- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.341
Canım bende park yatakta aynı sıkıntıyı yaşamıştım en güzeli bir mağazaya git ordan diğer mağazaları sorgulat teşhirde olabilir. Ben teşhir ürününü almıştım çünkü çok beğenmiştim. Hem teşhir oluncada %20 indirim yapmışlardı:)Canım ben Avrupa yakasındayımorası çok uzak ama burda Kadir has çocuk avm var oradaki e bebek e bakacağım ama netten teyit etmek istedim Yok bulamadım
Süper kaybolması kistin. Ha oldu da kaybolmamış olsaydı da bir çok doğum yapmış kadın var miyomla.. Sezeryan oluyor sadece.. Herkes sağsalim alacak bebeğini kucağına. Vay be dicez neler yaşamışız sonra gülücez. Yeni dertler çıkacak karşımıza gazıdır aşısıdır vs :)inşallah amin canım. benimde plesantam aşağıdaydı en son. detaylıya gidince daha net öğrenicem herseyi. bende birde kist vardı 6 cm o kaybolmuş.
Kizimdayken bir yol buldumAyy selam kıslaaarr bende bu konuyu salı günü öyle derinlemesine düşündüm ki anlatamam sizeağda ile alıyordum hamilelik öncesi sonra doktorum bazı riskleri diyince gebelikle ilgili ağdaya bir süre ara vereyim dedim doktora bile sordum detaylıya kadar bir sorun olmazsa alttan bakılmaz dedi bence kes dedi kes diyince şimdi ben bi afalladım nasıl yani onca zaman kalıcak mı diye ve mecbur jilete başladım ki başlamaz olaydım banyo da girdiğim şekilleri bir görseniz Daha sonra tabi sık çıkıyor sık aldım çıkarken kaşıntı mı dersin kırmızı kırmızı kabarcıklar mı bende 1,5 ay almadım salı günü detaylıya giricem ertesi gün diye aldım ama öyle zorlandım ki bu halde ağdaya da gidemem dedim banyodan çıktıktan sonra yorgunluktan uyudum resmen bayan doktora gittiğim için tekrar açıkça sordum bir de ağdacım tüp bebek deniyor olmuyor çok üzülüyorum böyle de gitmek istemedim o da kes dedi kontrol zamanların da son aylarda eşinle birlikte jiletle temizle yaparken görüyorda alırken mi iğrenecek ağda yaparsan çok kasıcaksın belli gerek Yok dedi bende jilete devam kararı aldım şimdilik beni huzursuz etmiyor mu bu durum deliriyorum resmen ama yapacak birşey Yok , şu meşhur eltim hamile olduğunu lazer epilasyon yaptırdığı yere demedi iki kere yaptırdı Doğum da görmüştüm simsiyah olmuştu nedense daha sonra öğrendim ki hassaslaştığından yanıklar mı ne oluşmuş sanırım aklıma o da geldi hassaslaşırsak ağda ile alırken deri kalmasın etmesin dedim Allah korusun ya , bakalım ilerleyen zamanlar da ne olucak
Eşim şehir dışında gelsin dediğin gibi yapayım canım :))Canım bende park yatakta aynı sıkıntıyı yaşamıştım en güzeli bir mağazaya git ordan diğer mağazaları sorgulat teşhirde olabilir. Ben teşhir ürününü almıştım çünkü çok beğenmiştim. Hem teşhir oluncada %20 indirim yapmışlardı:)
Kizimdayken bir yol buldum
Ben bi tane orta boy ayna aldim afesersiniz oturuyorum ayni doktorun kontrol koltugundaki gibi ayaklarimin arasina da aynayi da karsima koyuyorum 5 dk da işim bitiyobide erkeklerin kullandigi sakal jiletleri daha iyi kesiyo ve kanatmiyo bilmiyorum ondan mi kullaniyksunuz oteki banyo diye yazanlar hep kasinti ve yara yapiyo bende.bu haftalardan sonra yalanci kasilmalar da baslicak agda isini tavsiye etmem arkadaslarim.
Yok cnm çok şükür öyle bir sıkıntı yoktu Sperm sayımız düşük tu orada deneme yaptık çok şükür ki tuttu ama osman hoca bursada epey güvenilir doktor canım hastalari çok ben hocadan iki kere muayene oldum biraz mizaci sert ama epey bilgili cnm sizin öyle bir olayınız mi oldu tekrar sorun cnm ona göre karar verin tam emin olunMAşallah berakallah dünya güzeline , rahim ağzı benimde 38 mm 3 mm altı riskli diyorlar gayet iyi çıkmış , coraspinde kullanman emin ol kötü ya da zor birşey değil Doğumda da bir sorun teşkil etmez inşallah düzelir de kullanmazsın canım
Hayır canım ben başka şehirdeyim doktorum Osman hocanın yanında çalışmış ona danışmıştı o da telefonda öyle söylemişti bize , ayrıntılı için kendi şehrimde ki bir doktora gittim detaylı ultrasyon için o bırak dedi bende bırakmadım henüz yarın eşim arayıp soracak , sizin genetikte bir sorun ya da daha önce problemli bir gebeliğiniz oldu mu ?
Bende öyle allahtan karnım büyümüş olsa da eğildim ettim bir ağrı sızı olmadı kesicem diye de korktum bir de görmeden bodoslama dalıyorsun tarlayaalttan bakmadı da hatta rahim ağzını üstten söyledi 38 mm diye erkek doktorum da alttan bakıp önceden 38 mm demişti ilerleyen zamanlar da çatı kontrolü zamanı yani napıcaz diyorum gerçi ben ilk gebelikte talihsizlik olunca öyle uzun uzun gitmiştim görmeyen etmeyen kalmamıştı resmen en son ben rahatsız olup ebeden rica etmiştim bir makine ile kısaltmışlardı
Yok artık ciddimisin şok oldum 1 kilomu doğmuşsunkaç aylık doğmuşsun? İnanamadım söylediklerine. İşte hiç belli olmuyor demekki bu işler
Canım inşallah olmaz böyle bir problem ama kesin bir problem vardı ama detaylı ultrason falan o zaman olmadığı için fark edememişlerdir. Sende böyle bir problem olsa farkedilirdi. Ki bak o zamanda kardeşinde önlemini almışlar şimdi neler neler var:) allah dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize:)Ayy ben 3 4 saga sola yonelip bisey alirken bile sizliyor egilip alta bakincada oyle. O yuzden son jilet maceram istedigim gibi sonuclanmadi hahah:) yarim yamalak artik oldugu kadar yaaa ne yapayim. Ben her doktora gittigimde bacak ve koltuk alti dahil tertemiz gidiyorum sanki adam ac koltuk altina bakayim diyecek tovbe tovbe :) doktorumda cok kibar bi adam aslinda o koltuktan kalkarken bile adam yardim ediyor kolumdan destekliyor asistanina yaptirmiyor yani donup bakcak bi adam da degil adam direk ekrana bakiyor yuzume bile bakmiyor haha:) yine de iste erkek diye galiba 2 kati dikkat ediyorum. Ah canim seninki kotu olmus gercekten yaaaa gerci doktorlar neler gormustur hem cinslerimiz ama kadinlarin bazilari coook pis kisisel temizlik denen sey yok. O yuzden senin o halin bile iyidir eminim:) bu cati muayenesi 2 parmakla oluyordu dimi senle konusmustuk sanki. Yaptirana kadar inanmicam haha:) bana elini sokuyor diyeni evire cevire dovesm var nasil islemisse bilincaltima
Evet canim 1 kg dogmusum 200 gr sislikmis gitmis kalmisim 800 gr :) 7 aylik dogmusum canim kiz kardesimde 7bucuk 8 aylik dogmus o 1 hafta kuvezde kalmis ben 2 ay. En kucugumz erkek kardesim tam gununde dogdu ilaclarla vs tuttu doktorlar o sezeryan oldu mecburen. Annemin normal dogumlari erken olmus hep rahminde sorun vardi demekki eskiden teknoloji boyle degildiki. Beni zeynep kamilde dogurmus aldiklari gibi kuveze koymuslar ha oldu ha olecek diye eli kalbinde beklemis kac kere kanim degismis direnmisim iste o zamandan baslamis inadim haha:) sonra da 1 sene kadar her agladigimda mosmor olup bayilmisim 1 2 kere oldum sanmis yataga atmis bagira bagira aglamis annem yazik ne bilsin 16 17 yasinda. Sonra gecmis hersey sapasaglamim masallah:) 1 2 puruz var da onlar da halloluyor iste. Kardesimde bisey yok. Ya erken dogup da saglikli olan cok insan var artik sans mi bakim mi bilmiyorum. Bende doktora soylemedim hic erken dogmusum annemde boyle bi sorun varmis vs diye korkuyorumda aslinda soylemeye ya bende de olursa diye.
Canım inşallah olmaz böyle bir problem ama kesin bir problem vardı ama detaylı ultrason falan o zaman olmadığı için fark edememişlerdir. Sende böyle bir problem olsa farkedilirdi. Ki bak o zamanda kardeşinde önlemini almışlar şimdi neler neler var:) allah dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize:)
Çooooook sağıl canımm bugün alacağım inşallah. Ay çok sevindim çoooook teşekkürlerİyi geceler kızlar
Nolur kusura bakmayın bugün enerjimi bir türlü tüketemedim yeni girdim eve
Kullandığım ürünlerin fotoğraflarını ekledim fotoğraf sırasına görede nacizane yorumlarımı yapıyorum:)
Bu ürünlerin hiçbiri paraben ve amonyum sülfat içermiyor, hamileler için uygun ürünler.
İlk sırada OTACI'nın NATURWAY adlı şampuanı var bence mükemmel bir şampuan tavsiye ediyorum. Ben 1 kutuyu bitirdim ve saçlarıma çok yaradı. Ben büyük bir aktardan almıştım ama geçenlerde ROSSMAN da başka çeşitlerini gördüm.
İkinci sırada başka bir şampuan YVES ROCHER çok memnun değilim açıkçası zaten şampuanmı saç kremimi anlamadım. Aslında saçı yumuşacık yapıyor parlatıyor ama diğer şampuanı tercih ederim.
Üçüncü sırada YVES ROCHER duş jelim var çok çok memnunum. Hatta indirim vardı gittim tekrar aldım stok yaptım evde. Hamilelikte koltuk altı deodorantı kullanmıyorum, bununla her gün duş alıyorum ve hiç koku falan olmuyor.
Dördüncü sırada yine sadece içerisinde kimyasallar olmadığı için kullandığım bir ürün var. Eczaneden aldığım bir duş jeli hatta 45 tl vermiştim ama gerek yok yves rocher inkini indirimden 6 tl ye aldım. Hem bu ürün ter kokusunu gidermiyor. Açıkçası hiç müdahale etmediğim zaman terim kokuyor. Bu üründen o açıdan çok memnun kalmadım. Ama benim gibi sırf doğal olduğu için kullanmak isteyenler kullanabilir:)
Beşinci sırada mükemmel olduğunu düşündüğüm bir ürün var. MOOS marka vajina temizliği için jel. Doktor bunu bana 2 hafta önce tavsiye etti. Enfeksiyonu önlüyor ve harika kokuyor gerçekten tavsiye ediyorum. Hatta şunu anlatmak istiyorum. Kaç aydır kuyruk sokumumda bir yara vardı korktuğum için doktora gitmedim açıkçası kötü birşey olmasından korktum. Çünkü ur gibi bir çıkıntıydı. Bu ürünü kullandığımın 3.günü geçti o yara:) demekki enfeksiyonla alakalı birşeymiş ve bu ürün hemen etki etti:)
Altıncı sırada çok sevdiğim SEBAMED'im var. Çatlak için sadece bunu kullanıyorum çok memnunum hamileliğimin sonuna kadar ilişkimiz devam eder diye düşünüyorum:)
Son olarak YVES ROCHER makyaj malzemelerim var bunlardan başka birşey kullanmıyorum. Bu kimyasalların bebeğe geçmesi konusunda o kadar hassasımki ojemi bile sadece bu marka kullanıyorum:) soldan sağa oje, rimel, göz kalemi, göz altı kapatıcısı. Hepsi çok güzel tavsiye ediyorum:) göz kalemi bence bir efsane:)
hayal_masal
sg26
merve100 ikihayat çok da takılmayın kızlar temiz olsun yeterli.zaten çoğu doktor kendisi söylüyo almayın kısaltın temiz olması önemli diye.yani kıllıyım tüylüyüm diye kafanıza takmayın.en azından bu dönem böyle olsun.ben çok kafama takmıyorum ama işte temiz olması içinde mutlaka bi süre sonra almam gerekiyo.
endless love canım ben sat den hesaplıyorum her zaman.burdaki çoğu kişide öyle yapıyo diye biliyorum.ultrason tarihi bazen önde bazen geride çıkabiliyo haftadan haftaya farkedebiliyo.hatta makinadan makinaya bile değişiyo :))) o yüzden her zaman sat tarihini esas almalısın.ben ultrason tarihini pek önemsemiyorum açıkcası
günaydın kızlar :) benim küçük kedim dün yine hareketliydi otururken bile pıt pıt vuruyo.sabah uyurkende pıt pıt vuruyodu yine.nası mutlu oluyorum o vurdukça :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?