- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.281
Canim benim de durumum suydu. Ilk dusuk oldu(8. Hafta kalbi durdu) arastirildi. Heterezigottu . tam bakip yazacagim. 2. Gebelikte sulandirici kullandim. Yine clexan. Ama kanama ile dusurdum. 3. Sunde riskli gebelik dr a gittim. Dedi ki sizin ki folik asitle alakali bir mutasyon. Sadece yuksek folik asit verdi. Sulandirici vermedi.Hop bu seferde kalp atimi olmadi. Bu sefer dedim ki tup bebek yapayim. Nasip olmadi kendim kaldim hamile. Yine clexan verdi yeni dr bu sefer coraspinle. Su an kullanmak guven veriyor ama kullandirmayan dr da olmustu. neticede bebeklerimiz Allah'a emanet...
Mrb inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cuma günü oldum ben. biraz ağrı oldu sadece o kadar.kızarıklık şişme gibi durumlar olursa soğuk uygulama yapın dedi hemşireKızlar merhaba buraya pek yazamasamda bende nasip olursa Nisan annesi olacağım,bu benim 3.gebeliğim iki kaybım var 16.ve 20.haftalarda.. Pazartesi sağlık ocağında tetanoz olacağım daha önce hiç olmadım aranızda olan varmı?
Amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.Teşekkür ederim bilgi için.Mrb inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cuma günü oldum ben. biraz ağrı oldu sadece o kadar.kızarıklık şişme gibi durumlar olursa soğuk uygulama yapın dedi hemşire
Canim bir perinatologa sorsan ilave gorus alsan. Tabi sormadiysan.benimki tam iki ucu b.klu değnek.kullanmasam birşey olur diye korkuyorum.halbuki tüp bebek doktorum iğneyi bundan 6 hafta önce bırakmamı hapı da 2 hafta önce bırakmamı söylemişti.kullansam ya plasentadan dolayı kanama olursa diye endişeleniyorum.dünden beri kafam allak bullak.sen de çok zor zamanlar geçirmişsin canım benim.
Arası yan dönük happy. Kalpli giyen 4753. Kahküllü de sensin böyle tahmin ettim :)
Allah korusun canım. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza alalım. Hicbir şey de gözüm yok.bana da tüp bebek doktorum genetik testinden sonra bunların önemsiz olduğunu iğneyi hemen bırakmamı coraspini de 20.haftada bırakmamı söyledi ama ben rutin takibimi yapan doktorla konuşarak devam ettim o da gerek olmadığını söylemişti.benim de mthfr 677t 1298c heterozigot bi de pai 4g5h heterozigot.şimdi doktorum artık bırak gerek yok dedi.plesanta aşağıda olunca Allah korusun kanama olduğunda yoğun bir kanama oluyormuş.herşeyi düşünmek lazım.inşAllah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.ben de ilk tüp bebek denememde 7. haftada kürtaj oldum bebek oluşmadı.ilk haftalardaki kayıplar genelde kromozomsal yada genetik sorundan kaynaklanıyormuş ki benimki öyleydi.bu kez embriyo yerleştirilmeden önce genetik tanı yapıldı.
Buyukanne ve babanin olmayan disleri supermişBayıldım Bayıldım
Cnm bnmde karnim hic yok hafif bi gobegim var gbi vucudum hamile olduumu algilayamadi sanki heryerden kilo aliomusm gbime gelio,odem mi degil mi nasil anlarsnzÖdem mi oluyo acaba hiç kontrol ettin mi ? benim hiç elim ayağım şişmedi kızımda da sismemisti aynı ayakkabılarimi botlarimi kullandım yine öyle. ben karnıma karnıma büyüyorum kocaman bir karınla geziyorum :)
Canım eltim in 2 gebeliği oldu hayatımdaki en rahat gebeydi.. o bile der bazen alttan elimle tutma ihtiyacı oluyordu baskıdan diye. o basınc hep olurdu diyor bilgin olsun canımKızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?
Canim ben 19.haftam bittiği gün gitmiştim. 20+0 da. Kontrolümun hepsini yaptı ama safra kesesi 20.hafta bitiminde rahat görülür haftaya yine gel dedi. Gün olmadigindan o şekilde almıştım bende. Şimdi perşembe günü tekrar gidicem.Bence dolu dolu 20 bitmeden gitme.kizlar 19 cu haftada detayli ultrason uygunmu sizce
Canım 19. Hafta biraz erken oluyor en sağlıklısı 20. Hafta bitince gitmek. Yani 21. Haftadakizlar 19 cu haftada detayli ultrason uygunmu sizce
Hareketsizlik ve tuz tüketiminden kaynaklı olabiliyor ödem. ödemli olan yere parmağını bastırıp çektiğin zaman parmak izin bir süre daha orda kalıyorsa ödem vardır demek cnm. Çünkü özellikle el ayak şişiyorsa ödemdir deniliyor. ama vücudun genel olarak şişiyorsa kiloyu bütün vücudun alıyordur senin.Cnm bnmde karnim hic yok hafif bi gobegim var gbi vucudum hamile olduumu algilayamadi sanki heryerden kilo aliomusm gbime gelio,odem mi degil mi nasil anlarsnz
21 veya 22.haftalar daha ideal cnm. organ gelişimi daha net görülebiliyorkizlar 19 cu haftada detayli ultrason uygunmu sizce
kizlar 19 cu haftada detayli ultrason uygunmu sizce
Cnm cok geçmişe gidemeden okudum yazdıklarını plesanta aşada demişsin Allah yardımcımın olsun benimde ikiz gebelik tek plesanta aşada kanamalarım var ve kanama alanım hala gözüküyo profa gidiyorum doktorum dediği doğuma kadar yatıcaksın araba uçak deniz yolu yasak mümkün olduğunca yatman lazım dedi ve dört aydır sürekli yatıyorum diyebilirim zaten ayakta çok kalınca karnım ağrıyo tecrübe ettim bigün kendimi çok zorladım sandalyede oturdum iki saat kadar eve geldim kanamam başladı yani dikkat etmemiz lazım kısacası Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşKızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?