- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.321
Kızlar sabah bir fenalaştım ki sormayın. Kahvaltı ettik bir yarım saat sonra ben çok kötüyüm diyerek eşimin kollarına yığıldımBayılmadım ama bayılmaya ramak kaldı , gözler falan gitti karardı. Bembeyaz oldu yüzüm anında ter su içinde kaldım. Çok korkunçtu. Tansiyon mu şeker mi anlamadım. İnşallah bir daha yaşamam
Alırsam alayim ne yapayim modundayim bende. Tabi saglikla ilgili problem olmadigi surece. Bu hesaplamayla bende 70 gibi bitiriyorum :) abur cubur çikolata vs çok tuietmiyorum. Normalde de çikolata tuketmezdim pek. Ama onceden hic tatli sevmeyen ben simdi tatlilari affetmiyorum o konuda yalan yok :)Kitapta yazana göre artık her hafta 450 gr ortalama alırmışız. 4,5 aydan hesaplasak 8-9 kg daha garanti. 70le bitirebilirsin bence bakalım zaman gösterir canımsen ve bebiş iyi olun da önemli olan o.. Bana perinatolog 67 ile bitirsen çok iyi max 70'le kapatalım bu işi dedi ama tabi benim özel durumum var damar direnci dolayısıyla.. Şimdilik 57 kg, düzenli beslenmeye devam ama kilo alışı hızlanırsa ortalama üstünde giderse ne olacak bilemiyorum. Vücut su tutar mı ödem olur mu vs. Neyse ki iştah , abur cubur tatlı aşermem yok. Dengeli beslenme ve ev yemeği kurtarır inş bizi
Sağol canım teşekkür ederim. Ben de annemlerden ödünç alcam bu gidişle evde yok çünkü. Limon kolonyası ile kendime geldim iyi ki eşim yanımdaydı Allah yardım etti.Canım benim çok geçmiş olsun. Ölçtünmü veya ölçtürdünmü tansiyonunı hemen bir eczaneyd gitseydin. Ben evde tansiyon aleti bulunduruyorum. Annemlerinkini bi süreliğine ödünç aldım:) hamilelikte tansiyon değerlerimiz çok önemli. Eğer evde yoksa düzenli olarak eczaneye veya sağlık ocağına git canım.
Bende de hep yarardı amma bu sefer durumum daha vahimdiKuru kayısı ye canım bende ise yaradı
deli_mavi_59 geçmiş olsun canim.tanaiyonunu filan ölçtürmedin mi?yada cok uzun süredir aç mıydın?kan şekerin düşmüştür belki.
merve100 canım masallah ya :)
Manken annelerimizdensin sende :)
happymom87 canım cok kotu bi agriydi ondan korktum. suan da hafif sizliyo mesela.
Insallah dedigin gibidir. :)
deli_mavi_59 canım cok gecmis olsun.
Tansiyondur belkide. ölc bi kac gun duzenli. umarim birdaha tekrarlamaz.
Çok geçmiş olsun.. Baygınlık hissi ve bahsettiğin şikayetler hamilelikte olan bir durummuş ama devamı olursa mutlaka doktoruna danış canım.. İlk gittiğinde de bu yaşadığını anlat..
deli_mavi_59 canım çok gecmis olsun. Inşallah bu daha tekrarlanmaz. Olursa da mutlaka bi tansiyonunu olctur.
P Pinklemon canim yarin kaçta randevun? Çok çok güzel haberlerle geleceksin. Sonrada bize mujdeleyeceksin :)happymom87 o gobuse kocaman bir masallah.
sibeluA canim hapsurmayla ilgili nette cok seye bakmistim normal diyordu o sancilar agrilar icin.Oda oyledir. Gecen hapsurduktan sonra çığlık attim resmen giren sancidan dolayı. Bıçak saplanmış gibi derler ya. Geçti ama sonra
Bu arada kizlar karnınız akşamları çok gergin oluyor mu?
ikihayat ikihayatcim senin doktoruna mail attim kendi sitesinden.onu mu kullanıyor acaba?insallah cevap yazar
Acibademin maili dimi canim? Onu kullaniyor evet. Kotu bisey yoktur insallah takip edemiyorum 2 3 gundur. Neyle ilgili attin
Yok acibademden atmadim info@ibrahimbildirici.comdan attim.bi de acibademden atayım o zaman.benim.su pihtilasma ve igneyi birakma olayini soracaktim
Ben acibademin mailine atiyorum canim sende oraya at bu mailiyle gorusmedim hic
Yok Cnm Allah'ın izniyle birşey olmamıştır. Bana da olıyor arada, öksürük yada hapşrık aniden geldiğinde.Herkese.merhaba :)
Bugun cok yorucu bir gundu. Baya yoruldum.gezerken eve geldik yemek derken daha yeni oturdum :)
Sırt ustu yatarken oksuruk.tuttu .bikere öksurdum ama sag kasigima bi agri girdi acı gibi biseydi.
Kisa surdu ama cok korktum bisey olmamistir dimi kızlar.
Sağol canım teşekkür ederim. İyi olmaya çalışıyorum ama yine olursa diye korkuyorum. Hayırlısı ile şu hamileliği tamamlayıp bebeklerimize kavuşabilseydikdeli_mavi_59 canım çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmazKızlar sabah bir fenalaştım ki sormayın. Kahvaltı ettik bir yarım saat sonra ben çok kötüyüm diyerek eşimin kollarına yığıldımBayılmadım ama bayılmaya ramak kaldı , gözler falan gitti karardı. Bembeyaz oldu yüzüm anında ter su içinde kaldım. Çok korkunçtu. Tansiyon mu şeker mi anlamadım. İnşallah bir daha yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?