2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bizde de termoslarından var 1 lt lik yarım ltlik cok uzun süre ısıyı koruyor benim de aklıma süt için gelmişti küçük termoslar

Tünaydın guzel anneler ve minnos melekler sanirim ben birkac gundur oğlumu hissediyorum, kucuk kucuk minik minik tekmeler atiyor annesine hicbiseylere benzemeyen bi hismis ne demek istediklerini anladim

Aramıza hoşgeldinnn... Anlatılmaz yaşanır dedikleri işte böyle oluyor kuzummm gazdan her şeyden farklıı... İçerdeen anne burdayım diyorr... İçinde canından bir parça canlı olduğunu hissettiren en güzel hareket bu herkesin en kısa zamanda hissetmesi ve yaşaması dileğiyle...

Herkese iyi pazarlarrr...

Keşke whatsp smiley lerini burda da kullanabilseydik yaaa... Burdaki smileyler çok az ve sığ. Ben de bayılıyorum onları kullanmaya elim sürekli gidiyor. :))))) Citolesgen kk smiley'leri artsınnn pankartı açtım bennn Taksim'e yürüyorummmm :)))

iyi pazarlar güzel anneler benim bugün acaip derecede moralim bozuldu şimdiden çatladım bacak ve kalçamdan sizler ne kullanıyorsunuz çatlağa karşı ben zeytinyağı ve argan yağı kullanıyorum ama sanırım daha çok çatlayacağım bi de bu hafta okulda insanda üreme sistemini anlatacağm anne karnındaki bebeğin gelişimi de var konuyla tam bütünüm garip hissediyorum:)yıllardır bu konuyu anlatıorm ama hamile oluşum farklı hissettiriyor

Son düzenleme:
Canım bacak ve kalçana yani çatlayan yerlerine sürüyormuydun yağları? Acaba yağlar çok etkili değilmi diye düşündüm şimdi

Merhaba güzel hamisler yarın 3 lu tarama mi yaptircam. salı günü de uçak yolculuğu yapcam. sizce rapor almama gerek varmı. hamileyken uçak yolculuğu yapmadım hiç. sözlü beyan yeterli oluyormu yoksa yarın gitmişken rapor da alıp garantiye mi alsam ne diyosun uz.

Beyana gerek yok canım iki haftadır gidip geliyorum bende. yanlış hatırlamıyorsam 26. haftadan sonra doktor izni ile binebiliyorsun ucaga

Bugün burası pek bi sessiz Herkes gezmelerde yada tatil olduğu için ev işleri ile meşgul Bizde kızımla banyo yaptık şimdi kremlenme vakti Sonra da yemek yapmam lazım
Pazar günü rehaveti çökmüş dimi, bu arada sıhhatler olsun kremlenme de ayrı bir olay duş almaktan daha uzun sürüyor allah kolaylık versin

X raylerden geçmemek için rapora ihtiyacın olacak. Bence doktorunla görüş oda onay verirse raporda verir

X raylerden geçmemek için rapora ihtiyacın olacak. Bence doktorunla görüş oda onay verirse raporda verir
duyguevren
Evet onun için rapor alabilir ama duyarlı kapıda radyasyon yok x-ray cihazının içine çanta falan koyarsınız ya o çantayı aldığınızda daha çok radyasyona maruz kalıyorsunuz önemli olan o x-ray cihazının sizin geçiş anınızda kapalı konumda olması onu da geçerken kapatmalarini söylerseniz zaten sorun cikartmıyorlar, ama duyarlı kapıda herhangi bir radyasyon zararlı ışın vs. yok sadece kalp pili olan insanlar için oradaki manyetik alan pile zarar verebilir diye bu cihazdan gecmezler bilgi %90 kesin bilgidir ben her gün duyarlı kapıdan geçiyorum ama cihaz açıkken asla geçmiyorum . .

Bugün burası pek bi sessiz Herkes gezmelerde yada tatil olduğu için ev işleri ile meşgul Bizde kızımla banyo yaptık şimdi kremlenme vakti Sonra da yemek yapmam lazım
Sıhhatler olsun canım :) Ne gezdim ne iş yaptım. Misafir vardı dünden. Öğle gittiler. Dinlendim,yemek yaptım ve uzanıyoruz oglusumla :) Nasıl başım ağrıyor. Basınız agriyinca ne yapiyosunuz kızlar? Migren bandı var o çok iyi eder beni veya alnima viks sürsem ama gebelikte cesaret edemiyorum ikisinede kokusundan dolayi.

bugün hamburger yemeye gittik eşimle biz.iki gün önce akşam hamile bi arkadaşım hamburger fotoğrafı paylaşmıştı.tabi ben durur muyum onu görünce eşimin işleri dolayısıyla bugün gidebildik ancak.artık hamile olduğum dışardan anlaşılıyo galiba insanlar önce yüzüme sonra göbeğime bakıyo bizde son durum böyle :)

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…