- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.301
Ewt cnm tuzu kestim hergun bi saat yuruyorum yememe dikkat ediorm ama kilo aliorm tum vucuttanama sizn gbi sdece gobekten almak ii dogurunca biter bnm spora gitmem gerekeck.nese saglikla elimize bi alalimda olsun napalimHareketsizlik ve tuz tüketiminden kaynaklı olabiliyor ödem. ödemli olan yere parmağını bastırıp çektiğin zaman parmak izin bir süre daha orda kalıyorsa ödem vardır demek cnm. Çünkü özellikle el ayak şişiyorsa ödemdir deniliyor. ama vücudun genel olarak şişiyorsa kiloyu bütün vücudun alıyordur senin.
selam sevgili 2017 Nisan anneleri:)
ben 2016 nisan annesiyim. konunuzu görünce geçen seneye gittim bi anda. zamanın nasıl geçtiğine hiç inanamayacaksınız onun için hamileliğinizi çok güzel geçirin inşallah. çünkü doğduktan sonra hem karnınızda olmasını ve hareketlerini özleyeceksiniz hemde onu kucağına aldığınız için şükredeceksiniz. geçen sene forumdaki arkadaşlarla çok iyi vakit geçirip birbirimize destek olduk gerçekten çok işe yaradı paylaşılan bilgiler. özellikle benim gibi daha öncesinde 2 düşüğü olan ve genetik pıhtılaşma sorunu olan bi anne adayı için...
sizi görünce dayanamadım yazdım kızlar. eğer öğrenmek istediğiniz bişey varsa seve seve yardımcı olurum.
mutlu huzurlu geçen hamilelikleriniz ve güzel doğumlarla kucağınıza alacağınız sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah....
Canim bir perinatologa sorsan ilave gorus alsan. Tabi sormadiysan.
Canım eltim in 2 gebeliği oldu hayatımdaki en rahat gebeydi.. o bile der bazen alttan elimle tutma ihtiyacı oluyordu baskıdan diye. o basınc hep olurdu diyor bilgin olsun canım
Cnm cok geçmişe gidemeden okudum yazdıklarını plesanta aşada demişsin Allah yardımcımın olsun benimde ikiz gebelik tek plesanta aşada kanamalarım var ve kanama alanım hala gözüküyo profa gidiyorum doktorum dediği doğuma kadar yatıcaksın araba uçak deniz yolu yasak mümkün olduğunca yatman lazım dedi ve dört aydır sürekli yatıyorum diyebilirim zaten ayakta çok kalınca karnım ağrıyo tecrübe ettim bigün kendimi çok zorladım sandalyede oturdum iki saat kadar eve geldim kanamam başladı yani dikkat etmemiz lazım kısacası Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inş
Günaydın kızlarrrr mutlu guzell pazarlar diliyorum hepinize :)
18. haftanin son gununden bi fotoyla huzurunuzdayız meleğimle
Bi maşallahinizi alıriz teyzoşları
Sizede kocaman bir masallah canimMaşallah Maşallah
Ben de Nisan anneleri buluşması öncesi çekmiştim dün23.haftaya ve teyzelere Merhaba fotosu (22+0)
Artık ben de göbeği belli eden dar şeyler giyiyorum, kızım da büyüyor belli ediyor kendiniböyleceee hayretle ayyyyy 5 ay bitmiş hiçbir şey yok! (kendine bakmıyor mu!? Formu bozulmasın diye az yiyip bebeği aç mı bırakıyorr!!?) biraz muz ye et ye! diyenlere ana kız savaş açmış bulunuyoruz :))
Kızlar beni uzun zamandan beri görmeyen biri görünce direk hamile misin diyor artık :)) Toplam 4 kilo aldım bu hafta itibariyle :) 56 dan 60 a. 70 in üzerini şimdiden selamlıyorum sanki. Çünkü son aylarda çok kilo aliniyormus.
Maşallah sizee cok guzelsiniz anne kizMaşallah Maşallah
Ben de Nisan anneleri buluşması öncesi çekmiştim dün23.haftaya ve teyzelere Merhaba fotosu (22+0)
Artık ben de göbeği belli eden dar şeyler giyiyorum, kızım da büyüyor belli ediyor kendiniböyleceee hayretle ayyyyy 5 ay bitmiş hiçbir şey yok! (kendine bakmıyor mu!? Formu bozulmasın diye az yiyip bebeği aç mı bırakıyorr!!?) biraz muz ye et ye! diyenlere ana kız savaş açmış bulunuyoruz :))
Sizede kocaman bir masallah canim
Cok guzel gorunuyorsunuz :)
Ne guzel formundasin. Bizde oyle kalabilsek keske :)
Amann kilo ne ki aslinda bebeklerimiz saglikli olsun da gerisi onemli degil
Maşallah sizee cok guzelsiniz anne kiz
Herkese.merhaba :)
Bugun cok yorucu bir gundu. Baya yoruldum.gezerken eve geldik yemek derken daha yeni oturdum :)
Sırt ustu yatarken oksuruk.tuttu .bikere öksurdum ama sag kasigima bi agri girdi acı gibi biseydi.
Kisa surdu ama cok korktum bisey olmamistir dimi kızlar.
Eki Görüntüle 1917760
Look at meIm ki kardashian sisters hahaha tayt giydim eşim tam kim kardashian oldun diyor üstüne uzun pardesü giydiriyor
Dağınıklığa bakmayın
Canım benim çok geçmiş olsun. Ölçtünmü veya ölçtürdünmü tansiyonunı hemen bir eczaneyd gitseydin. Ben evde tansiyon aleti bulunduruyorum. Annemlerinkini bi süreliğine ödünç aldım:) hamilelikte tansiyon değerlerimiz çok önemli. Eğer evde yoksa düzenli olarak eczaneye veya sağlık ocağına git canım.Kızlar sabah bir fenalaştım ki sormayın. Kahvaltı ettik bir yarım saat sonra ben çok kötüyüm diyerek eşimin kollarına yığıldımBayılmadım ama bayılmaya ramak kaldı , gözler falan gitti karardı. Bembeyaz oldu yüzüm anında ter su içinde kaldım. Çok korkunçtu. Tansiyon mu şeker mi anlamadım. İnşallah bir daha yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?