2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
P Pinklemon yarın günlerden pinklemoncığım!
Güzel haberlerini sabırsızlıkkla bekliyor olacağızz Eminim çok güzel haberlerle döneceksiniz kızımızz gayet iyi

Başka var mı kontrole gidecek olan?

Ben de yarın hastaneme gideceğim çünkü en yakın arkadaşlarımdan biri 9'da sezeryanla doğum yapacak çok heyecanlıyım. Benim doktorum benim hastanem benim doğum fotoğrafçım, hepsi aynı ikimizin de hatta belki odamız bile aynı oluur :))) benim için mutluluğun yanında ekstra da ufak çaplı staj gibi olacak :)

Yarın güzel bir gün olsunn..

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.. Baygınlık hissi ve bahsettiğin şikayetler hamilelikte olan bir durummuş ama devamı olursa mutlaka doktoruna danış canım.. İlk gittiğinde de bu yaşadığını anlat..

Alırsam alayim ne yapayim modundayim bende. Tabi saglikla ilgili problem olmadigi surece. Bu hesaplamayla bende 70 gibi bitiriyorum :) abur cubur çikolata vs çok tuietmiyorum. Normalde de çikolata tuketmezdim pek. Ama onceden hic tatli sevmeyen ben simdi tatlilari affetmiyorum o konuda yalan yok :)

deli_mavi_59 canım çok gecmis olsun. Inşallah bu daha tekrarlanmaz. Olursa da mutlaka bi tansiyonunu olctur.
P Pinklemon canim yarin kaçta randevun? Çok çok güzel haberlerle geleceksin. Sonrada bize mujdeleyeceksin :) happymom87 o gobuse kocaman bir masallah.

sibeluA canim hapsurmayla ilgili nette cok seye bakmistim normal diyordu o sancilar agrilar icin.Oda oyledir. Gecen hapsurduktan sonra çığlık attim resmen giren sancidan dolayı. Bıçak saplanmış gibi derler ya. Geçti ama sonra

Bu arada kizlar karnınız akşamları çok gergin oluyor mu?

Sağol canım teşekkür ederim. Ben de annemlerden ödünç alcam bu gidişle evde yok çünkü. Limon kolonyası ile kendime geldim iyi ki eşim yanımdaydı Allah yardım etti.

deli_mavi_59 geçmiş olsun canim.tanaiyonunu filan ölçtürmedin mi?yada cok uzun süredir aç mıydın?kan şekerin düşmüştür belki.

Çok geçmiş olsun.. Baygınlık hissi ve bahsettiğin şikayetler hamilelikte olan bir durummuş ama devamı olursa mutlaka doktoruna danış canım.. İlk gittiğinde de bu yaşadığını anlat..

Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim. Umarım bir daha olmaz. 3 4 oldu oluyor benim böyle. Bu sabahki en fena olanıydı. Doktorumla konuşacağım bu konuyu.

Maşallah hepinize ya çok hoş görünüyorsunuz hem de fit:) benim göbek ve gogusler çok büyüdü özellikle karnım iki gündür patlayacak halde acımaya bile başladı ya siz gobusleri göstermek istiyorsunuz ben de bol giyip küçük göstermeye çalışıyorum çünkü 5 aylık demeye çekiniyorum 8 aylık gibiyim

Yok Cnm Allah'ın izniyle birşey olmamıştır. Bana da olıyor arada, öksürük yada hapşrık aniden geldiğinde.

Ben sürekli yattığımdan sanırım ayaklarım bacaklarim nasıl ağrıyor. Ev sıcak kalinda giysilerim ama usuyorum gibi insallah hasta olmuyorumdur. Esim biraz masaj yapti da hareket etti kan biraz galiba. Yastik falan koyduk ayagıma yüksek olsun diye.
Hiçbirimiz hasta vs olmayalım lütfen..

Çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…