2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Şile de her yer benim kız eşimin ailesi orda yaşıyor. Ondan sordum. Denizine falan hiç girmedim ama ne kadar çok gitsemde. Silenin bir koyundeler . Arada bizde Ağva,şile yapıyoruz ondan sordum :)

Hanimlar ben 2 yildir bundan kullaniorum.lazere gittikten sonra ter kokum cok fena oldu ne yapsam kar etmiyodu bunu kullandigimdan beri hem ondan kurtuldum hemde icim rahat oluyo.2 secenegi var bu normal kendi kokusu bide portakalli var.1 kutusu 1 yil gidiyo nerdeyse.Tek dezavantaji beyaz leke oluyo ilk surunce sonra kayboluyo giyinirken dikkatli giyinirsen bisi olmuyo.Tavsiye ederim.sebamedi de kullandim alimunyumsuz ancak seffafligi saglayan yine bi kimyasal kullaniyo onda ondan vazgectim:)

Deodorant Stick doğal formülü ile zararlı maddeler içermez ve günlük kullanım için uygundur. Bay ve bayanların kullanımına uygun olarak olarak üretilmiştir. Deodorant Stick'i diğerlerinden farklı kılan bazı özellikleri şu şekildedir:

• Ter gözeneklerini tıkamaz, doğal terleme fonksiyonlarını etkilemez.
• Terleme sonucunda kötü kokuya sebep olan bakteri oluşumunu engeller.
• Ph değeri 5.5 olup cildin doğal asit dengesini korur.
• Sadece 24 saat değil 3 gün etkin koruma sağlar.
• Koruyucu katkı maddesi içermez.
• Yoğun formülü ile 50 g' lık ambalajlarda sunulmuştur.

Deodorant Stick İçindekiler:Coco Capric Caprate (Hindistan Cevizi Eldesi), Olive Oil (Zeytinyağı), Zinc Oxide (Çinko Minerali), Bees Wax (Balmumu), Castor Oil (Hint Y.) , Glycerin (Bitkisel Gliserin), Cocoa Butter (Kakao Y.), Sodium Bicarbonate (Karbonat), Corn Starch (GDO’suz Mısır Nişastası), Methyl Glucose Sesquistearate (Mısır Eldesi), Frangrance (Parfüm), Citric Acid (Limon Tuzu), Tocopheryl Acetate (E Vitamini).

Yaygın kullanılan bazı zararlı maddeler ve etkileri

Alüminyum : DNA' yı bağlayıp tümör gelişimi ile bağlantılı olduğu ispatlanmıştır.

İngiltere’de Keele Üniversitesi tarafından Wythenshaw Hastanesi’den 17 kanser hastasının göğüs tümörleri incelendi.Bu dokularda alüminyum tespit edildi.

Paraben : Bazı göğüs tümörü incelemelerinde paraben bulunmuş ve bazı Avrupa ülkeleri tarafından kullanımı yasaklanmıştır.

Hidrojene Castor Oil : Hidrojene edilmiş yağlar,kanserojen trans yağ asitleri içerir.

Alkol : Derinin nemini azaltarak bazı hassas ciltlere tahrişe sebep olur.

Petrolatum - Mineral Oil - Liquidum Paraffinium : Cildin gözeneklerini tıkayıp cilt fonksiyonlarını etkiler.Petrolden elde edilir.

• Naturalive bu ve bunlar gibi hiçbir zararlı hicbir madde yoktur.

Eklentiler

• 5555-228x228.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 86
Şile de her yer benim kız eşimin ailesi orda yaşıyor. Ondan sordum. Denizine falan hiç girmedim ama ne kadar çok gitsemde. Silenin bir koyundeler . Arada bizde Ağva,şile yapıyoruz ondan sordum :)

E o zaman iyi yerlerini de biliyorsundur :) ozel yerleri de var onlari soyleyecektim de biliyosundur o halde sustum :):) ben 1 kere girdim denizine haftaiciydi kimse yoktu deniz tertemizdi onun disinda da girmedim halk plajina ayak atmam zaten abaza dolu les gibi. Istanbulda denize girmeyi bende tercih etmiyorum yazin her haftasonu 2 gun kibrisa kaciyoruz deniz ihtiyacim fazlasiyla gideriliyor :) silenin koyleri de cok sirin bir arkadasim sileliydi onla gitmistim bir kere :)

Canım bende göğsüme krem sürerken orayada geliyor krem yanlışlıkla yani baya sürmüş oldum:) ama göğüs ucunda sivilce gibi şeylerin çıkmasının normal olduğunu biliyorum. Bendede var ama beyaz olmasını bilemedim şimdi. İçinden bişe akıyormu?

Aaa çok iyiymiş canım eczanelerdemi satılıyor acaba?

Evet kesinlikle deniz hele h.sonu tercih edilemez. Istanbul içinden herkes dolup dolup geliyor haliyle sen,ben gibi insanlar giremiyor maalesef :) Evet köyleri merkezinden çok daha güzel :)

bizde tatil için kıbrısa gidiyoruz.eşime yaz kış farketmiyo ama o bazen arkadaşlarıyla da kaçıyo kışın haftasonu.bu sene gidemedi ama hadi gidelim diyen biri olsa gitmek ister heralde yine :)

Aaa çok iyiymiş canım eczanelerdemi satılıyor acaba?
Yok canim.internet sitesinden satiliyo.Iki bayan kimyager yapiyo bulasik deterjanini da kullaniyorum cok memnunum bebegin biberonu falan icim cok rahat kullaniyorum.kapida odemesi var.kampanyalari da oluyo 4 lu paketinden bi aliyorum kizkardeslerimle paylasiyoruz:) adi naturalive beauty

17 haftalık bebeklerde boy kilo kaçtı sizlerin arkadaşlar ?

Yaklaşık 14 cm , yaklaşık 170 gramdi. İkisini de tam net öğrenemedik AC HC FL gibi kafa karin uyluk kemigi olcumlerine gore ortalama tahmini deger alabilmistik. bir de 17.haftada cinsiyeti öğrenince diğer ölçüler ilgi alani olarak geride kalmıştı :))) bu ölçüler cinsiyete göre, bizlerin yapısal durumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Doktorun bebeginizin gelişimi haftasiyla uyumlu dediyse çok kurcalama canım... hepimizin farklı farklı kıyaslama yapıp evham yapma yani o yüzden söylüyorum; )

Şişli tarafında canım

Cok uzak değilmiş canım şişli de köprü trafiği olmasa yakın baya. Benim bir arkadaşım avcıların da ilerisinde oturuyor ben gidene kadar başkaları farklı ülkelere varmış oluyorlar uçakla :))) İstanbul'un ucu bucağı yok gibi bilmediğim semtler bile var bir sürü.

Kızlar dünkü kontrolde doktor anneme (kokulu acik kahve akintisi oldugu icin) şöyle bir tavsiyede bulundu sizle de paylaşayım. Malum hamilelik döneminde enfeksiyona daha fazla açığız. Bildiğiniz gibi evlerimizde tuvalette taharet musluğu arkadan öne tazyikle su fişkirtacak sekilde yani būyūk tuvalet sonrasi popodaki bağırsak bakterilerini vajina ağzına sicratacak şekilde akıyor. Bu durumda temizlenelim derken daha çok bakterilere maruz kalma durumu ortaya çıkar. Doktorun tavsiyesi şu , zaten büyük tuvalet günde 1 defa (belki 2 defa çıkanlariniz veya kabızlığı bağlı 2 günde 1i bulanlar da olabilir) çıkıyoruz çiş gibi değil, büyük tuvalet sonrası duşta temizlenmek.. sonra da kurular çatlak kremlerinizi surersiniz oldu bitti :) bu bir önlem. Annem tam da bu bu sebeple antibiyotige başladı.

Temizlikler mutlaka önden arkaya doğru olmalı; )

Yok doktorum herşeyi normal dedi ama ben evham yapmaya yer arıyorum dün çok iyiydim bugün başladım yine araştırmalara bide dörtlü test yapıldı bi hafta nasıl beklenecek :))

Yok doktorum herşeyi normal dedi ama ben evham yapmaya yer arıyorum dün çok iyiydim bugün başladım yine araştırmalara bide dörtlü test yapıldı bi hafta nasıl beklenecek :))
Canim cocugun boyu,kilosu anne baba yapısına göre de değişir.Doktor normal diyorsa takılma.Zaten hamilelikten dolayı sürekli evham halindeyken en azindan normal denilen şeyleri sorgulamamak gerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…