2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

benimki tam iki ucu b.klu değnek.kullanmasam birşey olur diye korkuyorum.halbuki tüp bebek doktorum iğneyi bundan 6 hafta önce bırakmamı hapı da 2 hafta önce bırakmamı söylemişti.kullansam ya plasentadan dolayı kanama olursa diye endişeleniyorum.dünden beri kafam allak bullak.sen de çok zor zamanlar geçirmişsin canım benim.

Kızlar geçen gün facebok anilardan bir fotoğraf cikartti ortaya 4 yil önce bugün diye. orda yine hamileyim 7 aylık halim ve karnım şimdiki halinden daha küçük9 aylık olduğumda ne olacak benim bu halim acaba ya karnımi kaldırip da hareket edemem heralde

Kızlar merhaba buraya pek yazamasamda bende nasip olursa Nisan annesi olacağım,bu benim 3.gebeliğim iki kaybım var 16.ve 20.haftalarda.. Pazartesi sağlık ocağında tetanoz olacağım daha önce hiç olmadım aranızda olan varmı?

Kızlar polen tüketimi ile ilgili Dr.umla konuştum alerjin yoksa kullanabilirsin sorun olmaz dedi. en azından haftada 2 kez filan faydalı olur diye düşündüm ama sizin bi bilginiz var mı

Mrb inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cuma günü oldum ben. biraz ağrı oldu sadece o kadar.kızarıklık şişme gibi durumlar olursa soğuk uygulama yapın dedi hemşire

Mrb inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Cuma günü oldum ben. biraz ağrı oldu sadece o kadar.kızarıklık şişme gibi durumlar olursa soğuk uygulama yapın dedi hemşire
Amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.Teşekkür ederim bilgi için.

Canim bir perinatologa sorsan ilave gorus alsan. Tabi sormadiysan.

Allah korusun canım. Hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımiza alalım. Hicbir şey de gözüm yok.

Cnm bnmde karnim hic yok hafif bi gobegim var gbi vucudum hamile olduumu algilayamadi sanki heryerden kilo aliomusm gbime gelio,odem mi degil mi nasil anlarsnz

Kızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?
Canım eltim in 2 gebeliği oldu hayatımdaki en rahat gebeydi.. o bile der bazen alttan elimle tutma ihtiyacı oluyordu baskıdan diye. o basınc hep olurdu diyor bilgin olsun canım

kizlar 19 cu haftada detayli ultrason uygunmu sizce
Canim ben 19.haftam bittiği gün gitmiştim. 20+0 da. Kontrolümun hepsini yaptı ama safra kesesi 20.hafta bitiminde rahat görülür haftaya yine gel dedi. Gün olmadigindan o şekilde almıştım bende. Şimdi perşembe günü tekrar gidicem.Bence dolu dolu 20 bitmeden gitme.

Cnm bnmde karnim hic yok hafif bi gobegim var gbi vucudum hamile olduumu algilayamadi sanki heryerden kilo aliomusm gbime gelio,odem mi degil mi nasil anlarsnz
Hareketsizlik ve tuz tüketiminden kaynaklı olabiliyor ödem. ödemli olan yere parmağını bastırıp çektiğin zaman parmak izin bir süre daha orda kalıyorsa ödem vardır demek cnm. Çünkü özellikle el ayak şişiyorsa ödemdir deniliyor. ama vücudun genel olarak şişiyorsa kiloyu bütün vücudun alıyordur senin.

Kızlar benim dun aksam uzerinden beri kasiklarimda bir dolgunluk var sanki baskı hissi gibi.once gaz gibi geldi ama anlamadim.hala daha da devam ediyor.rahmin buyumesiyle alakali olabilir mi ki?
Cnm cok geçmişe gidemeden okudum yazdıklarını plesanta aşada demişsin Allah yardımcımın olsun benimde ikiz gebelik tek plesanta aşada kanamalarım var ve kanama alanım hala gözüküyo profa gidiyorum doktorum dediği doğuma kadar yatıcaksın araba uçak deniz yolu yasak mümkün olduğunca yatman lazım dedi ve dört aydır sürekli yatıyorum diyebilirim zaten ayakta çok kalınca karnım ağrıyo tecrübe ettim bigün kendimi çok zorladım sandalyede oturdum iki saat kadar eve geldim kanamam başladı yani dikkat etmemiz lazım kısacası Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inş

Kızlar beni uzun zamandan beri görmeyen biri görünce direk hamile misin diyor artık :)) Toplam 4 kilo aldım bu hafta itibariyle :) 56 dan 60 a. 70 in üzerini şimdiden selamlıyorum sanki. Çünkü son aylarda çok kilo aliniyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…