2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
mischiefocean83 canım teşekkür ederimm... küçük önemsiz pürüzler olsun onlar da iyi şeylere dönsün güzel sonuçlansın inşallah.... Tek dileğim bu... Olacak bunlar da ne yapalım. Allah hayırlı yazılar yazsın netice iyi olsunnn

biliyorum canım vicdanım pek rahat değil ama başka bi seçeneğim yok.doktoruma hiç sormadım.şu jilet işini yapabilsem keşke deniycem en azından bi dahakine

ya jilet de alt kısımlar zor oluyordu hep ama hallediyordum uğraşa uğraşa. artık olmuyor sanki kasığım ağrıyor eğilince falan rahatsız hissediyorum. dikkat et jiletle yaparken bastırma hafif hafif al aynı yerden de üst üste çok geçme canım. o an anlamazsın yarım saat sonra yanmaya başlar.kuru alma ıslak alsan daha iyi. venüs var kadınlar için jilet onunla al :)

Bebeğin sağlıklı maşşallah canım darısı bizim ayrıntılı ultrosana,evet ya ben de teyit ettireceğim sonra alış veriş yapıp kalmayayım pembelerle

Sağol canımm... Amiin inşallah güzel haberlerle atlatırsınızz bu detaylı kontrolü de..
:))) evet cinsiyet garantilenmeden alışveriş pek yapmamak lazımmış neyseki bizde süpriz olmadı... Ebebek web sitesinde yok mu beşik yaaa ? Ay merak ettim bakacağım. Sen hangi şehirdesin istanbul bostancıdaki şubeye gitme şansın var mı orda vardır belki..

Evet canım ama işte tıp söz konusu oldu mu yüzde beş büyük bir yüzde gibi geliyor insana
İnşallah canım benim.
İnşallah hepimiz iyi hekimlerle karşılaşırız.

Olsun canım benim siz yine iyi ihtimali düşünün... Ben seni üzgün moralsiz görüyorum olmazzz önce sizin inanmanız lazımmm her şeyin iyi olacağınaa... Bebişhin de hissseder bak o dedesine uğurlu gelecek ben inanıyorum..

anladım canım bakıp alıcam söylediğini.eşimle de konuştum şimdi bana yardımcı olcağını söyledi. bi bu işe el atmadığı kalmıştı zaten alt kısımları yinede halledemeyebilirim ama nasıl olcak bilemiyorum içimde bi tuhaf oluyo düşündükçe

Canım ben Avrupa yakasındayım orası çok uzak ama burda Kadir has çocuk avm var oradaki e bebek e bakacağım ama netten teyit etmek istedim Yok bulamadım

Bişey olmaz canım yardımcı olsun yapacak bişey yok artık doğuma kadar :) son aylar ağda yaptırırsın zaten. ben eğildikce bebeği eziyorum gibi hissediyorum bide her şekle giriyorum alayım diye de zorlanıyorum en iyisi ağda yaptırmak mecbur artık ne yapalım. yok ya için tuhaf olmasın acı falan yok sadece bastırma hafif hafif al o kadar

Tabi ki canım en doğrusu en net teşhisi bir an evvel öğrenmek ve tedavi yokunda adım atmak. Babamın ailesinde guatr genetik yatkınlığı var annemebiyoğsi yapıldığında canı acımıştı belki de acıyan insanın ruhu oluyor.
Çok iyi ettin bilgi vermekle çok teşekkür ederim canım

Evet canım biraz hüzünlüyüm ve bastıramıyorum gerçekten aslına bakarsan.
İyi ihtimal yüzde beş bile olsa ona bağlanmak lazım.
Bebeklerimiz en büyük umudumuz canım benim :) sen iyi misin esas bir türlü bulamadım fotoğraflarını da derdini de

Kızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)
Hadi hayırlı olsun.sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Maşallah bebeğine canım sağlıklıymış şükür.inşallah senin damarsal probleminde gelecek için sorun yaratmaz.baya düşük bir ihtimal ama eminim senin aklını kurcalıyacak.beni düşün mesela 1/10 muş down sendromu ihtimalim kan sonuçlarına göre ama çok şükür ki temiz çıktı.seninde iyi sonuçlanıcak inşallah.dualarım seninle.
Canım belki vücudun değişik bölgelerinde farklı hissediliyordur acı.üzülme lütfen.inşallah iyi sonuçlanacak canım

hiç kullanmayınca sanki kesicekmiş hissene kapılıyorum alakası olmasa da.son aylarda ağda bende yaptırabilirim.aslında şimdide yapabilirim ama riske atmak istemiyorum hiç.yine kasılırım falan gerek yok yani

Anladım canım çok geçmiş olsun. Benim kasıklarım ağrımıyor. Yeter ki yavrularımız iyi olsun biz çekeriz bu ağrıları zaten ne kaldı doğuma
Aynen canım iyi olsunlar da. Seninki de büyük ihtimal büyümeden dolayı ağrıyordur. . Rabbim korusun herkesin yavrularinj inşallah

Haklısın kolay değil ama.. Bir dk ya ben yanlış mı anladımm kötü ihtimal yüksek iyi
İhtimal %5 mi ??? Öyleyse ben tam tersi anladığım için farklı yorum yaptım sanırım. Canım mesajım çok uzundu ekran resmi çektim ordan okursun detaylı ultrasonumla ilgili..

Eklentiler

• image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 65

Ultrason odası karanlık oluyor zaten aleti sokarken 10 saniye bakıyor bakmıyor yani sonra hep ekrana bakıyor oluyor.. :))) jiletle alabildiğin kadarı halletseniz yeterr temiz olsun işte

Nerden alabilirim watson gratis vari yerlerde var mı canım
Canim tekin acardan aldim. Watsons da daolabilir. Kapsamli eczanelerde de vardir. Lip shimmer alma onlar renkli ve naneli. Kuruyan dudagi yakiyor. Ama benim clasic balli burt bees yogun nemlendirir. Yalniz gunde 2 kez yenilemelisin. Ben cantamda gezdiriyorum.

Ultrason odası karanlık oluyor zaten aleti sokarken 10 saniye bakıyor bakmıyor yani sonra hep ekrana bakıyor oluyor.. :))) jiletle alabildiğin kadarı halletseniz yeterr temiz olsun işte

Ya öyle de ben kıl konusunda aşırı takıntılıyım jiletle bile çok sık aldığım için tahriş olmuştu artık. arayı biraz açtım mecburen de böyle de gıcık oluyorum hoşlanmıyorum hiç tahammülüm yok. jiletle artık alt kısımları alamıyorum eğilince karnım ağrıyo gibi tuhaf bişey oluyor. ağdaya gidince daha temiz hissediyorum kendimi randevumdan 2 3 gün önce gitsem diye düşündüm de yine de bakayım bi doktor izin verecek mi:) yoksa mecbur dediğin gibi jiletle olduğu kadar artık

Kızlar gittiğim doktor bana folik asiti bırak dedi ama Osman develioğlu Doğuma kadar kullanıcaksın demişti ne yapmalıyım karar veremedim
Merhaba canım benim tüp bebek transferimi osman develioglu yaptırmış ti ben gürkan uncuya gidiyorum belki duymussundur oda doğuma kadar devam dedi folik asit için siz bıraktiniz mi osman hocayı ?

MAşallah berakallah dünya güzeline , rahim ağzı benimde 38 mm 3 mm altı riskli diyorlar gayet iyi çıkmış , coraspinde kullanman emin ol kötü ya da zor birşey değil Doğumda da bir sorun teşkil etmez inşallah düzelir de kullanmazsın canım

Merhaba canım benim tüp bebek transferimi osman develioglu yaptırmış ti ben gürkan uncuya gidiyorum belki duymussundur oda doğuma kadar devam dedi folik asit için siz bıraktiniz mi osman hocayı ?

Hayır canım ben başka şehirdeyim doktorum Osman hocanın yanında çalışmış ona danışmıştı o da telefonda öyle söylemişti bize , ayrıntılı için kendi şehrimde ki bir doktora gittim detaylı ultrasyon için o bırak dedi bende bırakmadım henüz yarın eşim arayıp soracak , sizin genetikte bir sorun ya da daha önce problemli bir gebeliğiniz oldu mu ?

happymom87 Bahsettiğin damar pürüzünden kardeşimin eşinde de çıkmıştı canım. Kendi doktorlarından başka bir doktora gittiklerinde öğrenmişlerdi bunu. ( Hatta ben de o kadından bu hafta içine randevu aldım , çok övülen bir doktor bakalım , ufak bir kaçamak yapacağım sırf meraktan ) İşte o doktor demişti bunu , bir damarı tıkalıymış , artık bebeği besleyen mi rahimi besleyen mi tam bilemiyorum. Tansiyonunun çıkmamasına dikkat et demiş , erken doğum olabileceği ihtimalinden bahsetmiş. Ve sık sık takip etmek istediğini söylemiş. Coraspin kullanıyordu ona devam et demiş. Hatta onlar bir daha o doktora bile gitmediler takip için , kendi doktorlarına devam ettiler. Yediğine içtiğine dikkat etti , tansiyonunu düzenli takip etti ve tam zamanında 39 haftalık 3 kilo 80 gram doğdu yiğenim Yani bunlar sadece ihtimaller , illa olacak diye bir şey yok. Pozitif düşünmeye devam canım , sakın modunu düşürme. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak inşallah

hiç kullanmayınca sanki kesicekmiş hissene kapılıyorum alakası olmasa da.son aylarda ağda bende yaptırabilirim.aslında şimdide yapabilirim ama riske atmak istemiyorum hiç.yine kasılırım falan gerek yok yani

Ayy selam kıslaaarr bende bu konuyu salı günü öyle derinlemesine düşündüm ki anlatamam size ağda ile alıyordum hamilelik öncesi sonra doktorum bazı riskleri diyince gebelikle ilgili ağdaya bir süre ara vereyim dedim doktora bile sordum detaylıya kadar bir sorun olmazsa alttan bakılmaz dedi bence kes dedi kes diyince şimdi ben bi afalladım nasıl yani onca zaman kalıcak mı diye ve mecbur jilete başladım ki başlamaz olaydım banyo da girdiğim şekilleri bir görseniz Daha sonra tabi sık çıkıyor sık aldım çıkarken kaşıntı mı dersin kırmızı kırmızı kabarcıklar mı bende 1,5 ay almadım salı günü detaylıya giricem ertesi gün diye aldım ama öyle zorlandım ki bu halde ağdaya da gidemem dedim banyodan çıktıktan sonra yorgunluktan uyudum resmen bayan doktora gittiğim için tekrar açıkça sordum bir de ağdacım tüp bebek deniyor olmuyor çok üzülüyorum böyle de gitmek istemedim o da kes dedi kontrol zamanların da son aylarda eşinle birlikte jiletle temizle yaparken görüyorda alırken mi iğrenecek ağda yaparsan çok kasıcaksın belli gerek Yok dedi bende jilete devam kararı aldım şimdilik beni huzursuz etmiyor mu bu durum deliriyorum resmen ama yapacak birşey Yok , şu meşhur eltim hamile olduğunu lazer epilasyon yaptırdığı yere demedi iki kere yaptırdı Doğum da görmüştüm simsiyah olmuştu nedense daha sonra öğrendim ki hassaslaştığından yanıklar mı ne oluşmuş sanırım aklıma o da geldi hassaslaşırsak ağda ile alırken deri kalmasın etmesin dedim Allah korusun ya , bakalım ilerleyen zamanlar da ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…