2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ya ben yanlış bi uygulama mı indirdim bana hiç mesaj gelmiyor. ne güzel anlık bi mesaj mutlu ediyor insanı. oğlun doğsun konuşmaya başlasın ne güzel şeyler diyecek annesine
Tabiki diyecek annesi :) hamilelik takibi,hamilelik rehberi bendeki uygulamalar

Benim de var ctesidenberi ağrı gibi değil de daha çok bir baskı doluluk var sanki.bazen yatakta saga sola dönerken çok acıyor sadece.bazen de hafifliyor anlamadim.okuldakiler normal dur daha neler yasayacaksin diyorlar ama benimki dedigim gibi agri değil bir ağırlık gibi

Cnm soyle bir sey buldum.

https://www.doktortakvimi.com/klinikler/canakkale-devlet-hastanesi-ek-binasi/perinatoloji
Burda yoksa bursa olabilir mi?
Ya da gitmeden istersen tabi arayip tahlillerini mail atip gorus istesen?

Ah canim benim sagolasin burasi devlet hastanesinin kadın doğum ve cocuk hastanesi normal kadin dogumcular var onlar da ayrintili icin benim gittigim ozeldekilere gonderiyorlar uzman yok yani.ama ikihayatin doktoru ibrahim bildiriciye attim mail insallah cevap verir.olmadi arastirmada bir profesorden randevu ayarlayip gidecegiz

deli_mavi_59 canım çok geçmiş olsun. iki gündür bende senin gibiyim bi ateş basıyo gözüm kararıyor. hemileliktendir diye düşündüm. sen nasıl oldun
Kesin hamilelikten canım ama korkusu yetti valla. O durumda bile bebeğime bir şey olmaz dimi diye sayıklayıp durdum. Bir daha yaşatmasın inşallah Allah çok korktum.

Bende de fena bir uyku hali var

bendekide o sanırım. zahmet olmazsa bana resmini yollarmısın. baktığımda çok fazla çıkıyor izim aynı ama uygulama farklı sanırım
Aksam atabilirim canım telim çok büyük boyutta çekiyor fotoğrafı yukleyemiyorum.

happymom87 canım bugün senin için tam bir staj olacak. Allah arkadaşınıda bir avazda kurtarsin,bebeğini sağ sağlım kucağına alsın inşallah.

Geldi miniğimiz sağsalimm teşekkür ederizz.. Kimin kimden dua alacağı belli olmuyor sağol canım benim Allah razı olsun darısı başımıza

P Pinklemon canım merhaba dm ni gördüm ancak teknolojiyle arası olmayan ben ordan cevap atamadım, burdan yazayım hem diğer arkadaşlarda görsün, instadaki Sümeyye benim

Benim de bilmediklerim var ya bir mesajda herkesi toparlasak ne güzel olur ismi ve nicki aynı olanlar tamam! :)

Geldi miniğimiz sağsalimm teşekkür ederizz.. Kimin kimden dua alacağı belli olmuyor sağol canım benim Allah razı olsun darısı başımıza
Amin canım inşallah. Evet hiç tanımadıgımız biri aslında ama suan bence gruptaki herkesin dileği budur :)

Kızlarrr
Ayy bugünleridemi görecektim nasıl mutluyummm şimdi eve geldim hiçbir problem yok.
Doktor beni görünce hemen tanıdı:) geçen seferki durumdan dolayı. O yüzden farklı bi ilgilendi benimle çok sağolsun herşeyi incelendi. Beyni, kalbi, safra kesesi, idrar torbası, bebeğe olan kan akışları, kalp atışı, parmakları, omurgası, sırtı... dahada vardırda hatırladıklarım bunlar:) her inceleyişinde neyi incelediğini söyledikten sonra süper dedi!! Mesela kalbine bakıyorum sonra süper:) bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi. Ve bana hala rüya gibi geliyor allahım nasıl bir mutlulukmuşta ben yaşayamamışım ama yaşadımya bugün çok şükürler olsun allahım!
darısı henüz detaylıya girmeyen arkadaşlar sizin başınıza:)
happymom87 B blossom- çok teşekkürler kızlar bugünü unutmadığınız için hepiniz iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…