- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.781
günaydın güzel anneler baldan tatlı yeğenler.
bu sabah tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum. aralık sonunda ikinciyide vurulacağım başka vurulmayacakmışım. ebe dediki 5 doza tamamlamak isterseniz doğumdan sonra devam ederiz. benden haberler böyle
Canım resmini koyuyorum bak, bi delikten suyu veriyosun diğerinden çıkıyor, tüm burnunu açıyor ve kolay kolay bi daha tıkanmıyor. Bendekinin resmini de ekledim, kadın doğumcum önerdi bana.
Canım gözünaydın, minnoşun kocaman olmuş maşallahbi dahaki kontrolde kanama alanın da tamamen bitmiş olur inşallah tansiyonum benim de hep düşük çıkıyor, en iyi 9-5 çıktı hamileliğimin başından beri, ara ara gözlerim kararıyor hatta, doktor yüksek olmasın da düştüğünde tuzlu ayran iç dinlen hiçbişey olmaz dedi
canım benim acımadı.inşallah bu saatten sonrada acımaz. ama ben acıya girmeden başladım acımayacak acımayacak diye. sende benim gibi kandır kendini. bide benim sağlık ocağında aşı vurdurmamın kan aldırmamın en büyük sebebi doğumdan sonra bebektende kan alacaklar ya. oğlumun canını acıtacaklarmı diye şimdiden piyasa araştırması yapıyorumBenimde 11 de randevum var asi olucam galiba hic de olmak istemiyorum yaaa yillar once olmustum aciyodu hatirliyorum. Mecbur olucaz artik
canım benim acımadı.inşallah bu saatten sonrada acımaz. ama ben acıya girmeden başladım acımayacak acımayacak diye. sende benim gibi kandır kendini. bide benim sağlık ocağında aşı vurdurmamın kan aldırmamın en büyük sebebi doğumdan sonra bebektende kan alacaklar ya. oğlumun canını acıtacaklarmı diye şimdiden piyasa araştırması yapıyorum
Canim az daha sabret. doktorun belki parol ic falan der iyi geliyorsa.Kizlar bu kaburga agrisi beni çok etkiliyor... Hiç durmadan,ara vermeden ağrıyor. Yarın doktor günüm. Yarına kadar sabredicem. Çok fena biseymis bu agri..
Canim bunda benim de kafam karismisti ama arkadaslar aydinlattilar saolsunlar :)gunaydin anneler.gecen hafta ben de asi oldum yalniz k.kulubunde 22 haftalik gosteriyorum saglik ocagi 21 diyor hangisi dogru anlamadim
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.ben hala vurulmadım tetanozu. bu hafta unutmazsam vurulayım
ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakmaKızlar artık sıcak suyla duş alıyorsunuz dimi?Başlarda cekiniyorduk ya hani. Bu havada zaten soğuk veya ılık suyla duş alırsak sıkıntı olur herhalde diye düşünüyorum ama doğrusu nedir bilen varsa aydınlatsin hepimizi.
Bu arada sıcak su baş ağrısına birebir geliyor bende. Başı ağrıyan ilaç kullanmak istemeyen varsa deneyebilirsiniz bence.Bikaç kez özellikle denedim başım agridiginda sıcak suyla duş alınca iyi geldi. Kaburga ağrım hala devam ediyor ama.Ezilmiş gibi ağrıyor.
Eşimin bir arkadaşı benim için demiş ki dua etsin banada benim ikizim olsun çok istiyorum diye.Dedim bi birinciyi doğursunda ikinciyi görür o zaman :)))
Şikayet etmiyorum herseye rağmen oğlumun ağrısı bile bal bana.
canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etmeSu plasentam bir yukarı çıksa ohhh desem bakacağım böyle şeylere ama kafam rahat değil pek.7.aya bir gelelim hele.
Kızlar lütfen benim icin çok dua eder misiniz?kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.plasentam bir dahaki kontrolde yukarı çıkmış olsun insallah.bazen patlamaya hazır bomba taşıyormusum gibi geliyor.kanama korkusu yaşıyorum her islaklikta bakiyorum kontrol ediyorum
ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diyegünaydın kızlar :) dün akşama kadar kaburgamda kalbimde sırt kısmımda tam neresi olduğunu anlayamadığım bi yerde yani bi ağrı vardıakşam en sonunda iç çamaşırımı çıkardım attım ağrı falan kalmadı.artık çamaşırlarımda küçük geliyo galiba
günaydın güzel anneler baldan tatlı yeğenler.
bu sabah tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum. aralık sonunda ikinciyide vurulacağım başka vurulmayacakmışım. ebe dediki 5 doza tamamlamak isterseniz doğumdan sonra devam ederiz. benden haberler böyle
oğlumun ve benim son halimiz.
canım he rsabah mutlaka 1 yumurta yiyorum. sabahları taze sıkılmış meyve suyu içersem akşamları yatarken süt içiyorum. bunlara çok dikkat ediyorum. sabah kahvaltımla öğle yemeği arasında mutlaka 5 adet badem 5 adet fındık 2 adetkuru kayısı 1 adet incir . 5 adet kuru çekirdekli üzüm ve ceviz mutlaka yiyorum. öğle yemeği ile akşam yemeği arasındada mutlaka bir iki tane meyve yiyorumgünaydın hatunlar.
herkesin ağrıları başlamış benimde 3. ayımda ağrılarım olmuştu tekrar kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım başladı. ama bebişim iyi olsunda ağrısına hamdolsun diyorum
kızlar bu arada size bişey soracağım. ben yumurta tüketemiyorum sizler hergün yiyomusunuz. bıldırcın yumurtası daha iyi diye duydum onu 2 3 günde bir bir tane yersekte olurmuş. sizler neler yapıyorsunuz.
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.
ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakma
canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etme
ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diyeama hmile iç çamaşırları da çok çirkin yaa zaten adamla kanka olduk onları da giyersem yataktan kaçacak iyice
inşallah yapmaz ağrı yaparsada katlanacağız artık. evlatlarımıza canımız fedaGünaydın sana daa ve baldan tatlı yeğenime..
Geçmiş olsunnn.. Yarın itibariyle hafif ağrı olabilir ama benimki 3-4 gün sürdü geçti o da yani üstüne yatarsam orayı ellersem, normalde kendinden sızlama ağrıma yapmadıinşallah sen de böyle hafif atlatırsın
günaydın hatunlar.
herkesin ağrıları başlamış benimde 3. ayımda ağrılarım olmuştu tekrar kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım başladı. ama bebişim iyi olsunda ağrısına hamdolsun diyorum
kızlar bu arada size bişey soracağım. ben yumurta tüketemiyorum sizler hergün yiyomusunuz. bıldırcın yumurtası daha iyi diye duydum onu 2 3 günde bir bir tane yersekte olurmuş. sizler neler yapıyorsunuz.
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.
ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakma
canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etme
ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diyeama hmile iç çamaşırları da çok çirkin yaa zaten adamla kanka olduk onları da giyersem yataktan kaçacak iyice
aparatları nerden aldın canımKızıma emzik askısı yaptım kızlar , nasıl olmuş :)
simarik83 benim icim sinmedi zaten o kadina.Vazgectim.
Bursada yok sanirim okadar arastirdim. Guya buyuk sehir. Esimede dun cekistim.durdum ove ove bitiremedigin sehrine bak diye :)
Hobi dunyasi gibi bi yer vardi canim. oradan aldimaparatları nerden aldın canım
Guzel sehir ben seviyorum ama işte cok buyuk :)Ben Bursa mezunuyum 5 yıl kaldım orda ama sevememiştim bi türlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?