2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bence orda bahsettiği uyarma ilişkideki gibi uyarma,krem bir şey yapmaz canım öyle olsa hele ki en hassas son ayda krem sürülmez

Teşekkür ederiiiz... Şu otacı şampuandan ve moos'dan deneyeceğim. Normalde kullandığım fondoten de dün bitti bari sağlıklı sağlıklı yves rocher alayım almışken.. :) ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri deodorant kullanmadım ama roll-on tarzı nivea kullanmaya devam... Sürmezsem temiz de olsa terleyince koku olabilir gibi geliyor. parfümü de kıyafetin üstüne sıkıyorum eskiden saçıma da çok az sıkardım tenime direk temas etmesindense daha güzel oluyor öyle kalıcı ama o da saçı beyazlatıyormuş öğrenince bıraktım... :))

Ankara da yaşayan arkadaşlar bizlerde bir organizasyon yapıp buluşsak diyorum. Teklifime sıcak bakan arkadaşlar bana özelden msj atarmısınız. herkesi bir araya toplamak öyle daha kolay olacak. ve buluşsak süper olur diye düşünüyorum

happymom87 ikihayat sg26 4753 P Pinklemon kızlar bildigim kadarıyla siz Anadalu yaka tarafindasiniz. Yazın Şile tarafina gidiyor musunuz merak ettim :)

Ay canım ben 4-5 sene evvel 2 günlüğüne gittim haftasonu için bir kız arkadaşımla... Arkamıza bakmadan kaçtık desem yeridir. Cumartesi fena değildi ama pazar gününü size anlatamam. Adeta maganda party'si vardı ve sadece bizim haberimiz yoktu bundan. :))) Her arabadan abartısız 6-7 tip iniyordu , plajda iğne atsan yere düşmezdi. Bakışlardan ve hanzoluklarından o kadar rahatsız olduk ki güneşlenmeyi geçtim şezlongda şort bluz oturmuştuk sonra da otelin yarım dolu havuzuna geri dönmüştük. Haaa bir de kalacağımız oteli (plajın en başındaki oteldi şayet orayı biliyorsan) aile oteli diye okuduk diye gittik , gitmeden de aradık biz 2 genç hanım geleceğiz güvenlidir değil mi diye , odaya girdiğimizde yastıklardaki playboy tavşanı ilk şokumuz olmuştu. Yani özetle hiçç iyi anılarım yok. :) karşı komşumuzun orda yazlıkta sitede evi var sanırım site olan yerleri daha medenidir.

sg26 canım sen istanbul , anadolu yakasında mısın? Haftaya cumartesi küçükyalı'da buluşma organize ettik sen de gel öyleyse lütfen... Hatta avrupa yakasından da çıkın çıkın gelinnnn

sg26 canım sen istanbul , anadolu yakasında mısın? Haftaya cumartesi küçükyalı'da buluşma organize ettik sen de gel öyleyse lütfen... Hatta avrupa yakasından da çıkın çıkın gelinnnn
Bende avr yakasındaym..paçamda bitane velet de olunca orası uzak ve zor olur.ama siz tanışın kaynaşın bidahakine Avrupa yakasına bekliyorum hem kış avm de oturur yemek yeriz hepberaber

Eşimin ailesi o taraflarda ama koylerinde tabi :) Bu zamana kadar her yaz 1 ay falan oradaydık ama bu sene öyle olamayız tabi. Merkezi de evet biliyorum ama çok detaylı değil arada uğruyoruz öyle merkezine,sahiline falan. Ondan sordum. Plajı evet anlattigin nedenlerden dolayı tercih edemiyoruz (istanbul ici olunca herkes solugu orda aliyor)bi de tabi bi yerden köyde gördüğüm biri çıkar ben bikinili çok rahat olamam diye denizi tercih etmiyoruz :) Gezmelik güzel bide köyleri tabi.

Bende saça parfüm sıkmayı çok severdim:) saçımda beyaz çok var acaba bu yüzdenmi otacının şampuanını kesinlikle tavsiye ederim canım kokusuda çok güzel ben şimdi sarımsaklısını almayı düşünüyorum sarımsak kokusu yokmuş hiç kullananlarda saçlarına çok iyi geldiğini söylüyorlar.

happymom87 ikihayat sg26 4753 P Pinklemon kızlar bildigim kadarıyla siz Anadalu yaka tarafindasiniz. Yazın Şile tarafina gidiyor musunuz merak ettim :)

Canim su anda tadilatta olan evim sileye 20 dk o taraflara yakindim ben. Oralari iyi bilmek lazim 2 3 tane beach i var mesela onlar guzel tertemiz sadece aileler gidiyor tabi haftasonu kalabalik :) halk plaji falan rezalet. Kafa dinlemelik guzel yerleri de var sile agva arada kafa dinlemek icin gidiyorduk:) bilmeden gidersen eger hic bi yer bulamazsin heleki haftasonuysa :)

Ben hiç gitmiyorum canım şileye? Deniz içinmi? Biz sürekli fethiyeye gidip geldiğimiz için denize doymuş oluyorum bi kaç kez ağvaya gittik nehir kenarı çok güzel oluyor:)
Şile,Ağva ben çok seviyorum da oraları. Ama deniz için tercih etmiyoruz. Ona dediğin gibi Fethiye de :)

Onuda çok duydum canım kalp şeklinde rahim muhtemel sonuçlarını bilmiyorum ama benim gördüklerim bir problem yaşamadılar:)

Onuda çok duydum canım kalp şeklinde rahim muhtemel sonuçlarını bilmiyorum ama benim gördüklerim bir problem yaşamadılar:)

Ben ilk defa duymustum internete yazinca neler yaziyor sok olup kapatmistim:) doktorlar bana internette saglikla ilgili arastirma yapmayi yasaklamisti kafamda buyuttugum icin :) rahim ayrik olursa problrmmis bende ustte cizgi varmis sadece su anda bi sorun var hafif agri disinda :)

Benim doktorum sat a göre verdi canım bizde 5 gün ilerdeyiz ama ultrason tarihind göre vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…