- Konu Sahibi endless love
Cumartesi ben de doktordan gelince yazarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim :)Tebrikler :)
Kizlar gunaydin :)
Boy kilo durumlariniz nasil ? Ben diyet yapiyordum bi kac hafta daha devam etmek istiyorum bi sakincasi olmaz sanirim. Su anda 58 kiloyum 55i bi goreyim daha rahat olurum diyorum boy 1.70
Kilo alma potansiyelim cok yüksek canim :) o yuzden bi kac kilo daha vereyimde hamilelik rahat gecsin istiyorum cok kısmadan devam edicem diyete dr.a gittigimde de sorucam devam et derse biraz daha ederimBenim boy 1 70 kilo 51 52 cnm senin kolon o kadar çok değil ki
Kilo alma potansiyelim cok yüksek canim :) o yuzden bi kac kilo daha vereyimde hamilelik rahat gecsin istiyorum cok kısmadan devam edicem diyete dr.a gittigimde de sorucam devam et derse biraz daha ederim
hoşgeldin hayırlı olsunherkese merhaba arkadaslar. Hic beklemedigim gebeligim ile aranizdayim sanirim. rabbim bu sekilde takdir etmis. 30eylulde 2 yasina girecek bir oglum var. adet tarihim bugundu 2 test yaptim ikisi de pozitif cikti yarin yine de bir de doktora gidecegim kan testi icin. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun :)
ne güzel boyun uzunmuş canım ben 1,60 ve 48 kg şu andaKizlar gunaydin :)
Boy kilo durumlariniz nasil ? Ben diyet yapiyordum bi kac hafta daha devam etmek istiyorum bi sakincasi olmaz sanirim. Su anda 58 kiloyum 55i bi goreyim daha rahat olurum diyorum boy 1.70
Tabi isin o yonu de var. Benim su an bile biseyler yedikten sonra midem bulaniyomus gibi oluyor icim kalkiyor gibi sankiNe güzel, çok zayıf hamile kalıyorsunuz. Bence fazla diyet yapmayın, ilk 3 ay mide bulantısından 4-5 kilo kadar verenler var, bünye zayıf düşmesin. Benim de şuanda kilom normal, sizler kadar zayıf olmasam da, ama hamileliğin ilerleyen süreçlerinde bakalım durum ne olacak
Insallah canim bakalim onlari zaten normalde de yemem ama yine de kilo aliyorum biraz dikkat etmedigimde :)Eğer ki hamileliğin bulantısı geçerse ki geçmez insallah ozaman kilo kaybı yaşıyor insan cnm ekmek makarna pirinç pilavı ıvır zıvır yeme hamilelik de çok almazsın zaten
Oranimiz seninle ayni ama canim sende benden 10 cm ve 10 kilo eksiksin yani esitiz bu durumda. Boy kilo oranimiz aynine güzel boyun uzunmuş canım ben 1,60 ve 48 kg şu anda
vajinadan bakımca agrın oluyomu canım ben düşük olur die orkuyoru ama cokta merak ediyorumay canikolarım Allah razı olsun helloooooo ben geldim
gittik doktora bugün miniğimi gördük karından baktı tam gözükmedi sonra vajinal olark baktı hem kese hem miniğim göründü çok şükür kalp atışı için haftaya gelirsin dedi
Tabi isin o yonu de var. Benim su an bile biseyler yedikten sonra midem bulaniyomus gibi oluyor icim kalkiyor gibi sanki
Ben de sabahları kahvaltı yaparken zorlanıyorum, normalde de sabah kahvaltısını iştahsız yapıyorum. 1 haşlanmış yumurtayı zor yiyorum. Bir de çalıştığım için alelacele kahvaltı oluyor. Sen beslenmene dikkat etmeye başladın mı? Süt yoğurt sevmediğim için tüketmezdim, beslenme düzenime sokmaya başladım.
canım ben annemde yazlıktayım o nedenle Özel Keşan Hastanesine gittim normalde İstanbulda Zehra Koçer'in kliniğine gidiyorumbegumdeniz hangi hastaneye gittin dün?
bende korktum önce ama hiç korktuğum gibi olmadı canım doktorum çok rahatlattı anlattı zaten hiçbir ağrımda olmadıvajinadan bakımca agrın oluyomu canım ben düşük olur die orkuyoru ama cokta merak ediyorum
galiba karından görünmeyebilir canım benim 6 haftalık karından tam net görünmedi vajinal olarak baktı ama kişiden kişiye değişiklik gösterebilir tabiKızlar ben bu hafta ultrasonda bebeğimi görebilirmiyim tam beş hafta olmus adet olalı 27 sinde olmustum en son karından ultrason istiyorum