2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

inşallahh güzel haberler alırsınn kontrolde o plasenta adın gibi bulutlaraa doğruuuu yükselsinn yerini bulsunnn... O kadar yoluna girsin ki normal doğum yaparak bebişkona kavuşmak nasip olsunn... Hiç öyle düşünmee olmasın kanama olmayacak! İyi düşün bomba yokkk bebeğini besleyen sağlıklı bir eş var ordaaa yoksa bugünleri nasıl görürdük değil mi.. Allah güzel hayırlı yazılar yazsın canımm...

Hiç bilmiyorum kuzum almadığım için henüz ama farklılık olabilir mi ki ? İkisi arasında sen bir fark gördün mü ?

Ben pek anlamam kumaşında doku farkı varsaa ama çok da fark yok gibi.. Sonuçta hepsi çok şekerrr

Canim az daha sabret. doktorun belki parol ic falan der iyi geliyorsa.
Dusunmemeye calissan, biseylerle ilgilensen.
Ben yatinca bisey yapmayinca her yerimin agrisini duyuyorum :)
Sağlık ocağındaki hemşireyle görüştüm bu haftada bebeğin baskı yapması imkansız dedi kaburgaya.Ne kadar dikkat ediyor olsanda usutmussundur dedi. Bakalım şimdi çok küçük bi yastık var onu koydum belime iyi geldi suan bu. Bakalım yarın muaynem var zaten. Sağol teyzesi :)

Aman bebisle ilgili problem olmasinda biz usutelim sorun degil gecer gider canim :)
Havalat soguk sıkı sıkı giyinmek lazim.
Kış geldi artik :)
S.ocagindaki kimseye pek guvenim kalmadi acikcasi benim :)
Mesela.bana 1 doz vurucakti aşi. bana az geldi doktoruma sordum. 2 doz yapilsin dedi. Bunun gibi seyler işte amann :))

Bende razıyım canım yeterki bebişim iyi olsun. Benimde çok güvendiğim söylenemez de işte dedim yarına kadar belki bi fikir verir ne biliyim. Bu arada Gemlik'te varmış detaylı yapan yerler.200 tl civarı. Bide orayı araştır istersen.

Canım Çin deki her ürün çin malı olmuyor. Yani şöyle, ünlü markalar orada yaptırıyorlar ürünlerini işçilik ucuz olduğu için. Yani ürünler kalitesiz değil işçilik ucuz oluyor:)
Ben her gün yiyorum canım yumurta. İğreniyorum diye kendini inandırma tiksinmedim ben de:) geçen Canan Karatay şöyle söyledi: hamileler yumurtayı yiyebildiği kadar yesin, çinde hamile kadınlar günde 10 tane yiyormuş. Yiyemiyorsanız çılbır yapın dedi. Bende arada öğlenleri yemeğim yoksa çılbır yapıyorum üzerine bol tereyağı misss oluyor:) biraz canını çektiriyimde yersin belki

Aah canim arabamiz olsa heryere giderdikte arabasiz eşim otobusle falan oralara gidemem der kesin.
Ama yinede bi arastirayim konusayim eşimle.
Tesekkur ederim canim ilgilendin sagol :)

Canim bursada meshuuurrrr yalçın kimya var prof. perinatalog.muayene ücreti pahaliymis biraz ama.burda benim detayliya gittigim doktorun hocasiymis en ufak bir sorunda bursaya ona gonderiyormus da bizim buralarda pek bilinir yalçın kimya.bi bak istersen ama iyi doktormus

Asiyi oldum hic acimadi hissetmedim cok sasirdim:)2 3 gun agri olabilir dedi hayal_masal

Bebegin kalp atisini da dinledik zaten bulamasaydi da uzulmezdim kucuk bir aletle bakti sasirdim ben buyuk bisey bekliyodum:)
ay ben dinletmedim. bulamaz atışı beni panikletir diye istemedim nasılsa tekme atıyor dedim çıktım. aşıyı vurulduk kurtulduk çok şükür inşallah ağrı olmaz

Insallah canim benimmm.Allah hepimize güzel yazilar yazsın bizi sevdiklerimizle sinamasin.17 aralikta size insallahhh oleeeeyy yukarı çıkmış yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…