- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.801
Ben de küçük diye sevmiyordum :))) Deniz görmek için 2 haftada 1 mudanyaya giderdik.Guzel sehir ben seviyorum ama işte cok buyuk :)
Su plasentam bir yukarı çıksa ohhh desem bakacağım böyle şeylere ama kafam rahat değil pek.7.aya bir gelelim hele.
Kızlar lütfen benim icin çok dua eder misiniz?kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.plasentam bir dahaki kontrolde yukarı çıkmış olsun insallah.bazen patlamaya hazır bomba taşıyormusum gibi geliyor.kanama korkusu yaşıyorum her islaklikta bakiyorum kontrol ediyorum
Kucukmu :) bursami kucuk yok artik canim :)Ben de küçük diye sevmiyordum :))) Deniz görmek için 2 haftada 1 mudanyaya giderdik.
Ben de doğma büyüme İstanbulluyum ondan bana da küçük gelmişti :))Kucukmu :) bursami kucuk yok artik canim :)
Mudanya falan azcik mesafede sadece.
Ben es es den geldigim icin bursa cok karisik ve buyuk geldi
Hiç bilmiyorum kuzum almadığım için henüz ama farklılık olabilir mi ki ? İkisi arasında sen bir fark gördün mü ?
O zaman tamam :)))Ben de doğma büyüme İstanbulluyum ondan bana da küçük gelmişti :))
Sağlık ocağındaki hemşireyle görüştüm bu haftada bebeğin baskı yapması imkansız dedi kaburgaya.Ne kadar dikkat ediyor olsanda usutmussundur dedi. Bakalım şimdi çok küçük bi yastık var onu koydum belime iyi geldi suan bu. Bakalım yarın muaynem var zaten. Sağol teyzesi :)Canim az daha sabret. doktorun belki parol ic falan der iyi geliyorsa.
Dusunmemeye calissan, biseylerle ilgilensen.
Ben yatinca bisey yapmayinca her yerimin agrisini duyuyorum :)
Aman bebisle ilgili problem olmasinda biz usutelim sorun degil gecer gider canim :)Sağlık ocağındaki hemşireyle görüştüm bu haftada bebeğin baskı yapması imkansız dedi kaburgaya.Ne kadar dikkat ediyor olsanda usutmussundur dedi. Bakalım şimdi çok küçük bi yastık var onu koydum belime iyi geldi suan bu. Bakalım yarın muaynem var zaten. Sağol teyzesi :)
Bende razıyım canım yeterki bebişim iyi olsun. Benimde çok güvendiğim söylenemez de işte dedim yarına kadar belki bi fikir verir ne biliyim. Bu arada Gemlik'te varmış detaylı yapan yerler.200 tl civarı. Bide orayı araştır istersen.Aman bebisle ilgili problem olmasinda biz usutelim sorun degil gecer gider canim :)
Havalat soguk sıkı sıkı giyinmek lazim.
Kış geldi artik :)
S.ocagindaki kimseye pek guvenim kalmadi acikcasi benim :)
Mesela.bana 1 doz vurucakti aşi. bana az geldi doktoruma sordum. 2 doz yapilsin dedi. Bunun gibi seyler işte amann :))
Canım Çin deki her ürün çin malı olmuyor. Yani şöyle, ünlü markalar orada yaptırıyorlar ürünlerini işçilik ucuz olduğu için. Yani ürünler kalitesiz değil işçilik ucuz oluyor:)Bu siteden aldığım carters ürünlerde çin malı yazıyor etiketinde.. Amerikadan akrabamız hediye getirdi onlarda ise kamboçya yazıyor. Bu carters ne malı acaba? :)) pamuk diyor ama çin'i görünce de şüpheye düştüm.. Kamboçya sanki tekkstilin başkenti! O da ayrı bir konu :)))
Ben her gün yiyorum canım yumurta. İğreniyorum diye kendini inandırma tiksinmedim ben de:) geçen Canan Karatay şöyle söyledi: hamileler yumurtayı yiyebildiği kadar yesin, çinde hamile kadınlar günde 10 tane yiyormuş. Yiyemiyorsanız çılbır yapın dedi. Bende arada öğlenleri yemeğim yoksa çılbır yapıyorum üzerine bol tereyağı misss oluyor:) biraz canını çektiriyimde yersin belkigünaydın hatunlar.
herkesin ağrıları başlamış benimde 3. ayımda ağrılarım olmuştu tekrar kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım başladı. ama bebişim iyi olsunda ağrısına hamdolsun diyorum
kızlar bu arada size bişey soracağım. ben yumurta tüketemiyorum sizler hergün yiyomusunuz. bıldırcın yumurtası daha iyi diye duydum onu 2 3 günde bir bir tane yersekte olurmuş. sizler neler yapıyorsunuz.
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.
ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakma
canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etme
ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diyeama hmile iç çamaşırları da çok çirkin yaa zaten adamla kanka olduk onları da giyersem yataktan kaçacak iyice
Aah canim arabamiz olsa heryere giderdikte arabasiz eşim otobusle falan oralara gidemem der kesin.Bende razıyım canım yeterki bebişim iyi olsun. Benimde çok güvendiğim söylenemez de işte dedim yarına kadar belki bi fikir verir ne biliyim. Bu arada Gemlik'te varmış detaylı yapan yerler.200 tl civarı. Bide orayı araştır istersen.
Güle güle kullanin canım :)Göğüs pompamız geldiiii :))
bu markayı arkadaşım kullanıyor o kadar memnun ki bana da çok tavsiye etti güle güle kullan canımGöğüs pompamız geldiiii :))
aventin tum urunleri iyidir ben kızımda cok memnun kalmıstım biberonundan filanGöğüs pompamız geldiiii :))
@arnavut_biberi canim illa o sekerlerden mecbur degiliz ki. Neler neler var sekercilerde ohoo :) belki bu bile vardir.
simarik83 benim icim sinmedi zaten o kadina.Vazgectim.
Bursada yok sanirim okadar arastirdim. Guya buyuk sehir. Esimede dun cekistim.durdum ove ove bitiremedigin sehrine bak diye :)
@sg26 canim ben eskisehirliyim ama bursaya gelin geldim :)
Es es e gitmem sorun degilde esim.gelemez iş yogunlugu nedeniyle. onunda gormesini istiyorum detayliyi.
Bu dedigin doktor, peritanoglu yoksa düz doktormu?
hayal_masal oyy masallah size canim :)
Gunaydin bu arada arkadaslar, hava cok soguk. Yataktan kalkasimda gelmiyor kasvetli havalarda :)
ay ben dinletmedim. bulamaz atışı beni panikletir diye istemedim nasılsa tekme atıyor dedim çıktım. aşıyı vurulduk kurtulduk çok şükür inşallah ağrı olmazAsiyi oldum hic acimadi hissetmedim cok sasirdim:)2 3 gun agri olabilir dedihayal_masal
Bebegin kalp atisini da dinledik zaten bulamasaydi da uzulmezdim kucuk bir aletle bakti sasirdim ben buyuk bisey bekliyodum:)
inşallahh güzel haberler alırsınn kontrolde o plasenta adın gibi bulutlaraa doğruuuu yükselsinn yerini bulsunnn... O kadar yoluna girsin ki normal doğum yaparak bebişkona kavuşmak nasip olsunn... Hiç öyle düşünmee olmasın kanama olmayacak! İyi düşün bomba yokkk bebeğini besleyen sağlıklı bir eş var ordaaayoksa bugünleri nasıl görürdük değil mi.. Allah güzel hayırlı yazılar yazsın canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?