2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cevabını bizede yazarsan çok sevinirim bende ilk defa haftaya gideceğim ağdaya. Yani gitmeyi düşünüyorum. Düzenli ağdacımda yok çünkü hamilelik öncesi epislasyona gidiyordun bitti derken hamilelik hormonlarıyla birlikte çoştular:)

Güzel kalpli Pinkelomuncum benimm sen de çok güzel haberler alacaksınn hatta daha da güzel... Güzel yüzün hep gülecek buna inan.. !Ultrason esnasında yatarken doktor damar cart curt dedi sonra sen aklıma geldin biliyor musun.. Benimki inşallah önemsiz düzelecek bir şey ama senin yaşadıklarını düşündüm , o zamanlar ne kadar güçlü olmak durumunda olduğunu hissettim tam anlamıyla olamasa da.. İçimden sarılmak geldi sana cumartesi
sarılırım... neyse duygulandırmıyım daha fazlaa Çok şükür Rabbim sana sağlıklı bir kız evlat nasip etti.. minnoş minnoş idealtepe sahilin bebek ikonları olacaklar :))))) Bebişlerimiz iyi olsunn doktorlarımız da iyi görsün iyi söylesinnn hep inşallah amiiiiinn...

kızlar bu kıl tüy meselesi benim de kafamı kurcalıyo.ben tüy dökücü krem kullanıyorum malesef zorunlu olarak.çünkü daha önce kasılmam olduğu için ağdadan korkuyorum ve hijyen açısından da tedirginim.kendim de yapamam.ve ben hayatım boyunca hiç jilet kullanmadım bilmiyorum nası yapıcağımı korkuyorum bi yerimi kesicem diye düşününce bile içim tuhaf oluyo.çok sık kullanmamak şartıyla tüy dökücü krem kullanıyorum

Canım benim inşallah hepimiz birbirimize iyi haberler veririz.
Babamın ilk teşhisi konuldu: multinodüler guatr.
Doktor pek tatmin etmedi açıkçası. Açıklama yapmadı.
Canım babanda nodül var demek ki.biyopsi yaptılar mı canım.biyopsiye göre nodülün sıcak(kanser ihtimalli)soğuk olduğunu söylerler ona göre bir yol izlerler.bendede aynen nodül vardı biyopsiyle iyi huylu olduğu ortaya çıktı şükür.

Canım yüzde 5 ihtimal nedirkiii... Her şey iyi olacak içini ferah tut sen... Torun sevinci de onu iyileştiriri... Tüm hastalıkların ilacı inanç ve sevgiden geçiyor... Ailecek atlatacaksınız bu günleri de doktor konusu da biraz şans. İnşallah içinize sinecek iyi birine denk gelirsiniz...

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar ben de 19 haftalik hamileyim nisan annesi olucam inşallah bir sorum olucakti sizlere benim bu aralar karnimda sertlesmeler oluyor bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor sizde de oluyor mu bu. Başta bebek hareketleridir diye düşünmüştüm ama internetten bakinca erken dogum belirtisi yaziyor bu haftalar da böyle hisseden var mi

Canım gözün aydın olsun cok sevindim güzel şeyler yazmışsın. Damar akımla ilgi benimde bir problemim olduğunu 1bucuk ay önce doktorum söylemişti. Detaylıda daha dikkatli bakıcağını söyledi banada. AMa benim bebeğin kan akışı sağdan gibi laflar dedi. Ben de hiç birsey anlamadım. Sağlıklı olsunlar allahım bebeklerimizi korusın. Bende 10 gün sonra gideceğim bende cok heyecanlıyım senin gibi.

Teşekkür ederiz inşallah canım benim ben de öyle olmasını umuyorummm şimdilik iyi
İhtimalle atlatmak için dua ediyorum.. Allah korusun sonra da doktorumun takibinde sağsalim bitireceğiz inşallah bu süreçleri de...

Yok yok dünürümde sapasağlam maşallaaah ufak bi nazar boncuğu var o da geçici zaten :) yaaa yerim o minnoşu gördüm gördüm oğluma da gösterdim bak seninki diye kaynanasına da çekmiş aferin gelinime sert kızları severim bak 2 katı gözüme girdi kaçarı yok alıcam oğluma ya bende çok istiyorum bir an önce görmeyi hem endişeliyim hem heyecanlı ya birşey çıkarsa diye başladım şimdiden. Evlat başka bişey canım asıl doğunca anlarsın diyorlar bana. Ben biraz duygusuzm da :) ultrasonda falan görünce öyle ağlamıyorum çok büyük bağ oluşturmadık henüz. normalde de soğuk bir insnım ondan olsa gerek ama doğduğu an bambaşka olacağım biliyorum:) aram yok çünkü çok çok sevicem sakınıcam eminim. Hepsi sağlıkla gelsin inşallaaahh

Canım henüz biyopsi önermediler 7 tane nodül varmış o bölgeden biyopsi zorluyor mu canım? İnşallah babamınki de iyidir canım.

Evet canım ama işte tıp söz konusu oldu mu yüzde beş büyük bir yüzde gibi geliyor insana
İnşallah canım benim.
İnşallah hepimiz iyi hekimlerle karşılaşırız.

Ayneeeen öyle bende lazere gidiyordum da jilet vura vura eskiye döndüler sağolsunlar :) benim gittiğim 2 yer vardı biri kavacıkta ona gideceğim galiba güvendiğim bildiğim yer olması lazım yavaş yavaş alması lazım hamilelikten dolayı korkuyorum. Hijyende çok önemli tabi aman iyi araştır gideceğin yeri. Yarın öğrenip paylaşırım canım :) artık arıycam adamı mecbur utana sıkıla

Canım ya.. ağlattın beni zaten her daim ağlamaya hazırım tamamen kuşatıldım hormonlarım tarafından:)
O kadar zordu ki.. her gittiğim doktordan umut bekledim biride çıksında arkadaş umut var desin yok! Hatta sana söylenen şeyin bana söylenmesini o günlerde herşeyden çok istedim. "Git bilmem kaçıncı haftada tekrar gel" desinler diye. Ama yok 18.haftadan sonra bir daha değişmez bütün organların oluşumu bitti dedi hepsi.
Neyse bi şekilde atlattık. Hatta kafayı sıyırmadab atlattığım için çok şükür.
Size doğumlarımızı yaptıktan sonra birde cerrahpaşada yaptığım doğumu anlatiyim tam bir felaketti!
Ama bugünlerimize gerçekten çok şükür.
Allahım miniklerimizi sahilde bebek arabalarında gezdirdiğimiz "ay benimkininde dişi çıkıyor bu aralar çok huysuz" dediğimiz günleride göstersin bizlere inşallah
Senin olayındada gerçekten teselli için söylemiyorum ama bu durum bebişine zarar verecek olsaydı bu zamana kadar çoktan zarar verirdi ama maşallah bizimki tontiş olmuş bunlar hep geçici gerçekten bir problem olsaydı perinatologun telaşlanırdı hemen bir prof a git derdi. Bende öyle oldu ve benim gittiğim prof a giden hamilelerede hep doktorları "hemen bir prof a git" demişler o yüzden çok üzerinde durma canım. allah bilir annelerimizin karnındayken bizim ne problemlerimiz vardı:)
Herşey çok güzel olacak zaten ben bile "benim hala umudum var" dediysem ooo senin durumun hiiiçbişe:)

Tamam canım bekliyorum:)

Canım bildiğim kadarıyla tüy dökücü önermiyorlar doktoruna danıştın mı? Bende kullanacaktım geçen ay arkadaşım bırakmadı saçmalama kullanamzsın dedi. İnternettende baktım pek önermiyorlar ama doktorun daha iyi bilir

bir bebek 800 gr doğmuş demişsin ya bende 1kg doğmuşum şişim gitmiş akşamına 800 gr kalmışım :) annem 16 yaşındaymış bakamaz bu çocuk ölür demişler. 2 ay küvezde kalmışım zaten. sonra annem bana öyle güzel bakmışki 8 9 aylıkken gıdım varmış resmen pişik oluyomuşum hahaha hergün kaç kere siliyormuş gıdımı kaldırıp :):):) P Pinklemon

Canım henüz biyopsi önermediler 7 tane nodül varmış o bölgeden biyopsi zorluyor mu canım? İnşallah babamınki de iyidir canım.
Yok canım ince bir iğneyle ultrasonla alıyorlar.çok acımıyor.ama adı biyopsi olunca korkutuyor sadece.ayrıca 2 dk sürüyor.bence üniversite hastanesinin endokrin bölümüne gidin canım.biyopsi çok önemli.benim iyi çıktı şükür ama korkutmak istemem babam tiroit kanseriydi bizde ırsi bu hastalık biraz.önce ameliyat sonra atom tedavisiyle kurtuldu çok şükür.zaten en tehlikesiz kanser türlerinden biri çok şükür.amacım korkutmak değil önleminizi alın canım.inşallah temiz çıkar.

Kıyamam canımsın.. Ağlama ama üzülürüm bakk...
Seni üzmek asla istemem hatta ilk söylediğinde soramamıştım bile neden oldu ne oldu diye. Hepsi geride kaldı...
Biz sağlıkla güzel doğumlar yapıp artık gaz , tuz, diş bunları konuşacağız. Minnoş bebekli minnoş anneler olacağız...
Söylediklerin içimdeki minik çaplı yangına su serpti vallahi. Perinatolog prof. aynı zamanda onun rahat tavrı ve doktorumun rahat tavrı yani rahat derken çok önemli bir şeymiş gibi yaklaşmamaları , panik olmamaları benim endişemi bastırdı ama işte hormonlar annelik burda size nazlanıyorummm :)) kötü bir şey olsa dan dan suratıma söylerler acımazlar onu da biliyorum. O yüzden güzel sonuçla döndük yine buna da çok şükür. senin de güzel haberlerini alacağızzz... 10 gün kaldı :)

biliyorum canım vicdanım pek rahat değil ama başka bi seçeneğim yok.doktoruma hiç sormadım.şu jilet işini yapabilsem keşke deniycem en azından bi dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…