2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Herkese.merhaba :)
Bugun cok yorucu bir gundu. Baya yoruldum.gezerken eve geldik yemek derken daha yeni oturdum :)
Sırt ustu yatarken oksuruk.tuttu .bikere öksurdum ama sag kasigima bi agri girdi acı gibi biseydi.
Kisa surdu ama cok korktum bisey olmamistir dimi kızlar.

Ewt cnm tuzu kestim hergun bi saat yuruyorum yememe dikkat ediorm ama kilo aliorm tum vucuttanama sizn gbi sdece gobekten almak ii dogurunca biter bnm spora gitmem gerekeck.nese saglikla elimize bi alalimda olsun napalim

Teşekkür ederiiz.. Darısı başımıza diyelimm Allah bağışlasın sizin de miniğinizi.. Ben şimdiden hamile olduğum zamanları özleyebileceğimi hissediyorum çünkü özellikle minik tepiklerini hissettiğimden beri iletişim kuruyor gibiyiz ve öyle güzel ki.. Ama bazen de zaman hemen geçse de sağsalim kucağımıza alsak doğduğunu görsek diyorum.. Evham halleri! :) hayatta her anın değerini bilerek yaşamak lazım. Hele ki bu anlar daha kıymetli. Her şey yolunda gider inşallah biz Nisan 2017 anneleri için de tadını çıkara çıkara yaşarız kalan 4-4,5 ayı da

Ben kendi adıma sizi yakalamışken şunu sorabilirim. İletişim içinde olduğunuz nisan anneleri içinde detaylı ultrasonda uterin alter notch (rahmi besleyen sol-sağ ana damarlarda direnç/çentik) olan var mıydı? Varsa süreci nasıl geçirdi, zamanında doğum yaptı mı yoksa yüksek olan preemplaksi erken doğum gibi riskleri tecrübe etti mi? Bunla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

Canım eltim in 2 gebeliği oldu hayatımdaki en rahat gebeydi.. o bile der bazen alttan elimle tutma ihtiyacı oluyordu baskıdan diye. o basınc hep olurdu diyor bilgin olsun canım

Sağolasın canim benim.simdi biraz daha iyiyim zaten

Benim Allaha Şükür hic kanamam olmadi.bana sadece kendimi yormamam ağır kaldirmamam ve karnima darbe almamam soylendi bir de ilişki yasak.yoksa günlük hayatına devam edebilirsin dediler.sürekli yatmam zor öğretmenim.hergün dersim var Allah yardimcimiz olsun.senin gibi olan birini biliyorum ikiz ve plasenta asagida.35+6da dogum yapmış.kendini yorma Allah kucağımıza almayi nasip etsin hepimize saglikla

Günaydın kızlarrrr mutlu guzell pazarlar diliyorum hepinize :)
18. haftanin son gununden bi fotoyla huzurunuzdayız meleğimle
Bi maşallahinizi alıriz teyzoşları

Maşallah Maşallah
Ben de Nisan anneleri buluşması öncesi çekmiştim dün 23.haftaya ve teyzelere Merhaba fotosu (22+0)
Artık ben de göbeği belli eden dar şeyler giyiyorum, kızım da büyüyor belli ediyor kendini böyleceee hayretle ayyyyy 5 ay bitmiş hiçbir şey yok! (kendine bakmıyor mu!? Formu bozulmasın diye az yiyip bebeği aç mı bırakıyorr!!?) biraz muz ye et ye! diyenlere ana kız savaş açmış bulunuyoruz :))

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 114
Sizede kocaman bir masallah canim
Cok guzel gorunuyorsunuz :)
Ne guzel formundasin. Bizde oyle kalabilsek keske :)
Amann kilo ne ki aslinda bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi onemli degil

Kitapta yazana göre artık her hafta 450 gr ortalama alırmışız. 4,5 aydan hesaplasak 8-9 kg daha garanti. 70le bitirebilirsin bence bakalım zaman gösterir canım sen ve bebiş iyi olun da önemli olan o.. Bana perinatolog 67 ile bitirsen çok iyi max 70'le kapatalım bu işi dedi ama tabi benim özel durumum var damar direnci dolayısıyla.. Şimdilik 57 kg, düzenli beslenmeye devam ama kilo alışı hızlanırsa ortalama üstünde giderse ne olacak bilemiyorum. Vücut su tutar mı ödem olur mu vs. Neyse ki iştah , abur cubur tatlı aşermem yok. Dengeli beslenme ve ev yemeği kurtarır inş bizi

Maşallah sizee cok guzelsiniz anne kiz

Sizede kocaman bir masallah canim
Cok guzel gorunuyorsunuz :)
Ne guzel formundasin. Bizde oyle kalabilsek keske :)
Amann kilo ne ki aslinda bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi onemli degil

Tabiki öyle. Hem de hiç önemli değil.
Ben annemden yana şanslıydım iç karnım geniş diye geçtiğimiz haftalara kdr fit takıldım ama işte artık tansiyon kilo kontrol altında olmalı detaylımdaki pürüzden dolayı ;(

Kızlar sabah bir fenalaştım ki sormayın. Kahvaltı ettik bir yarım saat sonra ben çok kötüyüm diyerek eşimin kollarına yığıldım Bayılmadım ama bayılmaya ramak kaldı , gözler falan gitti karardı. Bembeyaz oldu yüzüm anında ter su içinde kaldım. Çok korkunçtu. Tansiyon mu şeker mi anlamadım. İnşallah bir daha yaşamam

Canım kasmışsındır ökssürürken ondan olmuştur merak etme. Annelerin öksüreceğini, hapşuracağını , hıçkıracağını, arada unutup bir yerlere uzanacağını bilerekten ona göre bir tasarlama yapmış Allah bir şeycik olmaz merak etme.. İçerde bütün organlarımız evrim geçiriyor sen öksürmüşsün çok mu :))

Canım benim çok geçmiş olsun. Ölçtünmü veya ölçtürdünmü tansiyonunı hemen bir eczaneyd gitseydin. Ben evde tansiyon aleti bulunduruyorum. Annemlerinkini bi süreliğine ödünç aldım:) hamilelikte tansiyon değerlerimiz çok önemli. Eğer evde yoksa düzenli olarak eczaneye veya sağlık ocağına git canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…