- 23 Eylül 2015
- 335
- 285
- 33
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.101
Geçmiş olsun. Öksürük için; cevizi kırdığımızda ortasında kalan ince bir kabuk var akciğere benziyor. Onu 1 fincan suda 2-3 dakika kaynatıp içtim. 3 yada 4 gün tekrarladım ama 1'er 2'şer gün falan arayla ama iyi geldi. İnternette hamileler yapmasın diye birşey bulamadım ama istersen sen de bir araştır Can'ım. Diğer bitkisel otlardan sadece ıhlamuru tercih edin diyorlardı gebelikte sanırım. Onu da fazla olmamak kaydıyla diye biliyorum. Bir de zeytinyağını ısıtıp sürer annem sıcak sıcak vücudumuza sonra ılık havlu bastırır sabaha kadar ter çıkarsa atlatılır o grip Allah'ın izniyle. Benden bu kadar canım. Acil şifalar...Selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim anneme gitmiştim grip oldum öksürük de var yardım edin ne yapayım ? ????????
En minik cadı adaylarından biri olarak 2017 cadılar bayramı konseptim hazır teyzelerim... Minik kabak olacağııım beeeen
Kizlar sbha kadar ellerim uyusuo.bi saglikla olsunda bnde onun ellerini isircamacaba suyumu az tuketiorum gunde kac lt su iciosnz
Ben bi 5 dk kıpırdamadan duruyorum sonra geçiyo kendiliginden
Canım bende dün az içtim bugün ellerim de hafif şişlik vardı ben bi de elimin biri yanağımın altında olur diğeri yastığın altında o da etkiliyor
Ben bugün itibari ile Demir hapına başladım sabah wc ye kalktığımda içtim ki uyku sersemi tadını almayayım hem de kahvaltıya kadar ara olmuş olsun...ama uyanır uyanmaz 2 haftadır bitmiş olan sabah çıkarmam geri geldi ilaç mı yaptı yaaaya da eşim akşam balık yedi dişini fırçaladı listerinde kullandı ama balık kokusuna hassasım acaba ondan mı tiksindim anlamadım ,böyle durumda doktor değiştiyor mu ilacı bu arada gyno ferro sanol kullanıyorum...
Birşey olmaz canim dinlenince gecer bi takip et bakalım geçecek mi benimde ağrılarım çok oluyor bazen beni kipirdatmiyor o derece kötü ama doktorum kasik ve karin ağrın olmasi normal endişelenme dedi banaArkadaşlar kasik kemigim çok agriyor yuruyemiyorum bile( nette normal bu ağrılar yazıyo ama tedirgin oluyorum yine de
Canim bence demir ilacı yapmış olabilir. Bende dün kullanmaya başladım. 2 haftadır falan istifra etmeyen ben boş mideyi cikarttim sadece.Ben bugün itibari ile Demir hapına başladım sabah wc ye kalktığımda içtim ki uyku sersemi tadını almayayım hem de kahvaltıya kadar ara olmuş olsun...ama uyanır uyanmaz 2 haftadır bitmiş olan sabah çıkarmam geri geldi ilaç mı yaptı yaaaya da eşim akşam balık yedi dişini fırçaladı listerinde kullandı ama balık kokusuna hassasım acaba ondan mı tiksindim anlamadım ,böyle durumda doktor değiştiyor mu ilacı bu arada gyno ferro sanol kullanıyorum...
Dun sabahtan beri agriyor .kipirdayinca bile agriyor canım ya .karnıma vuruyor bazen. Bebegimize bisey olmasın da cekerim bu ağrıyı .onun için endişe ediyorumBirşey olmaz canim dinlenince gecer bi takip et bakalım geçecek mi benimde ağrılarım çok oluyor bazen beni kipirdatmiyor o derece kötü ama doktorum kasik ve karin ağrın olmasi normal endişelenme dedi bana
Canım 7 aylıkkenmi kaybettin.. ben bu şekilde olan her hikayeyi dinlediğimde bi daha yaşıyorum o acıyı sanki. Bende normal doğum yaptım ölü doğum kadar kötü birşey yoktur heralde hayatta. 22 haftaydı benimde. Dediğin gibi Allah sevdiği kullarını sınarmış. Neyseki toparladık şimdi yeni heyecanlarla yaşıyoruz.@berna0220 rabbim hayırlısını göstersin canım okurken kendi bebeğimin öldüğü zaman aklıma geldi yaşlar döküldü 6 ay çile çekmiştim tam 1 ay rahatladım derken gece kusmam başladı annemdeydik zemzem suyu içtim allahım sen hayırlısını nasip et bebeğimi sağlıkla hayırlısı ise kucağıma alayım diyip içtim ertesi gün öldüğünü öğrendim kendimden nefret ediyordum öyle dua mı edilir diye bi de normal Doğum yapıcam diye direndim sanki kendime o acıları çekmem lazım diye kızmıştım çok sonra aklıma geldi bazı şeyler demek ki hayırlısı buydu rabbim dua mı o yüzden kabul etti dedim acısı hala kalbimde doğduğunda gördüm ve ona benzer bir çocuk görünce hala ağlarım içim sızlar sonra şükür ederim karnımda bir melek daha var şuan Emin'im seninde bu imtihanın sonunda güzel kapılar açıcak üzüntünü içinde tutma ağlamak istiyorsan ağla bağırmak istiyorsan bağır ama asla kendini ya da başka şeyleri suçlama rabbim sevdiği kulları imtihan edermiş unutmadığını gösterirmiş sınavlarımızı güzelce atlatırız inşallah .
Bebek hareketlerini hissedenler ilk olarak nasıl bişey hissettiniz ben öle tekme falan hissetmiyorum ama sertlik şişkinlik oluyo elimle dokununca hissediyorum sanki sonra yer değiştiriyor bazen sagda bazen solda bazen ortada oluyo
Aslinda haftaya dr.a gitmem gerekiodu ama yrn dayansmayip gdicem elimin agrisini cok sorun etmiorum ama aksam 2 kere irkilmism uykuda,bu sbhta ayagimn altina igne batiyo internettn baktimda preeaklampsi die bi hastaliktan korkttm insallah bi sorun cikmazCanım bende dün az içtim bugün ellerim de hafif şişlik vardı ben bi de elimin biri yanağımın altında olur diğeri yastığın altında o da etkiliyor
Evet canım bendede var o kitaptan başları biraz sıkıcı ama genel olarak güzel anlatmış.Isme bakin ama aldanmayin minnos anneler. Su gibi akan bir kitap aldim bugun kitapcidan. Adi baslarim simdi annelige. Çok pratik bilgiler ve gercek tecrubeler sunmus.Yazar gulse birsel gibi. Ara ara gereksiz stres yapiyoruz ya acayip rahatlatiyor.Tavsiye ederim.
Maşallah sana yaKızlar Nasılsıniz gün boyu evde yoktum geçmişi okuyamadim herkes iyidir inşallah şimdi yatağa uzandım benim minik de yeter artık uykum geldi yat diye beni durtuyor :) bu da kendileri hanimefendi prensesartik sürekli hamile kıyafetlerimi giyiyorum kocaman oldu gobusum
Hepimizde var canım aynı şeyler. Dün arkadaşlar bizdeydi normalde sohbet muhabbet zamanın nasıl geçtiğini anlamam dün gitselerde yatsam diye gözlerinin içine baktım resmenBende 16.hafta ile kasık ve baş ağrısı başladı yaabiraz da dişim ağrıyor...iyice hastalık hastası oldum o gezen tozan kızı geri istiyorum Doğumdan sonra enerjimiz yükselir dimi böyle kalmam,çok korkuyorum
Oyy minik kabağın minik patiklerini yerim benEn minik cadı adaylarından biri olarak 2017 cadılar bayramı konseptim hazır teyzelerim... Minik kabak olacağııım beeeen
Canım ellerde uyuşma bazen banada oluyor gece uyuşmaya uyanıyorum. Muhtemelern yan yattığımız için elimizin üstüne yatıyoruz o yüzden oluyordur.Kizlar sbha kadar ellerim uyusuo.bi saglikla olsunda bnde onun ellerini isircamacaba suyumu az tuketiorum gunde kac lt su iciosnz
Bu ilaç bendede yan etki yaptı canım doktora söyledim değiştirdi. Bazı kişilerde böyle etkileri olabiliyor.Ben bugün itibari ile Demir hapına başladım sabah wc ye kalktığımda içtim ki uyku sersemi tadını almayayım hem de kahvaltıya kadar ara olmuş olsun...ama uyanır uyanmaz 2 haftadır bitmiş olan sabah çıkarmam geri geldi ilaç mı yaptı yaaaya da eşim akşam balık yedi dişini fırçaladı listerinde kullandı ama balık kokusuna hassasım acaba ondan mı tiksindim anlamadım ,böyle durumda doktor değiştiyor mu ilacı bu arada gyno ferro sanol kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?