2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Zeynep masal biraz zor söylemesi.. Bnm oğlum da çok isim soyluyor ve pek istemiyorum oyuzden bi ismini ben bi ismini babası koyacak.bence size zeynep azra daha uyumlu.
Hep en başından beri zeynep dedi kızım hiç başka isim söylemedi onun da gönlünü kırmak istemiyorum dün evde ben de Zeynep diye kendi kendime seslendim deli gibi :) belki söylemeye alışırsam isme de alışırim

Evet aslında soyledikce kolay gelmeye başlıyor benim de bir öğrencim var Zeynep Seray söylerken çok da zor gelmiyor cunku uzun suredir oyle sesleniyorum ama bi yanim da ikinci isim sesli başlarsa daha hos olur diyor. önerilerin için çok teşekkür ederim cnm hepsi güzel duruyor ama inci ela alya hepsi de çevremde var. ay bi de bu sıkıntı var etrafta olmasın ailede olmasın arkadaşta olmasın ee ne yapcaz o zaman başka dillerden mi isim koycaz

Alisinca zor olmaz bizim için diye düşünüyorum ama ilk defa duyan için bir daha anlamayip tekrar soylettirebilir bi de ben de eğer iki isim koyacaksam ikisini de söylemekten yanayım. iki isme de aslında eşit uzakliktayim ama masal ismi diğer kızımın ismiyle anlam olarak uyumlu diye bi tık daha önde

Bizim ailede ikisi de yok eşimin ailesinde de yok o konuda allahtan rahatım :) diğer kızımın ismi elif öykü o yüzden öyküye uygun olsun diye masal olsun istedim. kizima bir kere dedim zeynep masal olsun mu diye zaten anında olur dedi ve soran herkese zeynep masal demeye başladı bile :) Azra da daha uyumlu ay çok zor bu isim isi

Kızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?

Evet urbo 2yi de soyledi danisman ama ellerinde kalmamış inceleyemedik, biraz daha küçük dedi bi haftaya gelicekmis ona da bakicaz. yeni dogum yapan iki arkadaşım aldi gayet memnun olduklarini söylüyorlar :) peki o nasil hafif mi tek basima rahatca kaldırabilir miyim?
armadillonun da önündeki bar yurtdışından siparişle getiriliyormus, olmazsa dedigin gibi hic emniyetli olmaz iyice buyuyene kadar subattaki indirim olayi güzel oldu dolar yukseldikce ben de bir baski oluyordu almaliyim diye

Günaydın kızlarrrr mutlu guzell pazarlar diliyorum hepinize :)
18. haftanin son gununden bi fotoyla huzurunuzdayız meleğimle
Bi maşallahinizi alıriz teyzoşları

Masallah sizee cok tatlisiniz

Ah bu magnezyum eksikligii vucutta cddi kasilmalar yapabilio,bebis tum iligime kadr magnezyumu siyirdi gttikce kemik agrilarm artio.kizlar hic bi botum artk ayagima olmuo sizdede ayakkabi sikinti olmaya basladimi bnm el ayak ve yuzden sismelerim oldu

Günaydın kızlarrrr mutlu guzell pazarlar diliyorum hepinize :)
18. haftanin son gununden bi fotoyla huzurunuzdayız meleğimle
Bi maşallahinizi alıriz teyzoşları
Maşallah canım yavaş yavaş büyüyoruz hepimiz:)

Kızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?
Canım o banada oluyor ama sonra gaz olduğunu anlıyorum:) sen hareket etmiyordun dimi dinleniyorsun? Biraz yürüyüş yapınca geçiyor.

Ah bu magnezyum eksikligii vucutta cddi kasilmalar yapabilio,bebis tum iligime kadr magnezyumu siyirdi gttikce kemik agrilarm artio.kizlar hic bi botum artk ayagima olmuo sizdede ayakkabi sikinti olmaya basladimi bnm el ayak ve yuzden sismelerim oldu
Ah canım bendede aynı problem var. Hatta gittim kendime büyük numara ayakkabı aldım. Benimde burnum şişti, yüzüm şişti

canım merhaba bende de var pıhtılaşma bunlardan en önemlisi faktör V leiden mutasyonu olarak öğrendim genetikteki uzman hocadan yani doktor bunu heterozigot bile olsa mutasyon görürse direk iğne veriyor. diğerlerinin çok da düşük sebebi olarak görülemeyeceğini söylüyorlar ama önlem olarak doktorlar ilaç ya da iğne veriyor. bende faktör V mutasyonu var iğneyi bırakmıycam hiç.
bence geçmişte sebebi bilinmeyen birçok düşük belki bunla ilgiliydi şükür şimdi bakılıyor öğreniyoruz.

Yok hareketliyim canim sadece iste ağır filan kaldirmiyorum.calisiyorum geziyorum ama dünden beri böyle bir ağırlık hissi var üstelik doktordan ciktiktan birkac saat sonra oldu.oncesinde olsaydi sorardim doktora

Evet aslinda pihtiasma deyince genelde faktor5e bakılıyor benim o normal ama iste digerlerinin heterozigot olmasi benim kafami karıştırdı.benimkilerin düşük pihtilasma olduğu ve sorun olarak algilanmamasi gerektigi söyleniyor

bende öyle duydum içinizi ferah tutun hatta biri sanırım folik asitle alakalı yanlış hatırlamıyorsam heleki heterozigot olduğu için bıraktırıyor olabilir doktor. ben ilk düşüğümde genetiğe göndermedim belkide sebebi kromozomaldi bilemiyoruz.
inşallah sağlıkla Allah tamamına erdirir hamileliklerimizi.

amin inşAllah tek duamız bu

selam sevgili 2017 Nisan anneleri:)
ben 2016 nisan annesiyim. konunuzu görünce geçen seneye gittim bi anda. zamanın nasıl geçtiğine hiç inanamayacaksınız onun için hamileliğinizi çok güzel geçirin inşallah. çünkü doğduktan sonra hem karnınızda olmasını ve hareketlerini özleyeceksiniz hemde onu kucağına aldığınız için şükredeceksiniz. geçen sene forumdaki arkadaşlarla çok iyi vakit geçirip birbirimize destek olduk gerçekten çok işe yaradı paylaşılan bilgiler. özellikle benim gibi daha öncesinde 2 düşüğü olan ve genetik pıhtılaşma sorunu olan bi anne adayı için...
sizi görünce dayanamadım yazdım kızlar. eğer öğrenmek istediğiniz bişey varsa seve seve yardımcı olurum.
mutlu huzurlu geçen hamilelikleriniz ve güzel doğumlarla kucağınıza alacağınız sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah....

Canim benim de durumum suydu. Ilk dusuk oldu(8. Hafta kalbi durdu) arastirildi. Heterezigottu . tam bakip yazacagim. 2. Gebelikte sulandirici kullandim. Yine clexan. Ama kanama ile dusurdum. 3. Sunde riskli gebelik dr a gittim. Dedi ki sizin ki folik asitle alakali bir mutasyon. Sadece yuksek folik asit verdi. Sulandirici vermedi.Hop bu seferde kalp atimi olmadi. Bu sefer dedim ki tup bebek yapayim. Nasip olmadi kendim kaldim hamile. Yine clexan verdi yeni dr bu sefer coraspinle. Su an kullanmak guven veriyor ama kullandirmayan dr da olmustu. neticede bebeklerimiz Allah'a emanet...

Ödem mi oluyo acaba hiç kontrol ettin mi ? benim hiç elim ayağım şişmedi kızımda da sismemisti aynı ayakkabılarimi botlarimi kullandım yine öyle. ben karnıma karnıma büyüyorum kocaman bir karınla geziyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…