2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Gözünaydın ne güzel bir haber.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Maşallah.

oh gözün aydın canım. çok şükür herşey güzel çıkmış darısı diğer arkadaşların başına

gözün aydın canım çok güzel haberler

Canım çok geçmiş olsun. Büyük ihtimalle önemli bişe yoktur ama ihmal etmemekte fayda var. Sen bir doktor görün bence aklında şüphe kalmamış olur:)

Çok sevindim canım maşşallah

Günaydın tatli guzell şirin annişler
Mutmutlu bol tekmeli ( darisi hic tekmeyle tanismamiz ben gibi annişlerede ) gunler diliyorum

P Pinklemon canim benim cok mutlu oldum
Nasilda mutlusun rabbim bizede yasatsin bu anı

happymom87 tatlim gozunuz aydin :)
Rabbim saglikla buyumesini hayirli evlat olmasini nasip etsin.

Son düzenleme:
Canım insallah guzel olucak hersey :)
Sen icini ferah tut annesi.
Dualarimiz sizinle :)

Gözünaydın canım maaşallah allahım sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize
Biz 18. haftadayız ben de detaylı için randevu alıcam şimdiden kızımda zamanını kaçırmıştım detaylının

günaydın tatlı anneler,
bi uygulama mı var, epey bi geri gittim ama rastgelmedim,
bende indirmek isterim faydalı bişeye benziyor, bende isterim kuzumun mesajıyla uyanmayı :)

haydi bana da söyleyiinn :) cok tesekkurler.
bu arada yarın detaylı ultrasonumuz var, heyecanlıyım..

yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. uygulama çok var ama o konuşanı bende bulamadım öğrenince söylerim sana gerçi @aras_u25 uygulamanın resmini akşama atacak

Gözünaydın canım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar iki gündür gereksiz bir duygusallik içerisindeyim. Ağladım dünde bugunde biraz bikaç dakika. Sonrada kızdım kendime bebisi uzucem diye. Ben aglarken tekmeliyor beni uzulmë anne der gibi :))
Sanirim ailemi özledim. Ben Istanbula gidemiyorum suan için onlarda gelemiyor. Annem yeğenime bakıyor.. H.içi h.sonu genelde boyle full.
Bebeğimi uzdugum icin kızıyorum kendime. Uzulmemistir inşallah bikaç dakikadan..
P Pinklemon sevgili güzeller güzeli anne :)
Gozunuzaydin. Allah çektiğimiz acıları tekrar tekrar yasatmasın hicbirimize. Çok sevindim senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…