- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.401
ayyy bende cok duygusalım ve ayrıca cok sinirliyim herkese sinir oluyorum nem kapıyorum resmen.. yazdıgını okurken bile ağlayasım geldi o dereceKızlar iki gündür gereksiz bir duygusallik içerisindeyim. Ağladım dünde bugunde biraz bikaç dakika. Sonrada kızdım kendime bebisi uzucem diye. Ben aglarken tekmeliyor beni uzulmë anne der gibi :))
Sanirim ailemi özledim. Ben Istanbula gidemiyorum suan için onlarda gelemiyor. Annem yeğenime bakıyor.. H.içi h.sonu genelde boyle full.
Bebeğimi uzdugum icin kızıyorum kendime. Uzulmemistir inşallah bikaç dakikadan..
P Pinklemon sevgili güzeller güzeli anne :)
Gozunuzaydin. Allah çektiğimiz acıları tekrar tekrar yasatmasın hicbirimize. Çok sevindim senin adına.
Canım belki ismi farklidir icerikleri aynidir.Bu uygulama Apple Store da yok maalesef:/
Canım inşallah çok güzel haberler alacaksınGünaydın tatlı anneler musmutlu günler diliyoruz kızımlabu ctesi detaylı usgmiz var kızlar dua edin çok heyecanlıyım detaylıyı hayırlısıyla atlatan herkesin gözüaydın darısı başımıza inşallahh
Sanada bebişinle mutlu haftalar canım:)günaydın kızlar herkese bebişiyle mutlu bir hafta diliyorum
Çok çok tşkler canım
Allah yarın güzel haberler almayı nasip etsin canım hemen bize yaz sonucu:)günaydın tatlı anneler,
bi uygulama mı var, epey bi geri gittim ama rastgelmedim,
bende indirmek isterim faydalı bişeye benziyor, bende isterim kuzumun mesajıyla uyanmayı :)
haydi bana da söyleyiinn :) cok tesekkurler.
bu arada yarın detaylı ultrasonumuz var, heyecanlıyım..
Canım benim çok tşk ederim:) amin rabbim hiçbirimizi yavrularımızla sınamasın allahım nazarlardan korusunKızlar iki gündür gereksiz bir duygusallik içerisindeyim. Ağladım dünde bugunde biraz bikaç dakika. Sonrada kızdım kendime bebisi uzucem diye. Ben aglarken tekmeliyor beni uzulmë anne der gibi :))
Sanirim ailemi özledim. Ben Istanbula gidemiyorum suan için onlarda gelemiyor. Annem yeğenime bakıyor.. H.içi h.sonu genelde boyle full.
Bebeğimi uzdugum icin kızıyorum kendime. Uzulmemistir inşallah bikaç dakikadan..
P Pinklemon sevgili güzeller güzeli anne :)
Gozunuzaydin. Allah çektiğimiz acıları tekrar tekrar yasatmasın hicbirimize. Çok sevindim senin adına.
Oglumun Allah nasip ederse doğacağı zamanı,onunla eşimin paylasimlarini konusuyoruz ben yine aglak gelin oluyorum :))) Su 2 gundur ağladım böyle bikac dakika.ayyy bende cok duygusalım ve ayrıca cok sinirliyim herkese sinir oluyorum nem kapıyorum resmen.. yazdıgını okurken bile ağlayasım geldi o derece
o günlerimiz bi gelsin ilk sana danışacağım zaten bebeğe ne dinletiyim hangi kitabı okuyayım diyeAyy bu kitapları okuyacağımız günler de gelir inşallah
ay evet bende bulamadım çok üzüldümBu uygulama Apple Store da yok maalesef:/
@kuzumbenimm @environmentaleng, arkadaşlar bu takvimden bahsediliyor. ama app store da yok
@kuzumbenimm @environmentaleng, arkadaşlar bu takvimden bahsediliyor. ama app store da yok
Günaydın canım. Benim daha başlarda oluyordu. içerden sanki bıçakla bazı bölgeri kesiyor gibi acı yanma oluyordu. Ben de sordum dahiliyeye kas ağrısı dedi. bilgin olsun diye yazdım. Ama tabiki kendini gösterek bir doktora sormanda fayda var. çok geçmiş olsun. uyku için ben yatağa girince kelimelik diye bi oyun var onu oynarken uyuyuveriyorum :)
Günaydınnn teşekkürler bu iyi olduu6.ay'a girmişim buna göre ben de dün onu hesaplıyordum 5 bitti mi diye bitmiş Allah sağlıkla 9'u da nasip etsin. Ve kucağımıza almayı..
Arkadaşım doğum yapacağı için erkenden uyandım heyecandan uyuyamadım kendi kendime ben bu heyecanla nasıl doğuracağım dedim yanii :) Allah gücünü veriyor demekki.
Kasım'ı da bitirdik berabercene.
Doğum ne zaman diye soranlara 'seneye' inşallah diyerek iğrençlik yapabileceğimiz Aralık ayını da sağlıkla güzel gelişmelerle bitiririz umarım
P Pinklemon kontrolün saat kaçtaydıı?
Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
ikihayat canım sık mı uyanıyorsun yoksa kafanda sürekli bir şey var da düşünmekten uyuyamayanlardan mısın? Hamileliğin uykulu halsiz geçen 1. Trimesterine karşılık sonraki dönemlerde uykusuzluk yaşayabileceğimizi okumuştum. Dün ben de uyuyamadım pozisyonsal sıkıntı yaşadım yan döndüm olmadı, bacak arası yastığı aldım olmadı , sırt üstü hiç olmadı filan sızmışım sonra.. rahim genişlerken ben de sancı yaşadım ama kısa süreliydi , hafifti ve tek bir tarafta olmuyordu genel bir regl sancısı gibiydi , sanırım senin tarifinle aynı değil bu.. Belki üşütmeyle ilgilidir veya gaz sancısı gibidir.. İnşallah bir daha tekrarlamaz..
Benim de var ctesidenberi ağrı gibi değil de daha çok bir baskı doluluk var sanki.bazen yatakta saga sola dönerken çok acıyor sadece.bazen de hafifliyor anlamadim.okuldakiler normal dur daha neler yasayacaksin diyorlar ama benimki dedigim gibi agri değil bir ağırlık gibi
Benim de bilmediklerim var ya bir mesajda herkesi toparlasak ne güzel olurismi ve nicki aynı olanlar tamam! :)
Kızlarrr
Ayy bugünleridemi görecektim nasıl mutluyummmşimdi eve geldim hiçbir problem yok.
Doktor beni görünce hemen tanıdı:) geçen seferki durumdan dolayı. O yüzden farklı bi ilgilendi benimle çok sağolsunherşeyi incelendi. Beyni, kalbi, safra kesesi, idrar torbası, bebeğe olan kan akışları, kalp atışı, parmakları, omurgası, sırtı... dahada vardırda hatırladıklarım bunlar:) her inceleyişinde neyi incelediğini söyledikten sonra süper dedi!! Mesela kalbine bakıyorum sonra süper:) bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi. Ve bana hala rüya gibi geliyor allahım nasıl bir mutlulukmuşta ben yaşayamamışım ama yaşadımya bugün çok şükürler olsun allahım!
darısı henüz detaylıya girmeyen arkadaşlar sizin başınıza:)
@happymom87 B blossom- çok teşekkürler kızlar bugünü unutmadığınız içinhepiniz iyiki varsınız
Canım çok geçmiş olsun. Büyük ihtimalle önemli bişe yoktur ama ihmal etmemekte fayda var. Sen bir doktor görün bence aklında şüphe kalmamış olur:)
Evet arkadaslar mesaj atan uygulama bu.
Kızlar bu arada hani kontrole ve detaylı ultrasona girmeden önce tatlı yiyoruzya bebiş hareket etsin diye ben bugün pişman oldumfazla hareket etti benimki:) doktor resim alabilmek için baya uğraştı:) yine net olmadı çok hareket ettiği için ben bi dahakine yemeyeceğim tatlı:) durmuyor yerinde dedi:)
Çok sağol cnm benim amin inşallahh sen gittin mi yada ne zmn gidiceksinCanım insallah guzel olucak hersey :)
Sen icini ferah tut annesi.
Dualarimiz sizinle :)
canım dualaımız seninle ve tüm bebeklerle. inşallah geçici bişeydir. sakın kötü düşünüp kendini ve bebeği üzme. inanıyorumki bebeğin çok iyi ve ritim bozukluğuda yokKizlar ben de kontrolden çıktım , 22 cm 350 gr olmuşuzgenel anlamda bir problem yok gibi sadece kalbinde ritm bozukluğu tespit etti doktorumuz. Önümüzdeki hafta ayrintilimiz var, gideceğimiz doktor şükür ki kalp konusunda uzman bir prof. bakalim. gecici bir durum da olabiliyormus ama omur boyu devam edebilecek bir hastalik da olabilir dedi, arastirilacak bakalim. inşallah kendiliginden iyilesecek bir seydir. lutfen dualariniza bizi de ekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?