2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
herkese merhaba arkadaslar. Hic beklemedigim gebeligim ile aranizdayim sanirim. rabbim bu sekilde takdir etmis. 30eylulde 2 yasina girecek bir oglum var. adet tarihim bugundu 2 test yaptim ikisi de pozitif cikti yarin yine de bir de doktora gidecegim kan testi icin. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :)

Kizlar gunaydin :)
Boy kilo durumlariniz nasil ? Ben diyet yapiyordum bi kac hafta daha devam etmek istiyorum bi sakincasi olmaz sanirim. Su anda 58 kiloyum 55i bi goreyim daha rahat olurum diyorum boy 1.70

Eğer ki hamileliğin bulantısı geçerse ki geçmez insallah ozaman kilo kaybı yaşıyor insan cnm ekmek makarna pirinç pilavı ıvır zıvır yeme hamilelik de çok almazsın zaten
Kilo alma potansiyelim cok yüksek canim :) o yuzden bi kac kilo daha vereyimde hamilelik rahat gecsin istiyorum cok kısmadan devam edicem diyete dr.a gittigimde de sorucam devam et derse biraz daha ederim

herkese merhaba arkadaslar. Hic beklemedigim gebeligim ile aranizdayim sanirim. rabbim bu sekilde takdir etmis. 30eylulde 2 yasina girecek bir oglum var. adet tarihim bugundu 2 test yaptim ikisi de pozitif cikti yarin yine de bir de doktora gidecegim kan testi icin. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :)
hoşgeldin hayırlı olsun:KK3:

Ne güzel, çok zayıf hamile kalıyorsunuz. Bence fazla diyet yapmayın, ilk 3 ay mide bulantısından 4-5 kilo kadar verenler var, bünye zayıf düşmesin. Benim de şuanda kilom normal, sizler kadar zayıf olmasam da, ama hamileliğin ilerleyen süreçlerinde bakalım durum ne olacak

Ne güzel, çok zayıf hamile kalıyorsunuz. Bence fazla diyet yapmayın, ilk 3 ay mide bulantısından 4-5 kilo kadar verenler var, bünye zayıf düşmesin. Benim de şuanda kilom normal, sizler kadar zayıf olmasam da, ama hamileliğin ilerleyen süreçlerinde bakalım durum ne olacak
Tabi isin o yonu de var. Benim su an bile biseyler yedikten sonra midem bulaniyomus gibi oluyor icim kalkiyor gibi sanki
Eğer ki hamileliğin bulantısı geçerse ki geçmez insallah ozaman kilo kaybı yaşıyor insan cnm ekmek makarna pirinç pilavı ıvır zıvır yeme hamilelik de çok almazsın zaten
Insallah canim bakalim onlari zaten normalde de yemem ama yine de kilo aliyorum biraz dikkat etmedigimde :)

ne güzel boyun uzunmuş canım ben 1,60 ve 48 kg şu anda
Oranimiz seninle ayni ama canim sende benden 10 cm ve 10 kilo eksiksin yani esitiz bu durumda. Boy kilo oranimiz ayni

ay canikolarım Allah razı olsun helloooooo ben geldim
gittik doktora bugün miniğimi gördük karından baktı tam gözükmedi sonra vajinal olark baktı hem kese hem miniğim göründü çok şükür kalp atışı için haftaya gelirsin dedi
vajinadan bakımca agrın oluyomu canım ben düşük olur die orkuyoru ama cokta merak ediyorum

Tabi isin o yonu de var. Benim su an bile biseyler yedikten sonra midem bulaniyomus gibi oluyor icim kalkiyor gibi sanki

Ben de sabahları kahvaltı yaparken zorlanıyorum, normalde de sabah kahvaltısını iştahsız yapıyorum. 1 haşlanmış yumurtayı zor yiyorum. Bir de çalıştığım için alelacele kahvaltı oluyor. Sen beslenmene dikkat etmeye başladın mı? Süt yoğurt sevmediğim için tüketmezdim, beslenme düzenime sokmaya başladım.

Kızlar ben bu hafta ultrasonda bebeğimi görebilirmiyim tam beş hafta olmus adet olalı 27 sinde olmustum en son karından ultrason istiyorum

Kızlar ben bu hafta ultrasonda bebeğimi görebilirmiyim tam beş hafta olmus adet olalı 27 sinde olmustum en son karından ultrason istiyorum
galiba karından görünmeyebilir canım benim 6 haftalık karından tam net görünmedi vajinal olarak baktı ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabi

Back
X