- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.261
Kuru kayısı ye canım bende ise yaradıOlabilir canım hareket de ediyorum su da içiyorum ama kabızlık devam ediyor
Hep en başından beri zeynep dedi kızım hiç başka isim söylemedi onun da gönlünü kırmak istemiyorum dün evde ben de Zeynep diye kendi kendime seslendim deli gibi :) belki söylemeye alışırsam isme de alışırimZeynep masal biraz zor söylemesi.. Bnm oğlum da çok isim soyluyor ve pek istemiyorum oyuzden bi ismini ben bi ismini babası koyacak.bence size zeynep azra daha uyumlu.
Evet aslında soyledikce kolay gelmeye başlıyor benim de bir öğrencim var Zeynep Seray söylerken çok da zor gelmiyor cunku uzun suredir oyle sesleniyorum ama bi yanim da ikinci isim sesli başlarsa daha hos olur diyor. önerilerin için çok teşekkür ederim cnm hepsi güzel duruyor ama inci ela alya hepsi de çevremde var. ay bi de bu sıkıntı var etrafta olmasın ailede olmasın arkadaşta olmasın ee ne yapcaz o zaman başka dillerden mi isim koycazBence de Zeynep'den sonra sesli harfle başlarsa iki ismi birlikte kullanırken söylemesi daha kolay olur.. Ama Masal ismini de çok seviyorsan koyabilirsin gayet zorlanan sadece Zeynep der veya Masal der hangisini beğenirse..
Benim tanıdığım var; Zeynep Füsun.. Söylemesi zor gibi ama alışıncaa bir çırpıda çıkıyor. Bana uyumlu ve kolay görünüyor şuan. Gerçekten çok istediğin bir isimse vazgeçme. Azra da güzel birkaç fikir de benden gelsin
Zeynep Alya
Zeynep İnci
Zeynep Ela :)
Alisinca zor olmaz bizim için diye düşünüyorum ama ilk defa duyan için bir daha anlamayip tekrar soylettirebilir bi de ben de eğer iki isim koyacaksam ikisini de söylemekten yanayım. iki isme de aslında eşit uzakliktayim ama masal ismi diğer kızımın ismiyle anlam olarak uyumlu diye bi tık daha öndeEvet canim bana da oluyor yaklasik 2 3 haftadir. Ara ara bi yerde top gibi oluyor ayaga kalkip yuruyorum duzeliyor. rahim kasilmasi oldugu soyleniyor, yarin kontrolum var doktora soracağım, burda da yazarim soylediklerini
Zeynep Masal daha cok hosuma gitti benimkendi yegenimin adi da zeynep beril. biz de zor olcagini dusunmustuk ama 4.5 yildir kendisi sorunsuz söylüyor ve sadece zeynep diyenleri de uyarıyor ikisini de söylemeleri konusunda. hic sıkıntı yasamadi canim içine hangisi siniyorsa onu koy bence ikisi de cok guzel isimler
Bizim ailede ikisi de yok eşimin ailesinde de yok o konuda allahtan rahatım :) diğer kızımın ismi elif öykü o yüzden öyküye uygun olsun diye masal olsun istedim. kizima bir kere dedim zeynep masal olsun mu diye zaten anında olur dedi ve soran herkese zeynep masal demeye başladı bile :) Azra da daha uyumlu ay çok zor bu isim isigünaydın güzel anne adayları Pazar neşesi oksun hepinizin evindebugün eşim sen uyurken karnın açılmıştı bende elimi koydum kızımız günaydın dedi bile stresle başlama sakın ben test ettim dedi çok hoşuma gitti ben hissetmedim bile babasına tepki vermesi de hoşuma gitti
Zeynep'te Azra da düşündüğüm ve beğendiğim isimlerdi lakin sülale de 14 kız olduğu için Zeynep'te var Azra da ben kullanamadım ikisi bence çok güzel , kızının ismi neydi ? Kızına masal ismini sevdirebilirsin eşimin yeğenleri de bahar olsun diyorlar bizimkine biz onun ismi belli ama birdahakine inşallah dedik
Bunu öğrendiğim iyi oldu bende şubat mart gibi alışveriş düşünüyordum ben mamas papas urbo 2 gri rengini beğeniyorum ama eşim gece mavi yanları değişik olan beğeniyor fiyat farkı 800 1000 arası değişiyor aynı modele sırf daha cancanlı diye fazla para vermek istemiyorum oto koltuğu falan alırım onun yerine dedim bakalım o gün gelsin diyip geçiştiriyor bende boyum uzun diye daha yüksek arabaları düşündüm hep ama çok ağır geldiler mamas biraz eğilmeme sebep olucak ama olsun
Canım hepsi sonradan oluşmuş genetik faktör yaşadığın ortam çevresel şeyler beslenme yaşam stresi falan ben sorun olacağını sanmıyorum ama benim o homo olan işi bozuyor aile de kalp krizi ya da felç var mı dedi dedem kalp krizi babaannem aşırı kilodan felç oldu öldü dedim Şen'de dikkat et bana dedi homodan dolayı al başına bi sıkıntı daha ama düşünmüyorum ötesini Allah bilir düşük dozda kullansan ya da sadece coraspin kullansan yine büyük riskmi olurmuş
Ben de bir karar verebilirsem bakarsin aynı isimli iki minnos kızımız olur aynı grupta :)Benim de kızım olcak zeynep azra istiyorum bende evlenmeden önce bile aklımdaydı bu isim bence cok güzel
Evet urbo 2yi de soyledi danisman ama ellerinde kalmamış inceleyemedik, biraz daha küçük dedi bi haftaya gelicekmis ona da bakicaz. yeni dogum yapan iki arkadaşım aldi gayet memnun olduklarini söylüyorlar :) peki o nasil hafif mi tek basima rahatca kaldırabilir miyim?Casual quantum'un yeşil/beyazını görmüştüm çok şeker bir araba gerçekten.. Hafifti de. Benim arkadaşım da ondan alacak.. Tek eksisi pusetin su geçiren kumaştan olmasıydı öyle hatırlıyorum. Onun için de yağmurluklar satılıyor gerçi
Mamas Papas Armadillo Flip'de ön koruma bariyeri mi ne ondan olmadığı için bana emniyetsiz göründü. O yüzden bir alt model olan Urbo2 aldık. (Resimde görebilirsin bahsettiğim ayrıntıyı) annelik işte! emniyet de önemli.
İndirim süpermiş o zamana kadar en beğendiğiniz modeli belirler indirimdeyken de alırsınız
Günaydın kızlarrrr mutlu guzell pazarlar diliyorum hepinize :)
18. haftanin son gununden bi fotoyla huzurunuzdayız meleğimle
Bi maşallahinizi alıriz teyzoşları
Maşallah canımGünaydın kızlarrrr mutlu guzell pazarlar diliyorum hepinize :)
18. haftanin son gununden bi fotoyla huzurunuzdayız meleğimle
Bi maşallahinizi alıriz teyzoşları
Canım o banada oluyor ama sonra gaz olduğunu anlıyorum:) sen hareket etmiyordun dimi dinleniyorsun? Biraz yürüyüş yapınca geçiyor.Kızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?
Ah canım bendede aynı problem var. Hatta gittim kendime büyük numara ayakkabı aldım. Benimde burnum şişti, yüzüm şiştiAh bu magnezyum eksikligii vucutta cddi kasilmalar yapabilio,bebis tum iligime kadr magnezyumu siyirdi gttikce kemik agrilarm artio.kizlar hic bi botum artk ayagima olmuo sizdede ayakkabi sikinti olmaya basladimi bnm el ayak ve yuzden sismelerim oldu
canım merhaba bende de var pıhtılaşma bunlardan en önemlisi faktör V leiden mutasyonu olarak öğrendim genetikteki uzman hocadan yani doktor bunu heterozigot bile olsa mutasyon görürse direk iğne veriyor. diğerlerinin çok da düşük sebebi olarak görülemeyeceğini söylüyorlar ama önlem olarak doktorlar ilaç ya da iğne veriyor. bende faktör V mutasyonu var iğneyi bırakmıycam hiç.Korkuyorum da işte birsey olur diye.aslinda tüp bebek doktorum benden sadece faktör 5 ve 2 nin sonuclarini istemisti.arastirmadaki doktor bu mthfrleri de yapmis.onlari yapmasaydi haberim bile olmayacakti ve eylülde birakacaktim igneyi ve coraspini.aslinda düşününce benim annemde de var belki çünkü ben tasiyiciyim o hic birsey kullanmamis ne düşüğü var ne ölü doğumu.bir profesor mthfr mutasyonlari pihtilasma sorunu degildir diyor.toplumun yuzde69unda gorulurmus ama kayiplar yasayanlar test yaptirdigi icin ortaya cikiyormus.eger bir kadinda mthfr varsa ve kayiplarda varsa once kari koca genetigine rahim yapisina bakilmaliymis falan filan.ayrica 1 kayip da doğal seleksiyondur herkesin basina gelebilir diyor.benim de daha once bir kaybim var ama o zaman da sulandirici kullaniyordum.onda kromozomsal bozukluk çıkmıştı
Maşallah canımyavaş yavaş büyüyoruz hepimiz:)
Canım o banada oluyor ama sonra gaz olduğunu anlıyorum:) sen hareket etmiyordun dimi dinleniyorsun? Biraz yürüyüş yapınca geçiyor.
Ah canım bendede aynı problem var. Hatta gittim kendime büyük numara ayakkabı aldım. Benimde burnum şişti, yüzüm şişti
canım merhaba bende de var pıhtılaşma bunlardan en önemlisi faktör V leiden mutasyonu olarak öğrendim genetikteki uzman hocadan yani doktor bunu heterozigot bile olsa mutasyon görürse direk iğne veriyor. diğerlerinin çok da düşük sebebi olarak görülemeyeceğini söylüyorlar ama önlem olarak doktorlar ilaç ya da iğne veriyor. bende faktör V mutasyonu var iğneyi bırakmıycam hiç.
bence geçmişte sebebi bilinmeyen birçok düşük belki bunla ilgiliydi şükür şimdi bakılıyor öğreniyoruz.
bende öyle duydum içinizi ferah tutun hatta biri sanırım folik asitle alakalı yanlış hatırlamıyorsam heleki heterozigot olduğu için bıraktırıyor olabilir doktor. ben ilk düşüğümde genetiğe göndermedim belkide sebebi kromozomaldi bilemiyoruz.Evet aslinda pihtiasma deyince genelde faktor5e bakılıyor benim o normal ama iste digerlerinin heterozigot olmasi benim kafami karıştırdı.benimkilerin düşük pihtilasma olduğu ve sorun olarak algilanmamasi gerektigi söyleniyor
bende öyle duydum içinizi ferah tutun hatta biri sanırım folik asitle alakalı yanlış hatırlamıyorsam heleki heterozigot olduğu için bıraktırıyor olabilir doktor. ben ilk düşüğümde genetiğe göndermedim belkide sebebi kromozomaldi bilemiyoruz.
inşallah sağlıkla Allah tamamına erdirir hamileliklerimizi.
Canim benim de durumum suydu. Ilk dusuk oldu(8. Hafta kalbi durdu) arastirildi. Heterezigottu . tam bakip yazacagim. 2. Gebelikte sulandirici kullandim. Yine clexan. Ama kanama ile dusurdum. 3. Sunde riskli gebelik dr a gittim. Dedi ki sizin ki folik asitle alakali bir mutasyon. Sadece yuksek folik asit verdi. Sulandirici vermedi.Hop bu seferde kalp atimi olmadi. Bu sefer dedim ki tup bebek yapayim. Nasip olmadi kendim kaldim hamile. Yine clexan verdi yeni dr bu sefer coraspinle. Su an kullanmak guven veriyor ama kullandirmayan dr da olmustu. neticede bebeklerimiz Allah'a emanet...Korkuyorum da işte birsey olur diye.aslinda tüp bebek doktorum benden sadece faktör 5 ve 2 nin sonuclarini istemisti.arastirmadaki doktor bu mthfrleri de yapmis.onlari yapmasaydi haberim bile olmayacakti ve eylülde birakacaktim igneyi ve coraspini.aslinda düşününce benim annemde de var belki çünkü ben tasiyiciyim o hic birsey kullanmamis ne düşüğü var ne ölü doğumu.bir profesor mthfr mutasyonlari pihtilasma sorunu degildir diyor.toplumun yuzde69unda gorulurmus ama kayiplar yasayanlar test yaptirdigi icin ortaya cikiyormus.eger bir kadinda mthfr varsa ve kayiplarda varsa once kari koca genetigine rahim yapisina bakilmaliymis falan filan.ayrica 1 kayip da doğal seleksiyondur herkesin basina gelebilir diyor.benim de daha once bir kaybim var ama o zaman da sulandirici kullaniyordum.onda kromozomsal bozukluk çıkmıştı
Canim dua ediyorum insallah plesantasi asagida olan tum arkadaslarim ki yukari ciksinsağolsun eşim hiç bir iş yaptırmıyor ve kanama alanım da yok sadece plasenta aşağıda.dua edin de yukarı çıksın 28. haftaya kadar çıkabilirmiş
Ödem mi oluyo acaba hiç kontrol ettin mi ? benim hiç elim ayağım şişmedi kızımda da sismemisti aynı ayakkabılarimi botlarimi kullandım yine öyle. ben karnıma karnıma büyüyorum kocaman bir karınla geziyorum :)Ah bu magnezyum eksikligii vucutta cddi kasilmalar yapabilio,bebis tum iligime kadr magnezyumu siyirdi gttikce kemik agrilarm artio.kizlar hic bi botum artk ayagima olmuo sizdede ayakkabi sikinti olmaya basladimi bnm el ayak ve yuzden sismelerim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?