- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.821
Bu soğuk karlı havada dinlenmiş olursun..agrında geçer hem.Allahtan bişey yokmuşBen de 3 gün raporluyum.dün doktoruma kasiklarimda baski var dedim istirahat et gecmezse görüşelim dedi.aile hekimine gittim izinliymis yerine bakan rapor veremiyormus.ben de devlet hastanesine gittim muayene de oldum.ultrasonda birsey görünmedi olumsuz.dinlen dedi ama pek birsey de demedi.enfeksiyon olabilir dedi gerci gecen hafta idrar yaptırdım birsey çıkmamisti
Çok güzel canım pratik de gözüküyor güle güle kullanGöğüs pompamız geldiiii :))
Maaşallah canım çok iyi besleniyosun..oldr dikkat edemiyorum ben özellikle yumurta konusundacanım he rsabah mutlaka 1 yumurta yiyorum. sabahları taze sıkılmış meyve suyu içersem akşamları yatarken süt içiyorum. bunlara çok dikkat ediyorum. sabah kahvaltımla öğle yemeği arasında mutlaka 5 adet badem 5 adet fındık 2 adetkuru kayısı 1 adet incir . 5 adet kuru çekirdekli üzüm ve ceviz mutlaka yiyorum. öğle yemeği ile akşam yemeği arasındada mutlaka bir iki tane meyve yiyorum
günaydın hatunlar.
herkesin ağrıları başlamış benimde 3. ayımda ağrılarım olmuştu tekrar kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım başladı. ama bebişim iyi olsunda ağrısına hamdolsun diyorum
kızlar bu arada size bişey soracağım. ben yumurta tüketemiyorum sizler hergün yiyomusunuz. bıldırcın yumurtası daha iyi diye duydum onu 2 3 günde bir bir tane yersekte olurmuş. sizler neler yapıyorsunuz.
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.
ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakma
canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etme
ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diyeama hmile iç çamaşırları da çok çirkin yaa zaten adamla kanka olduk onları da giyersem yataktan kaçacak iyice
Göğüs pompamız geldiiii :))
Teşekkür ederim canım benimm bana da ilk üç ay bana da kullanma demişti doktorum, burun tıkanıklığı baş ağrısı yapıyordu bende bir de migren var ağrı katlanarak artıyordu, sonra bu burun duşunu verdi, içindeki toz tuz ve karbonattan oluşuyor ama için rahat etmezse kendin evde şişeye bi kaşık tuz bi kaşık karbonat koy öyle yap demişti. Eğer senin de tıkanıyorsa tavsiye ederim, normal su çekmek gibi ama diğer taraftan boşaltınca seni hiç uğraştırmıyo ve yüzde 90-95 temizliyor burnu.Ya benim de burnum cok tikaniyor ve aylar gectikce artacak sanirim. Ben kadim dogumcuma sormadim da kbb doktorum turkiyede cok hatri sayilir bir doktor abim gibi oldu artik aile dostumuz onunla konusmustum 12 haftalikken falan hic bisey kullanamazsin sadece tuzlu su yap cek demisti. Esi de 3 4 ay once dogum yapmisti o da bisey kullanmadi tavsiye etmiyorum demisti. Ben yine de soracagim tekrardan acaba haftalar ilerledikce izin verir mi diye dusundum. Yine de seninde paylasayim dedim canim o zaman kesinlikle bisey kullanamazsin daha artacak tikanman ama ssdece evde yaptigin tuzlu su demisti
Maşallah size, çok tatlısınız anne-oğuloğlumun ve benim son halimiz.
arnavut_biberi canim ben eskisehirliyim ama bursaya gelin geldim :)
Es es e gitmem sorun degilde esim.gelemez iş yogunlugu nedeniyle. onunda gormesini istiyorum detayliyi.
Bu dedigin doktor, peritanoglu yoksa düz doktormu?
[/USER]
Canım bebeğin bir yerde toparlanması bende de var, pazartesi doktoruma sordum, yürüdüğünde ya da parmağınla hafif hafif dokunduğunda düzeliyorsa problem yoktur eğer uzun sürüyorsa rahim kasılmasından şüpheleniriz demişti, belki bi nebze içini rahatlatır.Bir de benim de birkaç gündür karnım daha küçük tekrar kendi pantolonlarımı giymeye başladım, ödem vardır, şimdi geçmiştir diye düşünüyorum hep.Sırt üstü uzandığım da Bebek bir yere toplanıyor kısa süre sonra dağılıyor , internet hep rahim kasılması diyor ama bir kasılma hissetmiyorum ben ağrım falan da Yok bu hafta hareketler geçen haftaya göre daha az ve karnım küçülmüş gibi geliyor ebeyi aradım bir görün doktora dedi en erken saat 3 te bir doktor buldum ona gidicem , inşallah birşey yoktur. Kız çocukları böyle yapar diyenler de var ama insan tedirgin oluyor ayrıca idrarımı yaptıktan sonra bakıyorum beyaz küçük ama aşırı küçük tortu gibi bişey var onu da sorucam , eşime söylemedim ona söylemeden gidicem paniklemesin şimdi yollar da yağışlı acele gelir eder diye. Dua edin lütfen
cinsiyeti ne zaman belli oldu,kaçıncı haftada ?Sare daha bir hoşuma gitti benim :)
Evet canım sende görmüştüm :)) güle güle kullanalım inşallah:))Güle güle kullan canım bol bol faydalı sütlerr sağ bebişhine içsin büyüsüünn
Ben de bundan aldım en sessiz çalışan marka/model buymuş diye duymuştum araştırırken
maşallah canım ne kadar güzel besleniyorsun ben zaten yiyemiyorum. acıkmıyorum vs. keşke bende senin gibi olsam :)canım he rsabah mutlaka 1 yumurta yiyorum. sabahları taze sıkılmış meyve suyu içersem akşamları yatarken süt içiyorum. bunlara çok dikkat ediyorum. sabah kahvaltımla öğle yemeği arasında mutlaka 5 adet badem 5 adet fındık 2 adetkuru kayısı 1 adet incir . 5 adet kuru çekirdekli üzüm ve ceviz mutlaka yiyorum. öğle yemeği ile akşam yemeği arasındada mutlaka bir iki tane meyve yiyorum
bencede yemek lazım işte ama almıyor midem bide ben 6:30 da uyanıyorum o saatte kokusu beni mahvediyor.Günaydınnnnn.... ben her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum kahvaltıda hatta daha fazlası bile yenebilirrr... Tavuğun popişinden çıkan minnacık bir yumurtanın faydası say say bitmiyor canan hocamız kitabında kaç sayfa anlatmış! Yemek lazımBıldırcın yumurtası yiyemiyorum ama düşüncesini midem almıyor alışmamışızzz...
Hahahaha hamile külodunu ilk kullananlardan biri bendim cidden çok rahat karnı sarması vs ama eşinizin yanındaa giymeyin anneannelerin paçalı donundan hallice demiştim :)))))
ohooo biz bayağıdır kankayız hiç açıp linki moralimi bozmıyımkocasıyla hala kanka olmayan arkadaşlar için dantelli hamile külotu. nasıldır bilmiyorum almadım ben sadece araştırırken önüme çıktı
https://www.icgiyimozel.com/miorre-...vZGa9ae6kTx0YSbGs24GZmsmB2hiCsD2PHBoCwrzw_wcB
off bende yaa ve vicuna azabı çekiyorum yani. ctesi dr a asoracağım bıldırcın yumurtasını eğer iyiyse tek lokmalık zaten haşlayıp onu yerimMaaşallah canım çok iyi besleniyosun..oldr dikkat edemiyorum ben özellikle yumurta konusunda
sanırım yakın zamanda bende alacağım kendi çamaşırlarım maalesef küçülmeye başladıEvet hamile iç çamaşırları çok itici geliyor en başta ama alışınca çok rahat tavsiye ederim canım2 tane denemelik aldım devamını da alıcam
merve100 canim.hayirlisiyla git gel insallah. Dikkat et giderken sıkı giyin emi. bizide bilgilendir.
Benimde.karnim agriyor bi saattr gecmedi
Canım bebeğin bir yerde toparlanması bende de var, pazartesi doktoruma sordum, yürüdüğünde ya da parmağınla hafif hafif dokunduğunda düzeliyorsa problem yoktur eğer uzun sürüyorsa rahim kasılmasından şüpheleniriz demişti, belki bi nebze içini rahatlatır.Bir de benim de birkaç gündür karnım daha küçük tekrar kendi pantolonlarımı giymeye başladım, ödem vardır, şimdi geçmiştir diye düşünüyorum hep.
sibeluA benim o sekerler cok hosuma gidiyo ama bakalim belki farkli seylerde begenirim gerci hast.odasi icin arkadasim seker hamurlu kurabiye yapicakti hangisi kismet olursa :)
Bu arada bende bursaliyim nesi varmis guzel memleketimin bakimevlenmeden once sikca gelirdim. Esim son bursa ziyaretimizde burdan ev alalim demeye basladi :)
hayal_masal masallah yigenimle annesine :) cokda guzel besleniyosunuz benim bu kadar duzenli degil evde olunca gec kalkiyorum haliyle hepsi bir araya sikisiyo
merve100 canim hic bisersey cikmicak insallah Allahin izniyle sen icini ferah tut
Ayy canım benim ya bunda birşey yokki neden kafana takıyorsun. Benimde karnım bir gün top gibi bir gün yayvan bebeğin pozisyonuna göre değişebilir. O beyaz tortularun olması da normal bence. Benim artık sarıya yeşile döndü de öyle gittim doktora. Fazla evham yapma rahat olSırt üstü uzandığım da Bebek bir yere toplanıyor kısa süre sonra dağılıyor , internet hep rahim kasılması diyor ama bir kasılma hissetmiyorum ben ağrım falan da Yok bu hafta hareketler geçen haftaya göre daha az ve karnım küçülmüş gibi geliyor ebeyi aradım bir görün doktora dedi en erken saat 3 te bir doktor buldum ona gidicem , inşallah birşey yoktur. Kız çocukları böyle yapar diyenler de var ama insan tedirgin oluyor ayrıca idrarımı yaptıktan sonra bakıyorum beyaz küçük ama aşırı küçük tortu gibi bişey var onu da sorucam , eşime söylemedim ona söylemeden gidicem paniklemesin şimdi yollar da yağışlı acele gelir eder diye. Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?