2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ayyy bende cok duygusalım ve ayrıca cok sinirliyim herkese sinir oluyorum nem kapıyorum resmen.. yazdıgını okurken bile ağlayasım geldi o derece

Canım inşallah çok güzel haberler alacaksın çok heyecan yapma ben çok yaptım kaç gündür uykusuzum hemen bize haber ver:)
günaydın kızlar herkese bebişiyle mutlu bir hafta diliyorum
Sanada bebişinle mutlu haftalar canım:)
P Pinklemon gözün aydın canim benim.cok mutlu oldum.Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Çok çok tşkler canım amin hepimizin inşallah
Allah yarın güzel haberler almayı nasip etsin canım hemen bize yaz sonucu:)
Canım benim çok tşk ederim:) amin rabbim hiçbirimizi yavrularımızla sınamasın allahım nazarlardan korusun
Ama sende lütfen böyle ağlayıp kendini ve bebeğini yorma canım. Duygusallık eminim her hamilede olan birşeydir:) bende bazen hormonlarım tarafından ele geçiriliyorum:) o duygusal moda girdiğin zaman hemen çıkmaya çalış kendini teslim etme canım:)

ayyy bende cok duygusalım ve ayrıca cok sinirliyim herkese sinir oluyorum nem kapıyorum resmen.. yazdıgını okurken bile ağlayasım geldi o derece
Oglumun Allah nasip ederse doğacağı zamanı,onunla eşimin paylasimlarini konusuyoruz ben yine aglak gelin oluyorum :))) Su 2 gundur ağladım böyle bikac dakika.

P Pinklemon Cansın :) yok yok bi daha hormonlarima teslim olmamaya calisicam. Sevdiğim malzemelerden olusan bir tost yaptim elimi yuzumu yıkadım iyiyim şimdi :)

Kızlar bu arada hani kontrole ve detaylı ultrasona girmeden önce tatlı yiyoruzya bebiş hareket etsin diye ben bugün pişman oldum fazla hareket etti benimki:) doktor resim alabilmek için baya uğraştı:) yine net olmadı çok hareket ettiği için ben bi dahakine yemeyeceğim tatlı:) durmuyor yerinde dedi:)

hayal_masal
environmentaleng
Kizlar akşama kadar bulmak isterseniz tarif edeyim programın fotolarını. Akşam aticam ama kesin.
Hamilelik Takibi olanda bir bebek fotografi,kafasında mavi bir kurdela var. Mesajlar burdan geliyor. Anlık olsa da insan mutlu oluyor :) hatta benim gibi psikopat bir anneyseniz bildirimleri temizlemiyor o mesaji siz silene kadar goruyorsunuz
Digeri Hamilelik Rehberi ondada mavi bir arka plan,beyaz kalp içerisinde yatan bebek var. Bu programda da bebeği haftalık gelişimini uzunca anlatıyor.
Ilk uygulamada da bilgi var ama daha kısa bilgiler.

Internetten arastirdim da kas agrisi gibi biseyler yaziyordu ama o boyle sanci yapar mi bilmiyorum insallah bugun gecer. Yok ya ne oynarsam oynayayim en erken 3 de uyuyorum sabaha karsi uyaniyorum sonra zorlarsam yine 1 2 saat uyuyorum. Benim hamilelik boyle gececek sanirim :)

Hem dusunceliyim herseyi kafama taktigim icin:) yani bazi geceler dusunmekten uyuyamiyorum ama bazi geceler kafam rahat oluyor yine uyku yok. Pozisyon sıkıntısını bende cok yasiyorum o yuzden de cok sık uyaniyorum bir turlu rahat edemiyorum. Sorunum daha cok sık uyanmak ve uykuya zor dalmak. Su buyuk hamile yastiklari varya 5 bolge destekli yaziyordu onlardan mi alsam diye dusunuyorum. Rahim genislerken agri olurmus da bu biraz yukardan basliyor yogunluk olarak usuttummu diye korktum bugun azalmazsa doktora gorunurum. Gaz sancisi olabilir diye de dusunduk de ona benzemiyor anlamadim hic ya ama dun 3 4 kere baya kotu sanci girdi magnezyum icsem faydasi olur belki bugun baslayacagim. Bebisleri bi saglikla dogursaydik ben kendi acimi gectim bebege zarari varmi diye korkuyorum yoksa cok onemli degil ama aklima ilk bebek geliyor.

Aman ya sen kimseyi dinleme kapa kulaklarini herkes bisey konusuyor. Cogunun rahat geciyor sadece uyku problem oluyormus saga sola donmek zorlastigi icin:) bendeki doluluk hissi degil sanci gibi sola donup yatamadim bugun gece cok agriyor. Agri sagda ama saga donup yatabiliyorum o da ilginc. Sabah ibrahim beye mail attim aramiyim dedim bakiyim ne yazacak doktora git derse gidecegim

Benim de bilmediklerim var ya bir mesajda herkesi toparlasak ne güzel olur ismi ve nicki aynı olanlar tamam! :)

Ya evet gercekten arkadaslar ekleyenler yazsa aslinda ben 2 3 kisiyi kabul etmedim burdan ortak arkadaslarim gorunuyordu ama kim oldugunu bilmedigim icin reddetmek durumunda kaldim. Kusura bakmayin gercekten burdaki ismini bilmedigim icin bilsem eklerdim tabi. Bir de ben burda adimi paylasmadim nasil eklendim bilmiyorum:)

Canimm cooook sevindimmmmm senin adina masallllaaaah prenses cok iyi annesi soylemistim sana icim de rahatti. Kotu dusunme artik hamileliginin tadini cikar. Darisi basima insalllaaah

Canım çok geçmiş olsun. Büyük ihtimalle önemli bişe yoktur ama ihmal etmemekte fayda var. Sen bir doktor görün bence aklında şüphe kalmamış olur:)

Cok tesekkur ederim canim bugun de gecmezse doktora gidecegim bebekle alakasi vardir diye korkuyorum yoksa gercekten onemli degil.

B blossom- canım bende ayni sekildeyim.
Hormonlarimiz bizi boyle yapiyor.
Napicaz az daha sabredicez :)

Uygulamayı soran arkadaslar ismi HAMILELIK TAKVIMI
Resmini atiyorum.
Evet arkadaslar mesaj atan uygulama bu.
Ah Sibelcim :) kesinlikle sabretmeliyiz. Ben kendimi tutamadigim bikac dakika icin bile kizdim kendime. Bi daha olmasin inşallah :) Hormonlar,hormonlar yani :)))

Randevu alirken bana ozellikle söyledi doktorun sekreteri canim sakin tatli cikolata kahve tuketme diye.sadece kahvalti edip gittim ona ragmen cok hareketliydi kalbini zor gördü ama güzel 3 tane vesikalık verdi :)

Kizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuz genel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.

canım dualaımız seninle ve tüm bebeklerle. inşallah geçici bişeydir. sakın kötü düşünüp kendini ve bebeği üzme. inanıyorumki bebeğin çok iyi ve ritim bozukluğuda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…