- Konu Sahibi endless love
en son kaçtı hcg canımGunaydin teyzeleri :)
Cizgimiz daha da koyulasmis yarin tekrar kan vericem bakalim artis nasil :)
Eki Görüntüle 1879875
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en son kaçtı hcg canımGunaydin teyzeleri :)
Eki Görüntüle 1879875
Ya canim umutlandirmak gibi olmasin ama ben sanki coook silik bir cizgi görüyorum
patitis sanki bende çok silik gördüm heveslendirmek istemem ama en güzeli kan tahlili yaptırmak yurtdışına çıkmadan kesin sonuç alırsın aklın kalmaz
Hamişsin gibi hissediyorum ben
Kendimi de öyle nedense...
oh masallahh ne guzel koyulasmissGunaydin teyzeleri :)
Eki Görüntüle 1879875
Insallah ikiye de katlamistiroh masallahh ne guzel koyulasmiss![]()
30 eylülde 136.8 di canimen son kaçtı hcg canım
güzel güzel artmıştır inşallah annesi yarın güzel haberler ile gelirsin inşallahInsallah ikiye de katlamistir
30 eylülde 136.8 di canim
Sat 4 agustos
Gunaydin teyzeleri :)
Eki Görüntüle 1879875
Günaydın canikom hadi hayırlı günde hayırlı haber alırsın inşallah dua ediyoruzsivribiber kizlargunaydinn hayirli cumalar
ben bugun kan testi yaptirmaya karar verdim gidip tekrar tekrar test alip strese giricegime yapiyim testi kesin belli olsun
![]()
CanimAllah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlık evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin.
Ya 6 haftalık olanlar sizde belirtiler ne durumda ben de iştahsızlık ve mide bulantısı var ya zorla su içiyorum su içerken bile midem bulanıyo
Canım aynen bende de iştahsızlık var benim göğüs acısı çok fena biraz halsizlik oluyor kısacası ağzımda hiç tat yokAllah'ım isteyen herkese hayırlı, sağlık evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin.
Ya 6 haftalık olanlar sizde belirtiler ne durumda ben de iştahsızlık ve mide bulantısı var ya zorla su içiyorum su içerken bile midem bulanıyo
Ay maşallah tatliskom benim kendini belli etmiş artık hayırlı olsun canım ya
güzel güzel artmıştır inşallah annesi yarın güzel haberler ile gelirsin inşallah
Ayy bi kan testi yaptiriversene canim yaa deger az da olsa cikar arada kalmaktan kurtulursunAma ben hala umitlenmek istemiyorum kuzum beklicem insaAllah kopkoyu olur. RABBİM hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin insaAllah kuzum.
Canım şimdi gene test yaptım ilk idrar ile başka marka bu test. bunda da çok silik çıktıAyy bi kan testi yaptiriversene canim yaa deger az da olsa cikar arada kalmaktan kurtulursun![]()
Ahh csniiiim insaAllah hayırlı haberlerle gel. Yaptım canım ama çok çok silik çıktıpatitis yaptırdın mı canım kan testi haberdar et bizi
ismetbeyinbiricikhanimi sen tekrarladın mı testi
Bende röntgen için şüphemden dolayı kan testi verdim sonuç bekliyorum dua edin hayırlı haber alabileyim![]()
İnşAllah canım bakalım bekliyoruzAhh csniiiim insaAllah hayırlı haberlerle gel. Yaptım canım ama çok çok silik çıktı
Foto isteriz :) hadi git kan verAhh csniiiim insaAllah hayırlı haberlerle gel. Yaptım canım ama çok çok silik çıktı
AmiiinnnnAma ben hala umitlenmek istemiyorum kuzum beklicem insaAllah kopkoyu olur. RABBİM hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin insaAllah kuzum.
Ama ben hala umitlenmek istemiyorum kuzum beklicem insaAllah kopkoyu olur. RABBİM hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin insaAllah kuzum.
Foto isteriz :) hadi git kan ver
Beklicem canım iyice net görmeden gitmek istemiyorum adet gününe kadar da test yapmicam Beklicem inşallah adetim gelmezİnşAllah canım bakalım bekliyoruz
Sen bir kan yaptır canım net sonuç al böyle arada kalmak yoruyor ama silik varsa kuvvetle ihtimal pozitiftir, benim oğlumda ilki silikti ikimciyi tekrarladım yine silik ertesi gün kan yaptırdım 40küsürdüinşAllah sendede öyle gider