü açamıyordum buz kestim kanım çekiliyor gibi oldu.gücümün yettiğince direndim ve gözümü açmayı başardım.
Mutlaka odan da kuran bulundur.Ve eşinin kıyafetini giy.Ben eşimin atletiyle yattım bikaç gün daha olmadı. bir tek o gün oldu başka olmadı dua et.
Ve fazla düşünme yine olcak deme duanı et uyu.eşinin kıyafetini giymeyi de unutma.

Kızlar özel hastaneler ayrıntılıyı 400 e yapıyormus zeynep kemilde sıra yok randevular dolu anadolu yakasında baska detaylı ultrason yapan hastane varmı biliyomusunuz

Kızlar günaydın bugün kac haftadan sonra ilk kez kustum 16+4üm...suan yatıyorum karnım tüm gece çok sertti simdide öyle bisi olur mu çok korkuyorum
Günaydin, gecmis olsun canım... telas etme bisey olmaz. Limonlu su icmeye calis yatıstırır biraz. Bir de haslanmis patates yiyebilirsin tutması icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…