- Konu Sahibi endless love
- #6.841
Amin inşBebegi ve kalbini gördumm cok şükür datısı bekleyenlere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşBebegi ve kalbini gördumm cok şükür datısı bekleyenlere

Ben ilac kullanırken 2,5 cıkmıstı 6 haftalıktı o zmn aynı doza devam ediyordum şimdi bugün ölçtürdügüm 3.31 cıkmıs bakalım dozu arttıracak mı yarın göstericemKızlar selam. Benim tsh değerim 3.03 çıkmış internetten baktığım kadariyla gebelikte en fazla 2.5 olması lazımmış yarın doktora gidicem ama içim içimi yiyor geç mi kaldım ilaç kullaniminda acaba bebeğe bi etkisi olmusmudur. Tsh yüksek çıkan arkadaşlarım varmi?
Amin inş. Hoşgeldin oh ne güzel tecrübeli anne :) kaç haftalık gebesinKızlar bende yeni katıldım aranıza...
Allah hepimize ve herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..İnşiallah Allahın izniyle hayirlisiyla alırız minnaklarımızı kucağımıza..
27 yaşındayim allah bağışlarsa 3 buçuk yaşında bi kızım var.Bu ikinci kızlar...
Ayyy hoşbulduk kuzum..Amin inş. Hoşgeldin oh ne güzel tecrübeli anne :) kaç haftalık gebesin
Ama bebeğim için çektiğim bulantılar az bile deyip kendimi motive de ediyorum çok rahatlatıcı konuşuyorsun içimi rahatlattın resmen Can'ım çok sağol:)7. haftada başlayıp yakın zamana kadar çok bulantım oldu. Kimi zaman öğürdüm, kusamadım. Kimi zamansa kustum. Öğle yemeklerine kokudan çıkamadığım oldu. Evin içinde poşetlerle ve kolonya şişeleriyle gezdim. Ama bu durum giderek seyrekleşti, çok şükür bugünlerde çok daha iyiyim. Biraz sabır, gittikçe daha iyi olacağız:) Temiz hava da iyi geliyor, bu nedenle kendinizi yok yere eve hapsetmeyin bence.
Dr bana hic yeme dikat et demedi ben cok ozenirim 10 kg alipda dogumdan sonra kiyafetlerini giyenlere ama hic olmadi .Arkadasin dedigi gibi cok kilo alinca bebek besleniyo diye birsey yok. Ben 10kilo almistim ama kizim 3300 dogdu gayette normaldi yani.
Canım çok geçmiş olsun. .inşallah bu kez bebeğin sapasağlam tutunur ve alırsın kucağına. Allah herşeyin güzelini nasip etsin inşallah. .Şu an 6+1haftalik .Bu takvim bir hafta ileri atiyor ..Kesem olustu ama iki gundur kirmizi kanamalarim oldu kalp atisinin normal oldugunu duyarsam eger o zaman hamile oldugum kesinlesecek .benim 3 tane kaybim oldu hepsinde de cok zayifti kalp atislari sonrada durdu o yuzden canim
Moralleri yüksek tutalım :) sevgiler..Ama bebeğim için çektiğim bulantılar az bile deyip kendimi motive de ediyorum çok rahatlatıcı konuşuyorsun içimi rahatlattın resmen Can'ım çok sağol:)
7+5 deyim ben inş Allah'ın izniyle yarın bende minnağımın kalp atışlarını duyucam çok heyecanlı ve merak içerisindeyimAyyy hoşbulduk kuzum..
Allahın izniyle 8 haftalik canım senin ne kadar minnak..![]()
Ama aç kalma tansiyonun düşer birşeyler yemeye çalış hiç olmadı çorba iç ya da ceviz badem ye ama ye yani birşeyÖğlen yemek yemedim, canımın ne istediğini miğdemin neyi kabul edebileceğini düşünüp düşünüp bulamıyorum.
Bende öyleyim canım nedeni ni bilmiyorum ama bi değişik hallerdeyim hormonlar dan hep..Kızlar mutlu olmamız gereken bu günlerde hep içim sıkılıyo hep böyle mutsuz gibiyim okulda da ne oldu bir sorun mu var diyorlar... İçten içe mutluyum ama değişik duygularım oluyo bazen.... Sizde de oluyor mu normalmiş aslında ama korku kaygı halsizlik hepsi üst üste geliyor gibi![]()
Bende yarın gidicem bakalım 25 mg lik mi kullanıyorsun canım?Ben ilac kullanırken 2,5 cıkmıstı 6 haftalıktı o zmn aynı doza devam ediyordum şimdi bugün ölçtürdügüm 3.31 cıkmıs bakalım dozu arttıracak mı yarın göstericem
Sürekli doktora gidip bebeğimin iyi olduğunu görmek istiyorum...sanırım en hassas dönemlerimizi yaşıyoruz... İnşallah hayırlısıyla atlatırız umarımBende öyleyim canım nedeni ni bilmiyorum ama bi değişik hallerdeyim hormonlar dan hep..
Canım daha göbeğin çıkması icin çok erkenSizlerde göbek belli olmaya başladı mı? Ben dar giyindiğimde dışardan belli oluyor artık
İğne kullaniyormusun?Şu an 6+1haftalik .Bu takvim bir hafta ileri atiyor ..Kesem olustu ama iki gundur kirmizi kanamalarim oldu kalp atisinin normal oldugunu duyarsam eger o zaman hamile oldugum kesinlesecek .benim 3 tane kaybim oldu hepsinde de cok zayifti kalp atislari sonrada durdu o yuzden canim
Bencede ama şimdiden 2 kilo almışımCanım daha göbeğin çıkması icin çok erken