2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay ben onun 23 cm boyunu 408 gr kilosunu yerim yaaaafındık yeğenim benim. Bu arada sen öyle örnek verince dün haberlerde izlemiştim sizinlede paylaşacaktım bebiş 750 gr doğmuş şimdi 4 yaşında maşallahıda vardı.
Yazdıklarını okurken o kadar duygulandımki detaylı ultrason benim yaram.. ve böyle iyi bebişler duyunca o kadar mutlu oluyorumki. Sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim.
Canım benim gözünaydın diyim sağlıklı denmiş bebişin herşeyi yolundaymış.
Seninde dediğin gibi gerçekten emin ellerdesin senin doktorunun ününü çok duydum ben. Ve baya arkadaşımı sayabilirim sana onda doğum yapan ve ardından bütün ailesini ona götüren:)

CANım tedavi şimdilik Yok sadece takip önerdi yüzde beş ihtimal varmış
Ben iyiye dönüyorum yüzümü ama daha evvel annem yüzde iki risk ile takip ettirdiği meme lezyonun düğünümüze 4 -ay kala kanser olduğunu öğrendik.
İnşallah canım tez vakitte Salim haberler verecek bir hekimle karşılaşırız. Alanında deneyimli başka bir hekim arayış sürecindeyiz

Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım inşallah senin sıkıntın da geçecek dediğin gibi Buda nazar boncuğu olsun maşallah sana da bebişine de

Teşekkür ederiiizz canımm... İnşallah bu durum geçici bir şey olsun bizim için. Miniğim iyi olsun da ben zaten ne çektiysem damar problemlerinden çektim. Venöz yetmezlik ve varis de var bende.

Benim daha çok kasiklarim ağrıyor canım . Kum varmış tahlil sonucunda da. Doğuma kadar bu agrilarin olabilir şimdi bisey yapamayız dedi. Bebegimde bi sıkıntı olmasın da napim dort ay dayanirim
Anladım canım çok geçmiş olsun. Benim kasıklarım ağrımıyor. Yeter ki yavrularımız iyi olsun biz çekeriz bu ağrıları zaten ne kaldı doğuma

Çook teşekkür ederiz teyzesii
Takmamaya çalışıyorum diyelim işte annelik hormonları elverdiğince. :) Dualarla inşallah bu olumsuzluğu da olumluya çevireceğiz %90 geçer dediklerine göre.. Ben iyi ihtimali yüksek ihtimali düşünmek istiyorum.. Hepimiz için her şey iyi olsun inşallah... Sizlerden çok güzel haberler alırız inşallah...

Canım evet tembel annesine çekmiş :))
Ben de üç doz oldu canım ilk gün bir ay sonra sonra unuttum ben onu ve hamilelik girdi araya doktoruma söyledim son dozunuzu yaptırın dedi aile hekimim de aradan beş yıl geçmedikçe doz kendini korur dedi ben de son dozu yapalım dedim yaptırdım. :)
Hiç Sıkma canını birtanem senin ve kızımızın rahatı için de sabrını arttır. Hiç kolay değildir elbette.

Evet ya bende duydum onu tedbirli gidicem:) jiletle alamiyorum artik ya alt kisim zorluyor karnim engel oluyo cok buyumedi ama yine de rahatsiz edici zorlaniyorum. Agda yasakmi hala acaba sormadim da adami da agda icin aramak istemiyorum ne biliyim:) ama arayacagim buyuk ihtimal

Ne oldu sana güzel anne? Kusura bakma ben okumadım geçmişi yaklaşık 700 mesaj vardı. İyi
Misiniz?

Ye teyzesii vallahi yenir.. Doğsun kopartıcam her yeriniii :)) Siz de gidin görün renkli renkli güzel haberler alın böyle bir mutluluk yok küçük mucizelerimiiizzz Allahın izniyle yüzde 90 a girip tam anlamıyla derin bir ohhh çekeceğim.. her şey güzel olsunnnn hepimiz için...

Teşekkür ederimm dünürcümm... Gelinin çok iyi maşallahı var ama dünürün biraz çürükk.. Damarsal konularda üretim hatası var bende :)
İnşallah bunu da güzel haberlere çevireceğizz dualarınızlaa dualarımlaa her şey iyi olacak inanıyorum... Resimlerini gördün müüü şapşik yaa perinatoloğa yan yan kötü kötü bakmış anası kılıklı :))) böyle gördüm yaa renkli gerçek bir bebek gibi ekstra bir bağ daha oluştu aramda .. sanırım evladı için düşünmeden canını verebilecekler kervanına bugün tam anlamıyla katıldım... :.( Allah hepsini korusunn.. Sizlerden de çok güzel haberler alalımm inşallahh...

Teşekkür ederiz güzel teyzemiizz.. Aynen öyle Allah kimseye kötü ihtimalin ihtimalini
bile yaşatmasınn düşündürmesin... Miniklerrimizi korusunnn... Sen kendine dikkat et bu durumda bir de misafir ağırlıyorsun.. Yorma kendini koy önlerine termosla içsinler :))))

CANım benim çok sağol

Canım benimde tam kalcamdan ama leğen kemiğine yakın biyer eyapıyor beze fibi kalıyor. Ama bu hemşire erkekti bastırmadı. Diğer bayan hemşire bastırıp bekletiyo beze gibi şey oluşmuyordu

happymom87 gözün aydın canım maşallah bebeğine de.içini ferah tut bak bebeğin sapasağlammış çok şükür ki.damardan kaynaklı bi sorun olcağını da düşünmüyorum ben çok düşük bi olasılık sonuçta.doktorun da zaten gerekeni yapıcaktır korkmana gerek yok :)

AY canım derin derin nefes alamıyorum karnım geriliyor acıyor. Şuan bile yemek yedik gerildi acı saplandı yatıyorum şimdide. 5 aylık olduk biz şimdi 21 haftalığız. Daha ilerleyen zamanlar beni daha cok korkutuyor malesef. Sabahları lierac akşamları biooil sürüyorum belji karnım genişler diye ama bu içten olan birsey dıştan müdahale edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…