- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.341
Aynisi bana da gelmiş canim :) ayni duygulari yasadim bendeKizlar yaa oglusumdan mesaj gelmis şimdi uygulamadan :))
Selam anne. Dünyanın en guzel annesi sensin :) yazmis.
Yaaa eşşek sıpası ne yazmis diyip esime gösterdim. Sanki çocuk yazdı sende diyor :)))
Hahaha çok güzel ya :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Aynisi bana da gelmiş canim :) ayni duygulari yasadim bende
Maşallah canım sizee
Haklı valla ben de bir Kim sezdimmm maşallaahh
merve100 canım masallah ya :)
Manken annelerimizdensin sende :)
happymom87 canım cok kotu bi agriydi ondan korktum. suan da hafif sizliyo mesela.
Insallah dedigin gibidir. :)
deli_mavi_59 canım cok gecmis olsun.
Tansiyondur belkide. ölc bi kac gun duzenli. umarim birdaha tekrarlamaz.
Maşallah hepinize ya çok hoş görünüyorsunuz hem de fit:) benim göbek ve gogusler çok büyüdü özellikle karnım iki gündür patlayacak halde acımaya bile başladı ya siz gobusleri göstermek istiyorsunuz ben de bol giyip küçük göstermeye çalışıyorum çünkü 5 aylık demeye çekiniyorum 8 aylık gibiyim
Günaydın canım. Benim daha başlarda oluyordu. içerden sanki bıçakla bazı bölgeri kesiyor gibi acı yanma oluyordu. Ben de sordum dahiliyeye kas ağrısı dedi. bilgin olsun diye yazdım. Ama tabiki kendini gösterek bir doktora sormanda fayda var. çok geçmiş olsun. uyku için ben yatağa girince kelimelik diye bi oyun var onu oynarken uyuyuveriyorum :)Gunaydin guzel haftalar olsun hepimize. Bende inanilmaz bir uyku problemi var gece 4 gibi uyudum sanirim ve sabah 7 de gozlerim acildi uyuyamiyorum. Doktor bazi hamilelerde oluyor demisti sanirim o da beni buldu. Umarim gecer en kisa zamanda. Bu arada dun sabah agriyla uyandim sanci gibi sola dondugumde oldu. Gobek deligimin sag tarafinda 2 parmak ilerisinde bastirinca bir agri oldugunu farkettim. Ve bu agri gobek deligimin 1 karis asagisina ve 1 karis sagina dogru yayiliyor. Ama sadece sag tarafta var solda yok. Gece beni bagirtacak kadar sancim vardi her zaman cok siddetli olmuyor ama 3 4 kere oldu dun. Ne agrisi bu anlamadim bugun de gecmezse dahiliye bolumuna gideyim dedim. Bu tarz bir agri yasayan oldu mu? Hala sola donup yatamiyorum ve agri hafif de olsa devam ediyor bir kac saattir sanci yok umarim olmaz
Cnm soyle bir sey buldum.Hic perinatolog yok ki Canakkalede.
Cnm anlattigin durumu hamileligin basinda yataktan kalkarken yasadim. gecenin yarisi korkumdan dr u aramistim. sola yatin ve bir sey yiyin ayaklarinizi kaldirin demisti.Sağol canım teşekkür ederim. Ben de annemlerden ödünç alcam bu gidişle evde yok çünkü. Limon kolonyası ile kendime geldim iyi ki eşim yanımdaydı Allah yardım etti.
Eki Görüntüle 1917988 İyi geceler ,ben gibi kafası karışanlar gelsin buyrun ay hesabı
Kizlar yaa oglusumdan mesaj gelmis şimdi uygulamadan :))
Yaaa eşşek sıpası ne yazmis diyip esime gösterdim. Sanki çocuk yazdı sende diyor :)))
İşine yaradıysa ne mutlu banaGünaydınnn teşekkürler bu iyi olduu6.ay'a girmişim buna göre ben de dün onu hesaplıyordum 5 bitti mi diye bitmiş Allah sağlıkla 9'u da nasip etsin. Ve kucağımıza almayı..
Arkadaşım doğum yapacağı için erkenden uyandım heyecandan uyuyamadım kendi kendime ben bu heyecanla nasıl doğuracağım dedim yanii :) Allah gücünü veriyor demekki.
Kasım'ı da bitirdik berabercene.
Doğum ne zaman diye soranlara 'seneye' inşallah diyerek iğrençlik yapabileceğimiz Aralık ayını da sağlıkla güzel gelişmelerle bitiririz umarım
P Pinklemon kontrolün saat kaçtaydıı?
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
ikihayat canım sık mı uyanıyorsun yoksa kafanda sürekli bir şey var da düşünmekten uyuyamayanlardan mısın? Hamileliğin uykulu halsiz geçen 1. Trimesterine karşılık sonraki dönemlerde uykusuzluk yaşayabileceğimizi okumuştum. Dün ben de uyuyamadım pozisyonsal sıkıntı yaşadım yan döndüm olmadı, bacak arası yastığı aldım olmadı , sırt üstü hiç olmadı filan sızmışım sonra.. rahim genişlerken ben de sancı yaşadım ama kısa süreliydi , hafifti ve tek bir tarafta olmuyordu genel bir regl sancısı gibiydi , sanırım senin tarifinle aynı değil bu.. Belki üşütmeyle ilgilidir veya gaz sancısı gibidir.. İnşallah bir daha tekrarlamaz..
çok tatlı gözüküyorsunuz. maşallah size canımEki Görüntüle 1917760
Look at meIm ki kardashian sisters hahaha tayt giydim eşim tam kim kardashian oldun diyor üstüne uzun pardesü giydiriyor
Dağınıklığa bakmayın
ay maşallah size ana kız harikasınız. boş ver kuzum ağzı olan konuşuyor.Maşallah Maşallah
Ben de Nisan anneleri buluşması öncesi çekmiştim dün23.haftaya ve teyzelere Merhaba fotosu (22+0)
Artık ben de göbeği belli eden dar şeyler giyiyorum, kızım da büyüyor belli ediyor kendiniböyleceee hayretle ayyyyy 5 ay bitmiş hiçbir şey yok! (kendine bakmıyor mu!? Formu bozulmasın diye az yiyip bebeği aç mı bırakıyorr!!?) biraz muz ye et ye! diyenlere ana kız savaş açmış bulunuyoruz :))
ya ben yanlış bi uygulama mı indirdim bana hiç mesaj gelmiyor. ne güzel anlık bi mesaj mutlu ediyor insanı. oğlun doğsun konuşmaya başlasın ne güzel şeyler diyecek annesineKizlar yaa oglusumdan mesaj gelmis şimdi uygulamadan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?