2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim inşallah hepimiz birbirimize iyi haberler veririz.
Babamın ilk teşhisi konuldu: multinodüler guatr.
Doktor pek tatmin etmedi açıkçası. Açıklama yapmadı.

Geçmiş olsun canım peki tedavisi neymiş? Başka bir doktora gidecek misiniz?? Nodüllerin o kötü hastalığa dönmee ihtimali gibi bir şey var mı? Acil şifalar diliyorumm inşallah ilaçla tedaviyle geçecek bir şeydir...

Kan hapı yapıyor canım benim de yaptı başlayınca ,bıraktım ..vitaminimde var küçük bi oran Demir ve her gün pekmez yiyorum ,yemek kokusu da çarpar hala yapamıyorum yemek

Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım inşallah senin sıkıntın da geçecek dediğin gibi Buda nazar boncuğu olsun maşallah sana da bebişine de

Canım benim gözun aydın melegin cok iyimiş msâllah ona :)
Sendeki sorunda bence gecici hic kafani yorup takma bile. bebegin etkilenmesin.
Herseyin caresi var taktir Allahtan biz icimizi hep ferah tutalim.
Masallah melegin ne kdr guzel cikmiş oyle ya :)

Allah allah vajina ile onun ne alakası varmış ki çok şaşırdım şimdi Bakalım haftaya ben de başka bir doktordan randevu aldım sorucam bu konuyu
Benim daha çok kasiklarim ağrıyor canım . Kum varmış tahlil sonucunda da. Doğuma kadar bu agrilarin olabilir şimdi bisey yapamayız dedi. Bebegimde bi sıkıntı olmasın da napim dort ay dayanirim

Bu arada ben şok oldum resmen .bir aydır kızım diye seviyordum bebeğimi. Oğlum olacakmış yuzde yüz erkek dedi . 20+4 deyim

Aaaaa... Ay canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değill... Kız erkek evlat evlattır candır.. Ben de bugün detaylıda bizimkinin kukusunu onaylattım da rahat ettim :))) hep içimde bir acaba vardı o kadar da alışveriş yaptımm valla pembeleri çamaşır suyuna basıp beyazlatır giydirirdim artık ahahahha :)) umarım sen kız alışverişi yapmamışsındır çok

happymom87 canım gözünaydın.o damar sorununu da endişe etme.26. haftadan sonra yüzde 90 halloluyormuş bak yüzde 90 çok çok iyi bir oran.sen de onun içinde olacaksın Allahın izniyle.o minik ayaklarını yerimmm bebişin

Canimm gozunaydin cok sevindimmmmm prenses cok iyiymis sukur. Sendeki minik puruz de gecici birseydir bence hic dusurme modunu Allah daha buyuk dert vermesin bu da nazar boncugu olsun. Gelinime bak ne guzel poz vermis kirmamis beni :) darisi basimiza canim insallah bizlerde guzel haberlerle doneriz. happymom87

Bebeğin sağlıklı maşşallah canım darısı bizim ayrıntılı ultrosana,evet ya ben de teyit ettireceğim sonra alış veriş yapıp kalmayayım pembelerle

Aynen canım evladın hepsi candır bir aydır kızım diye alismistim şaka yapmış bize meğerse :)) sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil... yok hiç yapmadım .eşime hep diyordum yapalım alışveriş diye daha erken diyip duruyordu içine mi doğmuş ne :) .. sen de sağlıkla al kucagina inşallah kizini . Detaylı ultrasonu da okudum sağlıklı olmasin çok sevindim canım. O puruzler de gidecek inşallah bol bol dua et .

T Tosbikellim Prenses2017
Sanırım kan ilacı yapıyor çünkü önceki 2-3 hafta hiç kusmam olmamıştı diyebilirim. Neyseki bebisim hareket etti de içim rahatladı. Çok siddetliydi.. Bundan sonra daha dikkat edicem yediklerime. Birazda fazla yedim belki o etkilemistir. 6 gün sonra kontrolum var o gün doktora sorarim. Yan etkileri arasında bulantı var gynoferonun..

Canimmm kocaman bir maşallah sanada bebisede ne tatli pozlar
Endiselencek bisey değildir öyle olsa ınan bikac hafta sonraya değil daha erkene gün verir takip yapardı. Rutin bir kontrol olarak düşün ve lütfen kendinide bebegide uzme canim. Yine de %90 lik dilimde olmanı diliyorum. Hiçbir anne ve evladı kötü oran diliminde olmasın lütfen lütfen aminn. Ne güzel detaylı anlatmissin canim,ellerine sağlık. Istifradan dolayı bir hayli halsizlestim ama mesajını görünce mutlu oldum yazmadan gecemedim. Birde caya misafirim var.. Allahta bana yardimci olsun :) ve hepimize herkese..

Minnos anneler yogunluktan dolayi okuyorum okuyorum organize bir sekilde yazamiyorum. Oncelikle Citolesgen cim Allah yardimcin olsun agrilarin azalsin her sey yoluna girsin insallah. happymom87 cnm benim ayrintilida da ufak bir puruz cikmisti seni anliyorum insanin enerjisi dusuyor ama sen cok pozitif bir insansin ve her sey yoluna girecek. Perinatologa gitmekle cok iyi yaptin . belki ben de girerim. Hakkimizda hayirlisi olsun. B blossom- gynoferon beni de mahvetmisti. Maltofer folun yan etkisi daha dusuk onu sorsana doktoruna. Eger siddetli kansizlik yoksa ilacini degistirebilir.Diger taraftan deodorant konusulmus. Ben gratisin tuz rollonlarindan kullaniyorum. Bulamazsam tuz tasi oneririm. Folik asidr gelince bende de pihtilasma var hala kullaniyorum. Umarim cevaplamak istedigim ama atladigim bir konu yoktur. Habir de harmony testi temiz cikan hamis arkadasimi gonulden kutluyorum. Yuppi!

Bizde geliyoruz :)

Canimm guzel kizinin iyi olmasina cok cok sevindimmm inşallah gidecek herkes guzel haberlerle dönerr :)
Sendeki damar durumuna dönünce inşallah 26. haftada her şey düzelmiş olur ve bu da bir hatıra olarak kalır, dualarimiz, tum pozitif dusuncelerimiz seninle.
Kizinin ayaklarina bayildimm, öpüyorum minnosu

sibeluA ay keske :)) misafirleri iptal eder yorgunluk dinlemem doktururum vallahi :))) düşüncesi bile mutlu etti :)
mischiefocean83 canim sağ ol cevabın için. Bakalım az kaldı doktora gitmeme. Hergun et yumurta yemeye çalışıyorum ama kan en at sınırda çıkınca ilac kullanalım dedi doktor 1 hafta önce iste. Gittiğimde sorayım mutlaka belki değiştirir başka bisey yazar.

happymom87 bence o kendini alışverişe de vermis olabilir.ayrintilidan bir çıkayım mobilya bakacağım filan diyordu :)

Hahahhaa canım alemsin güldürdün benii detaylı kontrolden çıkıp koşarak oda takımı alacak potansiyelim olsa da stres yorgunu olarak eve döndümmm... İnşallah daha sonra başlayacağım o işlere de önce duvar kağıdı :)

Maşallah canım öncelikle gözün aydın . Sağlık durumuna gelince biz mucize meleklerimizi taşıyoruz Rabbim yardım eder endiselenme Allah in izni ile hersey yolunda olacaktır inşallah onların kipirdanisini hissetmenin keyfini çıkaralım biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…