2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Oyyy maşallah meleğine Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah

yaa sen bir de beni görsen banyoda ne şekillere giriyorum. Artık ne kadar uzun kaldıysam çıkınca eşim dediki hayatım kolay gelsin yorulmuşsundur gel otur dinlen dedi bir amuda kalkmadığım kalıyor ya valla aldırıcam ağdayla bende çok sık almaktan tahriş ettim yandım mahvoldum arayı biraz açınca da uzayınca rahatsız oluyorum ne zor ya kadın olmak. detaylıdan 2 3 gün önce aldırayım dedim doktora da sorucam bakalım ne diyecek

Canım şampuan saç kremi ile duş jelini hatırlatayım dedim.

Oyyy maşallah meleğine Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah

Amin hepimizinkinii teşekkür ederiiizzz canım...
Sen sormuştun dimii bugün tartıldim 57.4 kg çıktım. Tok karnına kıyafetlerle. Dediklerine göre biraz fazla gösteriyormuş hastanedeki bu tartı.
Sanırım yuvarlak hesap 57 kg oldum 400 gramı da küçük meleğim...
20+6'yı 4-4.5 kg alarak kapattık böylece... damar direncim yüzünden max 10 daha al çok kilo alma dedi doktor, cok tuz ödem yüksek tansiyon bunlar bana uzak olmalı; ) 70 kg la bitirsen bile iyi dedi. Bol bol hak verdi aslında

Bende öyle allahtan karnım büyümüş olsa da eğildim ettim bir ağrı sızı olmadı kesicem diye de korktum bir de görmeden bodoslama dalıyorsun tarlaya alttan bakmadı da hatta rahim ağzını üstten söyledi 38 mm diye erkek doktorum da alttan bakıp önceden 38 mm demişti ilerleyen zamanlar da çatı kontrolü zamanı yani napıcaz diyorum gerçi ben ilk gebelikte talihsizlik olunca öyle uzun uzun gitmiştim görmeyen etmeyen kalmamıştı resmen en son ben rahatsız olup ebeden rica etmiştim bir makine ile kısaltmışlardı

Canım maşallah:)) ben 54.7 yim hiç kilo muhabbetine girmedi doktor. Ben gebelik öncesi tam 54 tüm. İştahım da eh işte. Senin bebiş nasıl pozisyondaydı :) malum bizimki secde pozisyonundaydı :))

Insallah tesekkur ederim canim yazinla mutlu oldum vallahi.. Evet bu damar direnci durumu riski arttırıyormus sadece kesin olacak diye bir sey yok.. yengenin bebeğini zamaninda saglikla kucağına almasına çok sevindim böyle iyi örnekler duymak harika.. İnşallah bizim direncimiz de 26.haftada kaybolacak damarlar genişleyecek:) geçmezse de Allaha ve doktora emanet miniğin saglikla gelmesi için her şeye ekstra dikkat edeceğiz. Bakalım zaman gösterecek... Allahım hepsini korusun , bakalım o iyi doktordan sen de güzel haberlerle dönersin inşallah. .

Canım maşallah:)) ben 54.7 yim hiç kilo muhabbetine girmedi doktor. Ben gebelik öncesi tam 54 tüm. İştahım da eh işte. Senin bebiş nasıl pozisyondaydı :) malum bizimki secde pozisyonundaydı :))

Fotografin cekildigi anda Ayağı kolu kafası hepsi bir yerdeydi. .
Perinatolog dedi ki hani bebeğin altını değiştirmek için ayağını tutar kaldırırsın ya böyle topaç olur aynen öyle duruyordu. Bizim cimcime belli bir pozisyonda da durmuyor firdondu gibi icerde :))) sağolsun heryerini gösteriyor kolayca. :)))

Bizimki pek nazlı yüzünü göstermedi :))
Bugün benim kızım acayip hareketliydi:))

Teşekkür ederiz canım... tabi tabi doktor da aynen öyle söyledi coraspin le ilgili 26.haftaya kadar da sonuç belli olana kadar faydası olsa kardır diyerek.. rapordan baktım da 38 mm ne değeri diye 'servikal' yazıyor yanında... yanına da normal diye yazmış ona alttan baktı işte bir de ekran görüntüsüne baktı kısa sürdü alttan ultrason..

Yok teyzesi bizde yorulcak bisey yapmadık hiç.Çayı hazırladım hazır böreği fırına verdim gerisini eşim halletti. Normalde böreği kendim hazirlarim hazir olunca biraz tuhaf oldu sanirim ama ne yapayim hamile insan bu ladar yapabilir neticede :) Oturdum cay servisi falan yapmadim oyle

PROPYCİL kullanan bir iki arkadaş vardı ama isimlerini hatırlayamadım ,sizde de ben gibi halsizlik ,yorgunluk var mı acaba ???yolsa benim ki başka şeyden mi

Bugün benim kızımın da maşallahı vardı Sabah süt öğlen ayran akşam yoğurt gönderdim kızıma Resmen göbeğimin 3 4 defa hareket ettiğini gördüm şok oldum Maşallah tüm yavrulara

Yani normali bu kız evi naz evi işte göstermesin tabi :)))) annesine göstersin tabiii :))
Maşallah maşallah hareketlerini hissetmek de harika her gün bize icerden burdayız iyiyiz diyorlar eskiden hissetmiyorken kontrole gün sayiyorduk o kalbin attığını görmek için. .

İyi bari :)) eline sağlık hazır da olsa ısınırken sevgini katmissindir oh miss oldu bitti. Hamile hamile börek açıp mantı yapamazsın ya idare edecekler mecburen..

PROPYCİL kullanan bir iki arkadaş vardı ama isimlerini hatırlayamadım ,sizde de ben gibi halsizlik ,yorgunluk var mı acaba ???yolsa benim ki başka şeyden mi
Canım ben kullanmıyorum ama o yorgunluk halsizlik bende de var sanırım hamileliğin bize hediyesi

Yok artık ciddimisin şok oldum 1 kilomu doğmuşsun kaç aylık doğmuşsun? İnanamadım söylediklerine. İşte hiç belli olmuyor demekki bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…