2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bizde tatil için kıbrısa gidiyoruz.eşime yaz kış farketmiyo ama o bazen arkadaşlarıyla da kaçıyo kışın haftasonu.bu sene gidemedi ama hadi gidelim diyen biri olsa gitmek ister heralde yine :)

Ben kibrisi cok seviyorum cocuklugumdan beri cok sık gidiyoruz. Bir ara 5 6 sene gitmedik pek ama son 2 senedir biz de yaz kis devamli gidiyoruz hatta bu haftasonu gidecektik de esimin isi vardi kaldi oyle. Kardesim gitti hava sicak denize giriyorlarmis gerci ben gitseydim de giremezdim deniz suyu sogumustur cunku bebis olmasa affetmezdim de :) ordaki her oteli iyi bilirim hangisine gidiyosunuz diye sorucam da otel adi vermek yasak olabilir bilemedim:) bakarsin yazin bebislerle gideriz denk geliriz :)

17 haftalık bebeklerde boy kilo kaçtı sizlerin arkadaşlar ?

Benim 18+ 4 de 20 cm boyunda 285 mi 290 gr mi neydi hatirlayamadim simdi. Ama her bebegin farkli olur canim. Cinsiyete gore bile farklilik gosterebilir. Benim bebegimin bacak boyu uzunmus mesela normale gore uzun boylu olacak galiba dedi. Kafana hic takma olumsuz bisey olsa doktorun soylerfi zaten hic kiyaslama yapma 20. Haftadan sonra asil gelisimleri hizlaniyor

kızlar ha birde benim alt kemiğin yani çatı kemiiğim kıtlıyor, oturup kalkarken ses çıkıyor çıt çıt diye. niye böyle oluyor anlamıyorum
Canım benim de 1 haftadır öyle yatakta dönerken bile agriyor catı kemiğim. pazartesi gideyim diyorum senin Dr ne dedi gittin mi.

Aslındatrafik olmasa çok yakın otobandan ama 10 dakkalık yere bile trafikten 1 saatte gidiyoruz

Aslındatrafik olmasa çok yakın otobandan ama 10 dakkalık yere bile trafikten 1 saatte gidiyoruz
Istanbulu ozleyip hrr seferinde bir hevesle gidiyorum ama aman Allahim kavacik ve sonrasindaki o trafikle beraber insan bir düşüyor :) Ama yinede Istanbul iyiki var herşeye rağmen çok seviyorum.

bende seviyorum ama ben daha yeni yeni gidiyorum eşim evlenmeden öncede her sene gidiyodu.şimdi beraber gidiyoruz.eşimde geçen günlerde müşterilerle gidebiliriz diyodu ama sanırım ayarlayamadılar gidemedi :))) zaten bensiz gitmesini pek istemiyorum ama bi yandan kısıtlamak da istemiyorum :) sorun olmaz sanırım otel ismi.cratosu seviyoruz biz en çok.bu sene farklılık olsun diye elexusa gittik.biraz korkuyorum bebekle gitmeye ama inşallah gidebiliriz dediğin gibi bakarsın aynı tarihlere gelir karşılaşırız :)

Kizlar hepinizin bebisinin mis gbi gidisindan opuorum;*aranizda hic vitamin kullanmayan varmi?yememde hic bi sorun yok vitamini almiodm ama simdi demir ve magnezyum verdi sizler napiosnz bu konuda
Cnm ben Demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum ben de dikkat ediyorum yememe ama Dr yazdı kullanıyorum gerçi kalsiyum a yeni başladım cnm

Katı Meyve sıkacağı aldık kızlar oglusumuz için. Güzelde indirimde.Düşünen varsa link atarım. Birazdan da ilk zamanlar kullanmak için beşik bakmaya gidicez. Artık bende bebeğime bişeyler almaya cıkabiliyorum yuppii :)) Şükürler olsun bugunlerimize.

Kizlar hepinizin bebisinin mis gbi gidisindan opuorum;*aranizda hic vitamin kullanmayan varmi?yememde hic bi sorun yok vitamini almiodm ama simdi demir ve magnezyum verdi sizler napiosnz bu konuda
Benim yemememde de sıkıntı yok canım hatta maşallahım var :) doktor ne verirse kullanıyorum progestan demir multivitamin ve omega 3,bende doktoruma sordum iyi yiyorum multivitamin ve omega ya gerk var mı dedim olmasa vermezdim dedi :) en iyisini biz değil doktorun bilir

Kesinlikle çok doğru canım üçüz hamile tanıdığım var düşün aynı annenin karnında hepsinin boyu kilosu farklı ki bizimkiler hayli hayli farklı olacak. O yüzden çok uçuk farklılıklar olmadıkça çok düşünmemek lazım bu konuyu
Canım arkadaşı etiketleyemedim kullanıcı adımı değişti acaba bulamadım

Ya kızlar dünden beri sag kasigima igne batiyor gibi oluyor.sanki böyle ordaki damarimi cekistiriliyor gibi.sizde de var mi böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…