2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de 3 gün raporluyum.dün doktoruma kasiklarimda baski var dedim istirahat et gecmezse görüşelim dedi.aile hekimine gittim izinliymis yerine bakan rapor veremiyormus.ben de devlet hastanesine gittim muayene de oldum.ultrasonda birsey görünmedi olumsuz.dinlen dedi ama pek birsey de demedi.enfeksiyon olabilir dedi gerci gecen hafta idrar yaptırdım birsey çıkmamisti

Bu soğuk karlı havada dinlenmiş olursun..agrında geçer hem.Allahtan bişey yokmuş

Maaşallah canım çok iyi besleniyosun..oldr dikkat edemiyorum ben özellikle yumurta konusunda

Evet hamile iç çamaşırları çok itici geliyor en başta ama alışınca çok rahat tavsiye ederim canım 2 tane denemelik aldım devamını da alıcam

Sırt üstü uzandığım da Bebek bir yere toplanıyor kısa süre sonra dağılıyor , internet hep rahim kasılması diyor ama bir kasılma hissetmiyorum ben ağrım falan da Yok bu hafta hareketler geçen haftaya göre daha az ve karnım küçülmüş gibi geliyor ebeyi aradım bir görün doktora dedi en erken saat 3 te bir doktor buldum ona gidicem , inşallah birşey yoktur. Kız çocukları böyle yapar diyenler de var ama insan tedirgin oluyor ayrıca idrarımı yaptıktan sonra bakıyorum beyaz küçük ama aşırı küçük tortu gibi bişey var onu da sorucam , eşime söylemedim ona söylemeden gidicem paniklemesin şimdi yollar da yağışlı acele gelir eder diye. Dua edin lütfen

merve100 canim.hayirlisiyla git gel insallah. Dikkat et giderken sıkı giyin emi. bizide bilgilendir.
Benimde.karnim agriyor bi saattr gecmedi

Teşekkür ederim canım benimm bana da ilk üç ay bana da kullanma demişti doktorum, burun tıkanıklığı baş ağrısı yapıyordu bende bir de migren var ağrı katlanarak artıyordu, sonra bu burun duşunu verdi, içindeki toz tuz ve karbonattan oluşuyor ama için rahat etmezse kendin evde şişeye bi kaşık tuz bi kaşık karbonat koy öyle yap demişti. Eğer senin de tıkanıyorsa tavsiye ederim, normal su çekmek gibi ama diğer taraftan boşaltınca seni hiç uğraştırmıyo ve yüzde 90-95 temizliyor burnu.
oğlumun ve benim son halimiz.
Maşallah size, çok tatlısınız anne-oğul
arnavut_biberi canim ben eskisehirliyim ama bursaya gelin geldim :)
Es es e gitmem sorun degilde esim.gelemez iş yogunlugu nedeniyle. onunda gormesini istiyorum detayliyi.
Bu dedigin doktor, peritanoglu yoksa düz doktormu?
[/USER]
arnavut_biberi

Canım bebeğin bir yerde toparlanması bende de var, pazartesi doktoruma sordum, yürüdüğünde ya da parmağınla hafif hafif dokunduğunda düzeliyorsa problem yoktur eğer uzun sürüyorsa rahim kasılmasından şüpheleniriz demişti, belki bi nebze içini rahatlatır.Bir de benim de birkaç gündür karnım daha küçük tekrar kendi pantolonlarımı giymeye başladım, ödem vardır, şimdi geçmiştir diye düşünüyorum hep.

sg26 canim az once gorustum sekreteriyle 300 tl dedi. gayet de uygun aslinda. esimle.bir goruseyim. zaten es es e gitme planim vardi. Ama tek sorun esimin goremeyecek olmasi. bakalim ne diyecek

sibeluA benim o sekerler cok hosuma gidiyo ama bakalim belki farkli seylerde begenirim gerci hast.odasi icin arkadasim seker hamurlu kurabiye yapicakti hangisi kismet olursa :)
Bu arada bende bursaliyim nesi varmis guzel memleketimin bakimevlenmeden once sikca gelirdim. Esim son bursa ziyaretimizde burdan ev alalim demeye basladi :)

hayal_masal masallah yigenimle annesine :) cokda guzel besleniyosunuz benim bu kadar duzenli degil evde olunca gec kalkiyorum haliyle hepsi bir araya sikisiyo

merve100 canim hic bisersey cikmicak insallah Allahin izniyle sen icini ferah tut

merve100 sg26 bende de sabah bi yerde toplanmis oluyo genelde tuvalete sikisik oluyorum sonrasinda yokladigimda heryer ayni geliyo bunun kasilmayla bi alakasi yoktur herhalde dun doktora sormak hic aklima gelmedi bu yuzden

Güle güle kullan canım bol bol faydalı sütlerr sağ bebişhine içsin büyüsüünn
Ben de bundan aldım en sessiz çalışan marka/model buymuş diye duymuştum araştırırken
Evet canım sende görmüştüm :)) güle güle kullanalım inşallah:))

maşallah canım ne kadar güzel besleniyorsun ben zaten yiyemiyorum. acıkmıyorum vs. keşke bende senin gibi olsam :)

bencede yemek lazım işte ama almıyor midem bide ben 6:30 da uyanıyorum o saatte kokusu beni mahvediyor.
paçalı dona daha geçiş yapmadım canım ya ama yakındır
ohooo biz bayağıdır kankayız hiç açıp linki moralimi bozmıyım

Maaşallah canım çok iyi besleniyosun..oldr dikkat edemiyorum ben özellikle yumurta konusunda
off bende yaa ve vicuna azabı çekiyorum yani. ctesi dr a asoracağım bıldırcın yumurtasını eğer iyiyse tek lokmalık zaten haşlayıp onu yerim
Evet hamile iç çamaşırları çok itici geliyor en başta ama alışınca çok rahat tavsiye ederim canım 2 tane denemelik aldım devamını da alıcam
sanırım yakın zamanda bende alacağım kendi çamaşırlarım maalesef küçülmeye başladı

arnavut_biberi canim bursa guzel.sehir ona bisey demiyorum sa bi duzgun peritnlog bulamadim ondan didim
Bu arada Sen arnavutsun hemde demi, bende arnavutum :)))

merve100 canim.hayirlisiyla git gel insallah. Dikkat et giderken sıkı giyin emi. bizide bilgilendir.
Benimde.karnim agriyor bi saattr gecmedi

Geçer inşalah seninde bende ağrı falan hiçbirşey yok yoksa durmazdım bayadır var bu ben normal düşünüyordum

Senin ayakta ya da oturduğunda oluyor mu benim genel de sırt üstü uzandığımda aşırı oluyor bir tepecik çıkıyor bildiğin 30 an en fazla 1 dk sonra her yer eşit oluyor ama geçen haftaya göre karnım biraz daha sert

merve100 sg26 bende de sabah bi yerde toplanmis oluyo genelde tuvalete sikisik oluyorum sonrasinda yokladigimda heryer ayni geliyo bunun kasilmayla bi alakasi yoktur herhalde dun doktora sormak hic aklima gelmedi bu yuzden

Amin kuzum ya tuvaletten sonra da uzandığımda var benim normal de hissetmiyorum öyle birşey geçiyor bir süre sonra ama her uzandığım da oluyor internette okumaz olaydım ya

Ayy canım benim ya bunda birşey yokki neden kafana takıyorsun. Benimde karnım bir gün top gibi bir gün yayvan bebeğin pozisyonuna göre değişebilir. O beyaz tortularun olması da normal bence. Benim artık sarıya yeşile döndü de öyle gittim doktora. Fazla evham yapma rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…