- Konu Sahibi endless love
Çok güzel :)gözün aydın olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin![]()
Amin inşalaah sizinkilerde öyleGözün aydın inşallah sağlıkla büyür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel :)gözün aydın olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin![]()
Amin inşalaah sizinkilerde öyleGözün aydın inşallah sağlıkla büyür :)
TEBRİKLER CANIM HAYIRLI OLSUNMerhaba kızlar benim de bugün ilk kan testim 285 çıktı
hayırlı olsun tebriklerBen de Mayıs'ta kucağıma alacağım mercimeğimi inşallah.![]()
![]()
![]()
Amin canım inşallah bakalım inşallah iki gün sonra değerim iki kat artarTEBRİKLER CANIM HAYIRLI OLSUN
Bende aynı şeyi araştırıyordum canım doktor bana kalp atışlarını duyana kadar dinlen dedi bende bugün biraz ev işi yaptım şu an belim ağrıdan çatlıyor bende korkuyorum keşke yapmasaydim zaten 1 haftadır yapmıyorum bugün de yapmasaydimKızlar benim ara ara kasık agrım oluyo sizce bu normalmi bel agrımda bir iki kere oldu yerleşme ağrısı olabilirmi düşük tehlikesinden korkuyorum sizlerde agrı oluyomu hiç
Hadi inşallah sende hamişsindir canımyeni gelen kizlar hosgeldiniz hayirli olsunkizlar benimde haystimda ilk kez boyle bi gazim oldu karnim semsert caticak gibi anlayamadim nrden boyle
hamilelik belirtilerinde belagrisi sirt agrisi yazar hep kizlarr kasik agrisi bide batmalar olabilirmis
insallah canimHadi inşallah sende hamişsindir canım![]()
doktorun öyle dediyse yapmasana canım ya şu kritik zamanlarda yormayalım kendimizi sonuçta bebecikten önemliimiBende aynı şeyi araştırıyordum canım doktor bana kalp atışlarını duyana kadar dinlen dedi bende bugün biraz ev işi yaptım şu an belim ağrıdan çatlıyor bende korkuyorum keşke yapmasaydim zaten 1 haftadır yapmıyorum bugün de yapmasaydim![]()
ah ah o gaz gibi şişkinliği hiç sorma ilk hamileliğimdede yaşamıştım özellikle akşamları patlıcamyeni gelen kizlar hosgeldiniz hayirli olsunkizlar benimde haystimda ilk kez boyle bi gazim oldu karnim semsert caticak gibi anlayamadim nrden boyle
hamilelik belirtilerinde belagrisi sirt agrisi yazar hep kizlarr kasik agrisi bide batmalar olabilirmis
benim hem kasık ağrım hem bel ağrım oluyor vede en çokta göğüs acısı doktorum normal olduğunu söyledi dinlen dediKızlar benim ara ara kasık agrım oluyo sizce bu normalmi bel agrımda bir iki kere oldu yerleşme ağrısı olabilirmi düşük tehlikesinden korkuyorum sizlerde agrı oluyomu hiç
inşallah artar canımAmin canım inşallah bakalım inşallah iki gün sonra değerim iki kat artar
Evet çok haklısın canım daha da yapmam kalp atışlarını duyana kadar inşallahdoktorun öyle dediyse yapmasana canım ya şu kritik zamanlarda yormayalım kendimizi sonuçta bebecikten önemliimi
Canım benim de üç gündür günde iki kere adet günlerindeki gibi kramp giriyo beş dk ya yakın sürüyo ve mahvediyo ter boşalıuo üzerimden iki büklüm kalıyorum çok korkuyorumbenim hem kasık ağrım hem bel ağrım oluyor vede en çokta göğüs acısı doktorum normal olduğunu söyledi dinlen dedi
Canım neye göre bakıyo doktor dış gebelik mi diyeBilmiyorum Can'ım hcg değerin kaç çıktı. Benim ki 26 temmuz doktor dış gebelik olabilir diye baktı çok şükür değil
Canım dinlen iş yapma ben de öyle pek iş yapmıyorum genelde yatıyorum ama yürüdüğümde agrı oluyor bazen yarın gidecegim doktora kese görünecekmi bilmiyorum değer kaçken görünürBende aynı şeyi araştırıyordum canım doktor bana kalp atışlarını duyana kadar dinlen dedi bende bugün biraz ev işi yaptım şu an belim ağrıdan çatlıyor bende korkuyorum keşke yapmasaydim zaten 1 haftadır yapmıyorum bugün de yapmasaydim![]()
Keseyi gördünmü peki canım değerin kaçbenim hem kasık ağrım hem bel ağrım oluyor vede en çokta göğüs acısı doktorum normal olduğunu söyledi dinlen dedi
Canım daha batına var pozitif çıkması için erken üzme kendini kırmızıları gormeden umutsuzluk yokkizlar sabah dayanamadm test yaptim negatif![]()