- 3 Ocak 2013
- 415
- 219
- 103
- Konu Sahibi endless love
- #53.841
Doguranlarin gözü aydın, ne mutlu sağ salim kucaklarinizda bebekleriniz. Darısı bize olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozunaydin cnm bebisin saglkla gelmis. Bol sutlu agrisiz bir lohusalik olsun insallh:)Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Sezaryen sonrasi agrilar adet sancisi gibi dayanilmayacak agrilar degil zaten serumda agri kesici var
Tek mesela ilk ayagi kalkis ani o hallolunca sorun kalmiyor
Bi de memeyi tutturabilmek mesele :) o da zamanla tecrube ede ede olacak insallah
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.sen de kavustun darisi diger kizlara:)Sezaryen ile bebişime kavustum. Cok istedim normal ama nasip olmadı.. suni sancı işe yaramadı. Acılma olmadı.. sonrasında da nst de bebişimin kalp atımları düşünce doktor riske almak istemedi. İyi de yaptı cok sukur sagsalim kavustuk cnm darısı tum bekleyenlerin basına
Hadi pzrtesi net bi sonuc alirsn insallah annende hosgelmiis :))) bende az once geldm domtordan 1 hafta daha bekliyelim eger kanala iner acilmam guzl olursa gerekirse 41de cikarabilirmisiz ama eger her hangi bi kipirti olmazsa haftaya kadar bekletmeyiz dedi sanirsam suni sanciyla dogumu baslaticak kaldik yine bi sonraki cumayaCati muayenesi cokta korkulacak vir sey degilms hc kasmadm kendimi. Anlamadm bile bittiğini.
Yaa özel olunca dt bana samimi gelmedi acikcasi. Pazartesi devlete randevu almıştım. Onada bi son kez gidicem. O zamana kadar sancim gelirde ins. Suni sanci yemem. :))) agri esigin yüksekms falan dedi. Bakalm rabbim hayrlisiyla yavrulari kucagmza almayi nasip etsinn:))) bu gün dr a giderken bi belimn ortasına agri girdi. Ama hayatmda yasamadgm vo agrydi. Aksamda ayaga kalktgmda kasilp durdu bacak kismim. Bu arada annannemz geldi. Bu minnak akilli annanneyi bekliyormuş:)))))
38-39dogum icin ideal bence inş daha da gecikmezler ya anne icin zor oluyor :)ikinci cocugun ise normal dogumun daha rahat olur tabi ilkler zor oluyormuş..ben internetten doktor sitelerinden okumustjm youtubedan video izledim ama tek basima zor tabi esime diyorum yapmiyor :)ikinci doğum için çok faydası yok diyorlar. eskişehirde yapılan araştırmalar sonucunda böyle bir sonuç çıkmış. yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. yine masaj yapacak. biraz daha dursun doğurmayım diyorum ama 39. hafta da doğum için erken değil sanırım. bebek ne kadar durursa iyi diyorlar. üç beş gün daha dursun yaa. hazır değilim henüz doğurmaya.
sen nerden öğrendin? internetten falan mı buldun perine masajını? ben doktor diyene kadar duymamıştım.
Hayırlısı olsun kaçıncı haftadasın canım?Merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim catı muayenesi oldum pelvis kemiğim çok darmış mümkün degıl normal yapamazsın dedi vakumla çekmek zorunda kalırım onunda biz istemeyız dedı.3600 suan kilosu aslında bebegım normal doguma çok uygun pozisyonu olarak asagda .riske girmeye gerek yok hayırlısı böyleymiş:) 11 mayıs persembe saat 16 da sezeryana girecegım.hepimize hayırlı doğumlar![]()
Bebegin kafasi asagida benim.yone deBastirmalari fln hissediyorsun ama aciyi kesinlikle hissetmiyorsun. Igne de acitmiyor derin nefes al sadece
Yemegin bir iki saat ustune yatarsam oluyo cnm.mesela dokuzda yedim onbirde yattim uykuya dalioemMide yanmalari hala hafiflemeyen var mi benim gibi.. ozellikle geceleri cok fena oluyor, uyutmuyor![]()
Ben de bugun spinal anestezi ile sezaryen dogum yaptim ogluma kavuştum.
Sezaryen sonrasi agrilar adet sancisi gibi dayanilmayacak agrilar degil zaten serumda agri kesici var
Tek mesela ilk ayagi kalkis ani o hallolunca sorun kalmiyor
Bi de memeyi tutturabilmek mesele :) o da zamanla tecrube ede ede olacak insallah
Canım spinal oldum. Hissetmiyorsun acı agrı vs. Sadece dokunmalar baskı seklinde hisleri hissettim ama cok az o da.. yapılan herseyi anlıyorsun aynen ama onun kapalı gormuyorsun. İllaki stress korku oluyor ama cabuk bitiyor. Bebişimi görebildim bu sayede.. toparlanmaya basladım. Yurudum.. yardımla bebişimi emzirebiliyorum suan.
Genel anestezide kendime gelme sürecim nasıl olurdu bilemiyorum.
Özetle sunu soyleyebilirim evet zor o an herseyi bilip hissetmek ama gelip geçiyor hemen..
Canim bebek dogum tarihlerimiz ve cinsiyetimiz ayni inanamiyorum seninki erken gelmisss korkmaya basladim.pazartesi seseryanim var insallah nisanim filan gelmez.saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim dualarimiz seninleeMerhaba bayanlar:)) su an bu satilari hem yZiyorum bi taraftan da sancilarim basladi:) gece 4 bucuk gibi belime giren bi agriyla uyandim affedersiniz tuvaletim geldi sandim lavaboya gittim acik pembe renkli akintim baslamis hemen banyoya girdim dus aldim akintim ara ara devam ediyor belime de agri giriyor adet olcakmisim gibi aynisi simdilik tabi hafif sanirim oglusum geliyor bana dua edin sanah 8 bucuk gibi hastaneye gidicem n bakalim agri cikicakmi acilma varmi dualarinuzu eksik etmeyin kizlar
Saolasnn canmm:)))) sormaa esler ayri bi dunya zaten. 9 ay boyunca benm kipirdanmama kadar uyandi. Hele vc nobetleri esliginde nereye sorusu allahim yaa :))) benden heycanli ve panik. Minnak kizimiz nasilms biz 3450 olmusuz. Acilma varmiymss. Ben tam anlamiyorum bu sanci ve acilma iso i ama sanırım acilmam olduğu icin en gec saliya falan gelir nazlim:)Hadi pzrtesi net bi sonuc alirsn insallah annende hosgelmiis :))) bende az once geldm domtordan 1 hafta daha bekliyelim eger kanala iner acilmam guzl olursa gerekirse 41de cikarabilirmisiz ama eger her hangi bi kipirti olmazsa haftaya kadar bekletmeyiz dedi sanirsam suni sanciyla dogumu baslaticak kaldik yine bi sonraki cumayaesimde her hafta dogum olcak diye gdioruz ama ber seferinde bi hafta daha uzuyo dio
garibim onlarda ayri sabirszlanio
![]()
38. Haftadayım canımHayırlısı olsun kaçıncı haftadasın canım?
Canim belli olmuyormuş doğum esnasına bağlı diyorlar. Bana da baktı çatı muayenesi yaptı dar gibi dedi iri bebek dedi biraz arastirdim ultrason da kilo olarak fazla görünüp doğduğunda düşük olabiliyormus veya her hafta kilo alimi farkli oluyormus.iri bebek olduğu için sezeryana yonlendiriyorlar.benm de iri bebek ama anne karnında bi gün bile önemli gününü bekliycez biz.Merhaba arkadaşlar bende kontrolden geldim catı muayenesi oldum pelvis kemiğim çok darmış mümkün degıl normal yapamazsın dedi vakumla çekmek zorunda kalırım onunda biz istemeyız dedı.3600 suan kilosu aslında bebegım normal doguma çok uygun pozisyonu olarak asagda .riske girmeye gerek yok hayırlısı böyleymiş:) 11 mayıs persembe saat 16 da sezeryana girecegım.hepimize hayırlı doğumlar![]()
Ben 39. Haftada sezeryan olacağım artık doktor öyle dıyor. Bizde guvenıyorz.normal yaparsan vakumla cekerız onuda istemeyız dedı kısmet böyleymiş.herkese hayırlı doğumlarCanim belli olmuyormuş doğum esnasına bağlı diyorlar. Bana da baktı çatı muayenesi yaptı dar gibi dedi iri bebek dedi biraz arastirdim ultrason da kilo olarak fazla görünüp doğduğunda düşük olabiliyormus veya her hafta kilo alimi farkli oluyormus.iri bebek olduğu için sezeryana yonlendiriyorlar.benm de iri bebek ama anne karnında bi gün bile önemli gününü bekliycez biz.
Hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıklı gelsin bebis ler de gerisi önemli değil. Hayırlı doğumlar.☺Ben 39. Haftada sezeryan olacağım artık doktor öyle dıyor. Bizde guvenıyorz.normal yaparsan vakumla cekerız onuda istemeyız dedı kısmet böyleymiş.herkese hayırlı doğumlar