2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Benimde 11 de randevum var asi olucam galiba hic de olmak istemiyorum yaaa yillar once olmustum aciyodu hatirliyorum. Mecbur olucaz artik

Ya benim de burnum cok tikaniyor ve aylar gectikce artacak sanirim. Ben kadim dogumcuma sormadim da kbb doktorum turkiyede cok hatri sayilir bir doktor abim gibi oldu artik aile dostumuz onunla konusmustum 12 haftalikken falan hic bisey kullanamazsin sadece tuzlu su yap cek demisti. Esi de 3 4 ay once dogum yapmisti o da bisey kullanmadi tavsiye etmiyorum demisti. Ben yine de soracagim tekrardan acaba haftalar ilerledikce izin verir mi diye dusundum. Yine de seninde paylasayim dedim canim o zaman kesinlikle bisey kullanamazsin daha artacak tikanman ama ssdece evde yaptigin tuzlu su demisti

Benimde 11 de randevum var asi olucam galiba hic de olmak istemiyorum yaaa yillar once olmustum aciyodu hatirliyorum. Mecbur olucaz artik
canım benim acımadı.inşallah bu saatten sonrada acımaz. ama ben acıya girmeden başladım acımayacak acımayacak diye. sende benim gibi kandır kendini. bide benim sağlık ocağında aşı vurdurmamın kan aldırmamın en büyük sebebi doğumdan sonra bebektende kan alacaklar ya. oğlumun canını acıtacaklarmı diye şimdiden piyasa araştırması yapıyorum

arnavut_biberi canim illa o sekerlerden mecbur degiliz ki. Neler neler var sekercilerde ohoo :) belki bu bile vardir.

simarik83 benim icim sinmedi zaten o kadina.Vazgectim.
Bursada yok sanirim okadar arastirdim. Guya buyuk sehir. Esimede dun cekistim.durdum ove ove bitiremedigin sehrine bak diye :)

sg26 canim ben eskisehirliyim ama bursaya gelin geldim :)
Es es e gitmem sorun degilde esim.gelemez iş yogunlugu nedeniyle. onunda gormesini istiyorum detayliyi.
Bu dedigin doktor, peritanoglu yoksa düz doktormu?

hayal_masal oyy masallah size canim :)

Gunaydin bu arada arkadaslar, hava cok soguk. Yataktan kalkasimda gelmiyor kasvetli havalarda :)

Sonrasinda 2 3 gun aciyor diye hatirliyorum ama insallah acimaz:) yaaa annelik boyle birseymis demekki :) ben asi olan bebeklere dayanamiyorum bakalim nasil yaptiracagim

Kizlar bu kaburga agrisi beni çok etkiliyor... Hiç durmadan,ara vermeden ağrıyor. Yarın doktor günüm. Yarına kadar sabredicem. Çok fena biseymis bu agri..

Kizlar bu kaburga agrisi beni çok etkiliyor... Hiç durmadan,ara vermeden ağrıyor. Yarın doktor günüm. Yarına kadar sabredicem. Çok fena biseymis bu agri..
Canim az daha sabret. doktorun belki parol ic falan der iyi geliyorsa.
Dusunmemeye calissan, biseylerle ilgilensen.
Ben yatinca bisey yapmayinca her yerimin agrisini duyuyorum :)

gunaydin anneler.gecen hafta ben de asi oldum yalniz k.kulubunde 22 haftalik gosteriyorum saglik ocagi 21 diyor hangisi dogru anlamadim

gunaydin anneler.gecen hafta ben de asi oldum yalniz k.kulubunde 22 haftalik gosteriyorum saglik ocagi 21 diyor hangisi dogru anlamadim
Canim bunda benim de kafam karismisti ama arkadaslar aydinlattilar saolsunlar :)
Suan 21. haftanin icindesin ya oyuzden 22 gosteriyosun.
Bende suan 19+2 yim ama 20. hafta gosteriyorum.
Internetten yaz bak hafta hafta gebelikte kacinci haftayim diye cikiyor.
Anlatamadim pek ama

günaydın hatunlar.
herkesin ağrıları başlamış benimde 3. ayımda ağrılarım olmuştu tekrar kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım başladı. ama bebişim iyi olsunda ağrısına hamdolsun diyorum
kızlar bu arada size bişey soracağım. ben yumurta tüketemiyorum sizler hergün yiyomusunuz. bıldırcın yumurtası daha iyi diye duydum onu 2 3 günde bir bir tane yersekte olurmuş. sizler neler yapıyorsunuz.

ben hala vurulmadım tetanozu. bu hafta unutmazsam vurulayım
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.

ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakma

canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etme

ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diye ama hmile iç çamaşırları da çok çirkin yaa zaten adamla kanka olduk onları da giyersem yataktan kaçacak iyice

Günaydın sana daa ve baldan tatlı yeğenime..
Geçmiş olsunnn.. Yarın itibariyle hafif ağrı olabilir ama benimki 3-4 gün sürdü geçti o da yani üstüne yatarsam orayı ellersem, normalde kendinden sızlama ağrıma yapmadı inşallah sen de böyle hafif atlatırsın

canım he rsabah mutlaka 1 yumurta yiyorum. sabahları taze sıkılmış meyve suyu içersem akşamları yatarken süt içiyorum. bunlara çok dikkat ediyorum. sabah kahvaltımla öğle yemeği arasında mutlaka 5 adet badem 5 adet fındık 2 adetkuru kayısı 1 adet incir . 5 adet kuru çekirdekli üzüm ve ceviz mutlaka yiyorum. öğle yemeği ile akşam yemeği arasındada mutlaka bir iki tane meyve yiyorum

inşallah yapmaz ağrı yaparsada katlanacağız artık. evlatlarımıza canımız feda

Günaydınnnnn.... ben her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum kahvaltıda hatta daha fazlası bile yenebilirrr... Tavuğun popişinden çıkan minnacık bir yumurtanın faydası say say bitmiyor canan hocamız kitabında kaç sayfa anlatmış! Yemek lazım Bıldırcın yumurtası yiyemiyorum ama düşüncesini midem almıyor alışmamışızzz...
Hahahaha hamile külodunu ilk kullananlardan biri bendim cidden çok rahat karnı sarması vs ama eşinizin yanındaa giymeyin anneannelerin paçalı donundan hallice demiştim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…