- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.361
Bence orda bahsettiği uyarma ilişkideki gibi uyarma,krem bir şey yapmaz canım öyle olsa hele ki en hassas son ayda krem sürülmezMinnos anneler iyi haftasonlari, oncelikle ürünlerin detayli resimleri icin coook tesekkurler. Faydali oldu.
Bayanlar bir sorum olacak. Ben kendimi dikkatle incelemedigim icin onceden daha dun fark ettim. Gögüs ucumda hafif ve kucuk beyaz soyulma olmus. Kavlamis gibi. gogüs ucu catlagi bu mu oluyor? lieraci gogus ucuma surmuyordum. Dun durumu gorunce sebamed nemlendirici surdum. Lansinoh gogus kremim var almistim ama onda doguma bir ay kala yaziyor. Onu kullanmak icin erken diye dusundum. Gogus ucuna nemlendirici surmekle hata yapmadim degil mi , bir yerde gogus ucunu uyarmak rahmi kasar yaziyor, her gun surunce uyarilmaz dimi? bilmeyince insan ne yapacagini sasiyor...
İyi geceler kızlar
Nolur kusura bakmayın bugün enerjimi bir türlü tüketemedim yeni girdim eve
Kullandığım ürünlerin fotoğraflarını ekledim fotoğraf sırasına görede nacizane yorumlarımı yapıyorum:)
Bu ürünlerin hiçbiri paraben ve amonyum sülfat içermiyor, hamileler için uygun ürünler.
İlk sırada OTACI'nın NATURWAY adlı şampuanı var bence mükemmel bir şampuan tavsiye ediyorum. Ben 1 kutuyu bitirdim ve saçlarıma çok yaradı. Ben büyük bir aktardan almıştım ama geçenlerde ROSSMAN da başka çeşitlerini gördüm.
İkinci sırada başka bir şampuan YVES ROCHER çok memnun değilim açıkçası zaten şampuanmı saç kremimi anlamadım. Aslında saçı yumuşacık yapıyor parlatıyor ama diğer şampuanı tercih ederim.
Üçüncü sırada YVES ROCHER duş jelim var çok çok memnunum. Hatta indirim vardı gittim tekrar aldım stok yaptım evde. Hamilelikte koltuk altı deodorantı kullanmıyorum, bununla her gün duş alıyorum ve hiç koku falan olmuyor.
Dördüncü sırada yine sadece içerisinde kimyasallar olmadığı için kullandığım bir ürün var. Eczaneden aldığım bir duş jeli hatta 45 tl vermiştim ama gerek yok yves rocher inkini indirimden 6 tl ye aldım. Hem bu ürün ter kokusunu gidermiyor. Açıkçası hiç müdahale etmediğim zaman terim kokuyor. Bu üründen o açıdan çok memnun kalmadım. Ama benim gibi sırf doğal olduğu için kullanmak isteyenler kullanabilir:)
Beşinci sırada mükemmel olduğunu düşündüğüm bir ürün var. MOOS marka vajina temizliği için jel. Doktor bunu bana 2 hafta önce tavsiye etti. Enfeksiyonu önlüyor ve harika kokuyor gerçekten tavsiye ediyorum. Hatta şunu anlatmak istiyorum. Kaç aydır kuyruk sokumumda bir yara vardı korktuğum için doktora gitmedim açıkçası kötü birşey olmasından korktum. Çünkü ur gibi bir çıkıntıydı. Bu ürünü kullandığımın 3.günü geçti o yara:) demekki enfeksiyonla alakalı birşeymiş ve bu ürün hemen etki etti:)
Altıncı sırada çok sevdiğim SEBAMED'im var. Çatlak için sadece bunu kullanıyorum çok memnunum hamileliğimin sonuna kadar ilişkimiz devam eder diye düşünüyorum:)
Son olarak YVES ROCHER makyaj malzemelerim var bunlardan başka birşey kullanmıyorum. Bu kimyasalların bebeğe geçmesi konusunda o kadar hassasımki ojemi bile sadece bu marka kullanıyorum:) soldan sağa oje, rimel, göz kalemi, göz altı kapatıcısı. Hepsi çok güzel tavsiye ediyorum:) göz kalemi bence bir efsane:)
hayal_masal
sg26
Ben hamile olmadan önce denemiştim canım doğal diye hiç koku yapmıyo sıfır yani hafif suruyosun karbonatı koltukaltınaEvet bende duydum canım sen denedinmi ben hiç denemedim
Bende avr yakasındaym..paçamda bitane velet de olunca orası uzak ve zor olur.ama siz tanışın kaynaşın bidahakine Avrupa yakasına bekliyorum hem kış avm de oturur yemek yeriz hepberabersg26 canım sen istanbul , anadolu yakasında mısın? Haftaya cumartesi küçükyalı'da buluşma organize ettik sen de gel öyleyse lütfen... Hatta avrupa yakasından da çıkın çıkın gelinnnn
Anladım canım teşekkür ederim denersem sonuçlarını yazarım:)Ben hamile olmadan önce denemiştim canım doğal diye hiç koku yapmıyo sıfır yani hafif suruyosun karbonatı koltukaltına
Eşimin ailesi o taraflarda ama koylerinde tabi :) Bu zamana kadar her yaz 1 ay falan oradaydık ama bu sene öyle olamayız tabi. Merkezi de evet biliyorum ama çok detaylı değil arada uğruyoruz öyle merkezine,sahiline falan. Ondan sordum. Plajı evet anlattigin nedenlerden dolayı tercih edemiyoruz (istanbul ici olunca herkes solugu orda aliyor)bi de tabi bi yerden köyde gördüğüm biri çıkar ben bikinili çok rahat olamam diye denizi tercih etmiyoruz :) Gezmelik güzel bide köyleri tabi.Ay canım ben 4-5 sene evvel 2 günlüğüne gittim haftasonu için bir kız arkadaşımla... Arkamıza bakmadan kaçtık desem yeridir. Cumartesi fena değildi ama pazar gününü size anlatamam. Adeta maganda party'si vardı ve sadece bizim haberimiz yoktu bundan. :))) Her arabadan abartısız 6-7 tip iniyordu , plajda iğne atsan yere düşmezdi. Bakışlardan ve hanzoluklarından o kadar rahatsız olduk ki güneşlenmeyi geçtim şezlongda şort bluz oturmuştuk sonra da otelin yarım dolu havuzuna geri dönmüştük. Haaa bir de kalacağımız oteli (plajın en başındaki oteldi şayet orayı biliyorsan) aile oteli diye okuduk diye gittik , gitmeden de aradık biz 2 genç hanım geleceğiz güvenlidir değil mi diye , odaya girdiğimizde yastıklardaki playboy tavşanı ilk şokumuz olmuştu. Yani özetle hiçç iyi anılarım yok. :) karşı komşumuzun orda yazlıkta sitede evi var sanırım site olan yerleri daha medenidir.
Ben hiç gitmiyorum canım şileye? Deniz içinmi? Biz sürekli fethiyeye gidip geldiğimiz için denize doymuş oluyorum
Bende saça parfüm sıkmayı çok severdim:) saçımda beyaz çok var acaba bu yüzdenmiTeşekkür ederiiiz...Şu otacı şampuandan ve moos'dan deneyeceğim. Normalde kullandığım fondoten de dün bitti bari sağlıklı sağlıklı yves rocher alayım almışken.. :) ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri deodorant kullanmadım ama roll-on tarzı nivea kullanmaya devam... Sürmezsem temiz de olsa terleyince koku olabilir gibi geliyor. parfümü de kıyafetin üstüne sıkıyorum eskiden saçıma da çok az sıkardım tenime direk temas etmesindense daha güzel oluyor öyle kalıcı ama o da saçı beyazlatıyormuş öğrenince bıraktım... :))
Ne demek canım yardımcı olabildiysemÇooooook sağıl canımm bugün alacağım inşallah. Ay çok sevindim çoooook teşekkürler
Şile,Ağva ben çok seviyorum da oraları. Ama deniz için tercih etmiyoruz. Ona dediğin gibi Fethiye de :)Ben hiç gitmiyorum canım şileye? Deniz içinmi? Biz sürekli fethiyeye gidip geldiğimiz için denize doymuş oluyorumbi kaç kez ağvaya gittik nehir kenarı çok güzel oluyor:)
Bende avr yakasındaym..paçamda bitane velet de olunca orası uzak ve zor olur.ama siz tanışın kaynaşın bidahakine Avrupa yakasına bekliyorum hem kış avm de oturur yemek yeriz hepberaber
Onuda çok duydum canım kalp şeklinde rahim muhtemel sonuçlarını bilmiyorum ama benim gördüklerim bir problem yaşamadılar:)Tabi canim cozumu olsun da korkum yok. O zamanlar hic bisey yokmuski dogru duzgun rahimle ilgili bir problemi varmis cocuk durmuyo demisler sadece. Bende olsaydi gorurdu diye dusunuyorum yine de soyleyecegim. Hamile kalmadan once gittigim doktor rahmin kalp seklinde demisti:) hamileligin biraz daha sancili gecebilir demisti belki o yuzden bu ara biraz agrim var. Buna da sukur Allah beterinden korusun hepimiz hayirlisiyla doguralimda
Onuda çok duydum canım kalp şeklinde rahim muhtemel sonuçlarını bilmiyorum ama benim gördüklerim bir problem yaşamadılar:)
Benim doktorum sat a göre verdi canım bizde 5 gün ilerdeyiz ama ultrason tarihind göre vermedi.Kızlar merhaba günaydın:)
Size bir sorum olacak, ayrıntılı ultrasyon tarihini sat a göre mi aldınız yoksa ultrasyon da çıkan haftaya göre mi hesapladınız biz bir hafta öndeyiz de ne zaman gitmem lazım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?