- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
- Konu Sahibi endless love
Hayırlısı olsun canımEki Görüntüle 1879742 kizlar malesef negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canımEki Görüntüle 1879742 kizlar malesef negatif![]()
yani işte 5-6 dk bekledim canımTtlim bu test beklemedi demi
amin canım:)Hayırlısı olsun canım![]()
Hadi insallahhhhh aramiza katilirsin dualarim tum isteyenlerle insallahArkadaşlar slm bende bu gün transferimi yaptırdım ikiz koydular Hayırlısı bakalım 12 Mayıs'ta test yaptıracakmışım

Bat a kac gun kala yaptin testi canim ben pek guvenmem erken gebelik testlerine bence ucuz testler daha dogru cikiyo. Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah.Eki Görüntüle 1879742 kizlar malesef negatif![]()
83.99 çıktı cnm değerin inşallah artarDeğerin kaç çıktı canım
Ay ağzın bal yesin canım yaa Allah razı olsun inşallah vardır tutunmustur miniğiminşallah sen hamişsin canım güzel haberi vericeksin![]()
Eğer koyuasirsa yaptırmayı düşünüyorum canım insAllah vardır yaa hayirlisiylaYarın kan testi mi yaptırsan acaba heyecanla bekliyoruz valla inşallah vardir bence var yani :)
Canım malesef yukleyemiyorumKatilacaksin insallah resim cekip atabilirmisin bi bakalim teste![]()
InsaAllah Rabbim bana da kop köyü çizgileri keseli kalp atışlarını duymayı nasip eder insaAllahhhhhBenimde fotograta cikmiyordu bile uzme kendini hemen tatlim rabbim o kadar buyuk ki :)![]()
Yok canım erken gebelik değil normal gebelik testi insaAllah Rabbim hepimize nasip etsincanım ya normal gebelik testi di mi? bizim daha bata 4 gün olduğu için normal testlerde çıkmıyo olabilir.. kan testi yaptırbilirsen yaptır kesin çıkar. ay hadi inşallah
yani işte 5-6 dk bekledim canım
Canım şuan da nasıl test hiç mi yok çizgiEki Görüntüle 1879742 kizlar malesef negatif![]()
canım ne güzel hadi hayırlısı olsunArkadaşlar slm bende bu gün transferimi yaptırdım ikiz koydular Hayırlısı bakalım 12 Mayıs'ta test yaptıracakmışım
Sağol canımcanım ne güzel hadi hayırlısı olsun
canım birkaç gün daha beklemeni tavsiye ederim erken gibi geliyor banaamin canım:)
Sağol canımHadi insallahhhhh aramiza katilirsin dualarim tum isteyenlerle insallah![]()
Canım malesef yukleyemiyorumikinci test de yok diyodum ya sonra onun içini açıp tekrar baktim onda da var kıl gibi cizgi