- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.381
Şile de her yer benim kızCanim su anda tadilatta olan evim sileye 20 dk o taraflara yakindim ben. Oralari iyi bilmek lazim 2 3 tane beach i var mesela onlar guzel tertemiz sadece aileler gidiyor tabi haftasonu kalabalik :) halk plaji falan rezalet. Kafa dinlemelik guzel yerleri de var sile agva arada kafa dinlemek icin gidiyorduk:) bilmeden gidersen eger hic bi yer bulamazsin heleki haftasonuysa :)
Günaydın canımGünaydın güzel anneler.
Mutlu bir h.sonu diliyorum hepimize :)
Herşey hepimizin gönlünce olsun
Şile de her yer benim kızeşimin ailesi orda yaşıyor. Ondan sordum. Denizine falan hiç girmedim ama ne kadar çok gitsemde. Silenin bir koyundeler . Arada bizde Ağva,şile yapıyoruz ondan sordum :)
Canım bende göğsüme krem sürerken orayada geliyor krem yanlışlıkla yani baya sürmüş oldum:) ama göğüs ucunda sivilce gibi şeylerin çıkmasının normal olduğunu biliyorum. Bendede var ama beyaz olmasını bilemedim şimdi. İçinden bişe akıyormu?Minnos anneler iyi haftasonlari, oncelikle ürünlerin detayli resimleri icin coook tesekkurler. Faydali oldu.
Bayanlar bir sorum olacak. Ben kendimi dikkatle incelemedigim icin onceden daha dun fark ettim. Gögüs ucumda hafif ve kucuk beyaz soyulma olmus. Kavlamis gibi. gogüs ucu catlagi bu mu oluyor? lieraci gogus ucuma surmuyordum. Dun durumu gorunce sebamed nemlendirici surdum. Lansinoh gogus kremim var almistim ama onda doguma bir ay kala yaziyor. Onu kullanmak icin erken diye dusundum. Gogus ucuna nemlendirici surmekle hata yapmadim degil mi , bir yerde gogus ucunu uyarmak rahmi kasar yaziyor, her gun surunce uyarilmaz dimi? bilmeyince insan ne yapacagini sasiyor...
Aaa çok iyiymiş canım eczanelerdemi satılıyor acaba?Deodorant Stick doğal formülü ile zararlı maddeler içermez ve günlük kullanım için uygundur. Bay ve bayanların kullanımına uygun olarak olarak üretilmiştir. Deodorant Stick'i diğerlerinden farklı kılan bazı özellikleri şu şekildedir:
• Ter gözeneklerini tıkamaz, doğal terleme fonksiyonlarını etkilemez.
• Terleme sonucunda kötü kokuya sebep olan bakteri oluşumunu engeller.
• Ph değeri 5.5 olup cildin doğal asit dengesini korur.
• Sadece 24 saat değil 3 gün etkin koruma sağlar.
• Koruyucu katkı maddesi içermez.
• Yoğun formülü ile 50 g' lık ambalajlarda sunulmuştur.
Deodorant Stick İçindekiler:Coco Capric Caprate (Hindistan Cevizi Eldesi), Olive Oil (Zeytinyağı), Zinc Oxide (Çinko Minerali), Bees Wax (Balmumu), Castor Oil (Hint Y.) , Glycerin (Bitkisel Gliserin), Cocoa Butter (Kakao Y.), Sodium Bicarbonate (Karbonat), Corn Starch (GDO’suz Mısır Nişastası), Methyl Glucose Sesquistearate (Mısır Eldesi), Frangrance (Parfüm), Citric Acid (Limon Tuzu), Tocopheryl Acetate (E Vitamini).
Yaygın kullanılan bazı zararlı maddeler ve etkileri
Alüminyum : DNA' yı bağlayıp tümör gelişimi ile bağlantılı olduğu ispatlanmıştır.
İngiltere’de Keele Üniversitesi tarafından Wythenshaw Hastanesi’den 17 kanser hastasının göğüs tümörleri incelendi.Bu dokularda alüminyum tespit edildi.
Paraben : Bazı göğüs tümörü incelemelerinde paraben bulunmuş ve bazı Avrupa ülkeleri tarafından kullanımı yasaklanmıştır.
Hidrojene Castor Oil : Hidrojene edilmiş yağlar,kanserojen trans yağ asitleri içerir.
Alkol : Derinin nemini azaltarak bazı hassas ciltlere tahrişe sebep olur.
Petrolatum - Mineral Oil - Liquidum Paraffinium : Cildin gözeneklerini tıkayıp cilt fonksiyonlarını etkiler.Petrolden elde edilir.
- Naturalive bu ve bunlar gibi hiçbir zararlı hicbir madde yoktur.
Evet kesinlikle deniz hele h.sonu tercih edilemez. Istanbul içinden herkes dolup dolup geliyor haliyle sen,ben gibi insanlar giremiyor maalesef :) Evet köyleri merkezinden çok daha güzel :)E o zaman iyi yerlerini de biliyorsundur :) ozel yerleri de var onlari soyleyecektim de biliyosundur o halde sustum :):) ben 1 kere girdim denizine haftaiciydi kimse yoktu deniz tertemizdi onun disinda da girmedim halk plajina ayak atmam zaten abaza dolu les gibi. Istanbulda denize girmeyi bende tercih etmiyorum yazin her haftasonu 2 gun kibrisa kaciyoruz deniz ihtiyacim fazlasiyla gideriliyor :) silenin koyleri de cok sirin bir arkadasim sileliydi onla gitmistim bir kere :)
E o zaman iyi yerlerini de biliyorsundur :) ozel yerleri de var onlari soyleyecektim de biliyosundur o halde sustum :):) ben 1 kere girdim denizine haftaiciydi kimse yoktu deniz tertemizdi onun disinda da girmedim halk plajina ayak atmam zaten abaza dolu les gibi. Istanbulda denize girmeyi bende tercih etmiyorum yazin her haftasonu 2 gun kibrisa kaciyoruz deniz ihtiyacim fazlasiyla gideriliyor :) silenin koyleri de cok sirin bir arkadasim sileliydi onla gitmistim bir kere :)
Yok canim.internet sitesinden satiliyo.Iki bayan kimyager yapiyo bulasik deterjanini da kullaniyorum cok memnunum bebegin biberonu falan icim cok rahat kullaniyorum.kapida odemesi var.kampanyalari da oluyo 4 lu paketinden bi aliyorum kizkardeslerimle paylasiyoruz:) adi naturalive beautyAaa çok iyiymiş canım eczanelerdemi satılıyor acaba?
Şişli tarafında canımSen avrupa yakasinda nerede oturuyorsun canim?
17 haftalık bebeklerde boy kilo kaçtı sizlerin arkadaşlar ?
canım ben 17. hafta notuma 17cm 170gr hazmışım17 haftalık bebeklerde boy kilo kaçtı sizlerin arkadaşlar ?
Şişli tarafında canım
Benim doktorum sat a göre verdi canım bizde 5 gün ilerdeyiz ama ultrason tarihind göre vermedi.
Ben dün gittim 17,5 idi boy 13 cm kilo 200 gr. Şimdi netten baktım tedirgin oldum ama doktorum normal dedi...canım ben 17. hafta notuma 17cm 170gr hazmışım
yok tedirgin olma canım normaldir. üç aşağı beş yukarı değişiklik olabiliyor. doktoruna güvenBen dün gittim 17,5 idi boy 13 cm kilo 200 gr. Şimdi netten baktım tedirgin oldum ama doktorum normal dedi...
Yok doktorum herşeyi normal dedi ama ben evham yapmaya yer arıyorum dün çok iyiydim bugün başladım yine araştırmalara bide dörtlü test yapıldı bi hafta nasıl beklenecek :))Yaklaşık 14 cm , yaklaşık 170 gramdi. İkisini de tam net öğrenemedik AC HC FL gibi kafa karin uyluk kemigi olcumlerine gore ortalama tahmini deger alabilmistik. bir de 17.haftada cinsiyeti öğrenince diğer ölçüler ilgi alani olarak geride kalmıştı :))) bu ölçüler cinsiyete göre, bizlerin yapısal durumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Doktorun bebeginizin gelişimi haftasiyla uyumlu dediyse çok kurcalama canım... hepimizin farklı farklı kıyaslama yapıp evham yapma yani o yüzden söylüyorum; )
Canim cocugun boyu,kilosu anne baba yapısına göre de değişir.Doktor normal diyorsa takılma.Zaten hamilelikten dolayı sürekli evham halindeyken en azindan normal denilen şeyleri sorgulamamak gerek :))Yok doktorum herşeyi normal dedi ama ben evham yapmaya yer arıyorum dün çok iyiydim bugün başladım yine araştırmalara bide dörtlü test yapıldı bi hafta nasıl beklenecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?