2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Genelde herkes batina 6 kala testlerde ogreniyor. Yani yumun 8 9 gunlerinde ;) ogrenemeyenler ise gec yumurtlama oldugu icin battan sonra cikmasi cok.normal ;)

Canım 5.
melita09 .!.:
Merhaba Mayıs anneleri Allah gönlünüzdekileri hayırlısı ile verir inşallah. Geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim

Cnm 5. Haftanın içindeyim.asiri yorgunluk var nerdeyse elim kolum kalkmıyor sende yaşadın mı böyle mutfağa gitsem biraz hemen içeri gelip uzanasim geliyor.

Arkadaşım bende 5. Haftanın içindeyim.Tansiyon 9 a 6 - 10 a 6 hep o kdr bitkinim ki 2 dk ayakta kalsam hemen oturmak istiyorum.Sende durumlar nasil
Simdilik bende hic bi belirti yok canım sadece dün ve bu sbh biraz bel ağrısı yaşadım demirine ve b12ne baktır istersen onlardaki eksiklik yapıyor olabilir. Daha önce bu durumu yasamistim ben

Merhaba mayıs anneleri :KK54: Ben cuma günü öğrendim bebişimi. Beta hcg 198,1 çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım 543,50 çıktı. Doktor 5 Eylül'e randevu verdi. O güne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Her şey yolunda mıdır sizce?
Yolundadir canım inşallah benim de cuma günü 352 idi beta hcg ama ben doktor randevumu ilk 9 eylüle aldım erken gitmek insanda daha çok stres yapıyor. Yok kese göründü yol sack yok ya da kese de var o da var bebek görünmüyor ya da bebek var kalp atışı için erken oluyor. En iyisi sabretmek sorun olursa zaten mutlak bi belirti olur diye düşünüyorum kanama gibi...içini ferah tut yani.

Merhaba herkese benim de nisan sonu mayıs mı olur tam bilmiyorum sanırım 5 haftalıgız. Doktora pztsi gittim kese göründü vajinalultrasonda 4 mm cok kücük ayrıntılı kan testi istemiştim tshım için ilaç kullanıyorum dedim dahiliye doktorum bana hamilelik oluca gel demişti dedim biz zaten yönlendiriyoruz daha sonra dedi sadece bhcg ye baktı 767 cıktı.
İkinci defa kan testi istemedi saglık ocagına gidiyim dedim orda da yapmadılar il dısından geldigim için :KK34: uff cok korkuyorum kasık agrım da oluyo arada tuvalete korkuyla gidiyorum kan gelecek diye. Devlet hastaneleri de hep 2 hafta sonra ya anca randevu alabiliyosun hep dolu doktorlar cogu izinde sinir oldum. Beklemek cok zor geliyo bana:KK42:

Söz vermesem:KK23:
ya aslında var gibi belirti ondan gaza gelip test yaptım, bel ağrısı ince ince birde acayip sık wcye gidiyorum diye şüphelenmiştim, 1.yide böyle çok erken yakalayınca denedim ama şimdi hamile değilmişim gibi hissediyorumo_O
bendede sarı akıntı ve arada bel ağrısı oluyo ama dediin gibi test negatif çıkınca herşey bitti gibi geliyo:KK42:

O bu topic kipir kipir :) daha batlar gelmemisken 50 kusur sayfa olmus :eğlence: bat i henüz gelmemis arkadaşlar hamilelik oyle test ile bir hafta oncesinden belli olmaz kendinizi bosuna üzüyorsunuz. Bat gunu test yapin negatif ise 2 gun sonra tekrar test yapin veya bat gunu direk kan testi yaptirin bosuna strese girmeyin benden söylemesi... benim bat 8 veya 9 eylul 12 sinden once test yapmayi dusunmuyorum.
bugün annemin doktoruyla konuştum aynı senin dediklerini söyledi canım. adet tarihin geçmeden idrar testi yapma yapıcaksan kan testi yap dedi, adetin geçtikten 5-6 gün sonra yapmanı tavsiye ederim dedi. çıkmaz diye değil ama yumurta geç döllendiyse idrarda çıkmaz moralin bozulmasın diye:dua::dua: bakalım beklicez:KK17::KK17::KK17:

Back
X