2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz uzun zamandır giremedim anneme gitmiştim grip oldum öksürük de var yardım edin ne yapayım ? ????????
Geçmiş olsun. Öksürük için; cevizi kırdığımızda ortasında kalan ince bir kabuk var akciğere benziyor. Onu 1 fincan suda 2-3 dakika kaynatıp içtim. 3 yada 4 gün tekrarladım ama 1'er 2'şer gün falan arayla ama iyi geldi. İnternette hamileler yapmasın diye birşey bulamadım ama istersen sen de bir araştır Can'ım. Diğer bitkisel otlardan sadece ıhlamuru tercih edin diyorlardı gebelikte sanırım. Onu da fazla olmamak kaydıyla diye biliyorum. Bir de zeytinyağını ısıtıp sürer annem sıcak sıcak vücudumuza sonra ılık havlu bastırır sabaha kadar ter çıkarsa atlatılır o grip Allah'ın izniyle. Benden bu kadar canım. Acil şifalar...

Kizlar sbha kadar ellerim uyusuo.bi saglikla olsunda bnde onun ellerini isircamacaba suyumu az tuketiorum gunde kac lt su iciosnz

Canım bende dün az içtim bugün ellerim de hafif şişlik vardı ben bi de elimin biri yanağımın altında olur diğeri yastığın altında o da etkiliyor

Ben bugün itibari ile Demir hapına başladım sabah wc ye kalktığımda içtim ki uyku sersemi tadını almayayım hem de kahvaltıya kadar ara olmuş olsun...ama uyanır uyanmaz 2 haftadır bitmiş olan sabah çıkarmam geri geldi ilaç mı yaptı yaaa ya da eşim akşam balık yedi dişini fırçaladı listerinde kullandı ama balık kokusuna hassasım acaba ondan mı tiksindim anlamadım ,böyle durumda doktor değiştiyor mu ilacı bu arada gyno ferro sanol kullanıyorum...​

Arkadaşlar kasik kemigim çok agriyor yuruyemiyorum bile ( nette normal bu ağrılar yazıyo ama tedirgin oluyorum yine de

canım bende aynı hapı kullanıyorum.doktorum 12. haftada vermedi erken başlarsan bulantıların artar diye.16. haftada verdi yatarken içmemi önerdi yine bulantı yapmasın diye bende hep yatarken içiyorum hiç de bulantı yaşamadım bu yüzden

Arkadaşlar kasik kemigim çok agriyor yuruyemiyorum bile ( nette normal bu ağrılar yazıyo ama tedirgin oluyorum yine de
Birşey olmaz canim dinlenince gecer bi takip et bakalım geçecek mi benimde ağrılarım çok oluyor bazen beni kipirdatmiyor o derece kötü ama doktorum kasik ve karin ağrın olmasi normal endişelenme dedi bana

Canim bence demir ilacı yapmış olabilir. Bende dün kullanmaya başladım. 2 haftadır falan istifra etmeyen ben boş mideyi cikarttim sadece.

Kızlar şu yemek termoslarına bayıldım. Bu marka çay termosumuz var çok memnunuz. Bu yemek termoslarınında birisi 6 saate kadar biriside 12 saate kadar sıcak ya da soğuk tutuyormuş. Ben almayı düşünüyorum ilerde beslenme çantasına da konulabilir:)

Eklentiler

• IMG_6311.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_6312.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 68
Birşey olmaz canim dinlenince gecer bi takip et bakalım geçecek mi benimde ağrılarım çok oluyor bazen beni kipirdatmiyor o derece kötü ama doktorum kasik ve karin ağrın olmasi normal endişelenme dedi bana
Dun sabahtan beri agriyor .kipirdayinca bile agriyor canım ya .karnıma vuruyor bazen. Bebegimize bisey olmasın da cekerim bu ağrıyı .onun için endişe ediyorum

Canım 7 aylıkkenmi kaybettin.. ben bu şekilde olan her hikayeyi dinlediğimde bi daha yaşıyorum o acıyı sanki. Bende normal doğum yaptım ölü doğum kadar kötü birşey yoktur heralde hayatta. 22 haftaydı benimde. Dediğin gibi Allah sevdiği kullarını sınarmış. Neyseki toparladık şimdi yeni heyecanlarla yaşıyoruz.

Benim önce birkac kere pit pit olmustu.tabi bunlar 4 5 gun arayla oldu.sonra icimde balık geziyor gibi birsey oldu.simdilerde de baloncuk patliyor gibi oluyor bazen de pit pit oluyor

Canım bende dün az içtim bugün ellerim de hafif şişlik vardı ben bi de elimin biri yanağımın altında olur diğeri yastığın altında o da etkiliyor
Aslinda haftaya dr.a gitmem gerekiodu ama yrn dayansmayip gdicem elimin agrisini cok sorun etmiorum ama aksam 2 kere irkilmism uykuda,bu sbhta ayagimn altina igne batiyo internettn baktimda preeaklampsi die bi hastaliktan korkttm insallah bi sorun cikmaz

Evet canım bendede var o kitaptan başları biraz sıkıcı ama genel olarak güzel anlatmış.

Maşallah sana ya narin bir hamilemiz daha:)

Hepimizde var canım aynı şeyler. Dün arkadaşlar bizdeydi normalde sohbet muhabbet zamanın nasıl geçtiğini anlamam dün gitselerde yatsam diye gözlerinin içine baktım resmen

En minik cadı adaylarından biri olarak 2017 cadılar bayramı konseptim hazır teyzelerim... Minik kabak olacağııım beeeen
Oyy minik kabağın minik patiklerini yerim ben

Kizlar sbha kadar ellerim uyusuo.bi saglikla olsunda bnde onun ellerini isircamacaba suyumu az tuketiorum gunde kac lt su iciosnz
Canım ellerde uyuşma bazen banada oluyor gece uyuşmaya uyanıyorum. Muhtemelern yan yattığımız için elimizin üstüne yatıyoruz o yüzden oluyordur.

Bu ilaç bendede yan etki yaptı canım doktora söyledim değiştirdi. Bazı kişilerde böyle etkileri olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…