- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.841
Bak bu da cok hoş kuzum :)kızlar doğumda oğluma ekteki gibi bi şeker yapacağım sizede fikir olsun diye yollıyım dedim. lolipop şekerlerine kumaşla süslüyor çok uygun ve farklı
Çok sağol cnm.Canım resmini koyuyorum bak, bi delikten suyu veriyosun diğerinden çıkıyor, tüm burnunu açıyor ve kolay kolay bi daha tıkanmıyor. Bendekinin resmini de ekledim, kadın doğumcum önerdi bana.
Canım gözünaydın, minnoşun kocaman olmuş maşallahbi dahaki kontrolde kanama alanın da tamamen bitmiş olur inşallah tansiyonum benim de hep düşük çıkıyor, en iyi 9-5 çıktı hamileliğimin başından beri, ara ara gözlerim kararıyor hatta, doktor yüksek olmasın da düştüğünde tuzlu ayran iç dinlen hiçbişey olmaz dedi
Ayy canım benim ya bunda birşey yokki neden kafana takıyorsun. Benimde karnım bir gün top gibi bir gün yayvan bebeğin pozisyonuna göre değişebilir. O beyaz tortularun olması da normal bence. Benim artık sarıya yeşile döndü de öyle gittim doktora. Fazla evham yapma rahat ol
Ya bende yapmıyordum ağrı falan Yok ya normal geliyordu bugün baktım yine de Yok ya falan dedim ebeyi arayıp sorunca bi doktora görün dedi ben iptal tabi , idrarda da lökosit çıkmıştı çok az ama bu tortuları merak ettim akıntım normal renkte bir sorun yok şükür idrarımı yaptıktan sonra azıcık toz gibi beyaz bişeyin oluştuğunu düşün öyle bişey o tortu dediklerim de
canım gitti gidiyorda felan yuvarlak kına için tüller satılıyor ben o tüllerden alıp kurdaleyle süslemeyi düşünüyorum. lolipopların üzerinde poşet olacağı için üzerine koyacağımız kumaş veya tül farketmez diye düşündümkızlar doğumda oğluma ekteki gibi bi şeker yapacağım sizede fikir olsun diye yollıyım dedim. lolipop şekerlerine kumaşla süslüyor çok uygun ve farklı
Yok canim arnavut degilim :) sivri dilli oldugum icin arnavut biberi derdi bi hocam bana ole kaldi kullaniyorum :) ama arnavutlardan gelin aldik. Arnavut mah.var bursada sende oralarda mi oturuyosun?arnavut_biberi canim bursa guzel.sehir ona bisey demiyorum sa bi duzgun peritnlog bulamadim ondan didim
Bu arada Sen arnavutsun hemde demi, bende arnavutum :)))
Yok canim arnavut degilim :) sivri dilli oldugum icin arnavut biberi derdi bi hocam bana ole kaldi kullaniyorum :) ama arnavutlardan gelin aldik. Arnavut mah.var bursada sende oralarda mi oturuyosun?
Canım çok iyi yapmışsın. Rakam da çokmuş. Tipik Türkiye. Kurumsallaşma yok insanın kıymeti yok. Ne yapacaksın peki? Alternatif var mı?Kızlar dünden beri kent hastanesi İzmir Çiğli şubesi beni hayli üzdü ben de şikayet var adlı siteye şikayet ettim metnini burdan da paylaşıyorum:
Ekim aynın sonunda Çiğli İzmir Kent hastanesinden ayrıntılı usg hizmeti için Prof Dr. Namık Demir'den 1 Aralık tarihine randevu aldım lakin beni dün hastaneden arayıp acil ameliyat var deyip randevumun erteleneceğini onun da ne zamana erteleneceğini bilmediklerini bu işle meşgul olan kişinin raporlu olduğunu nedense yerine bakan birinin de olmadığını söylediler ertesi günü yani bu sabah aradım hastaneyi randevu kaydımı bile bulamadıklarını öğrendim üstüne bir de!
23 haftalık hamileyim ayrıntılı usg için ödeyeceğim rakam 560 TL!
Randevu kaydına bile ulaşamayan Kent Hastanesi! !
Bana 35 gün önceden randevu vermeyi bilen bu sorumsuz tavır sözüne sadık kalmayı da bilmeli beni nasıl ortada bırakırsınız!
Bu durumun acilen düzeltilmesini ve gerekirse tüm birimlere şikayetimi ileteceğimi buradan size taahhüt ederim.
ay yerim seni kız. ne güzel şeyler istiyorsun. sen bana çalıştığın yeri söyle ben sana çikolata yollıyım. yeğenime bi çikolata yollamışım çok muKızlar, üzüldüğümde, kaygılandığımda, sırf mutlu olmak istediğimde sürekli çikolata aklıma geliyor. Bebişin en yakından tanıdığı tat bu... (Anne sütüne ilave arada yalatabilirim :) ) İlk okulda çocuklara süt dağıtıldığı gibi hamişlere de çikolata dağıtılsa... Ya da yurt dışında Noel süslemeleri oluyor ya bizde de her yer çikolata ile süslense. Sokaklarda tadım yaptırılsa. Of of... Fazla çalışmak yaramıyor.
Kızlar dünden beri kent hastanesi İzmir Çiğli şubesi beni hayli üzdü ben de şikayet var adlı siteye şikayet ettim metnini burdan da paylaşıyorum:
Ekim aynın sonunda Çiğli İzmir Kent hastanesinden ayrıntılı usg hizmeti için Prof Dr. Namık Demir'den 1 Aralık tarihine randevu aldım lakin beni dün hastaneden arayıp acil ameliyat var deyip randevumun erteleneceğini onun da ne zamana erteleneceğini bilmediklerini bu işle meşgul olan kişinin raporlu olduğunu nedense yerine bakan birinin de olmadığını söylediler ertesi günü yani bu sabah aradım hastaneyi randevu kaydımı bile bulamadıklarını öğrendim üstüne bir de!
Bana 35 gün önceden randevu vermeyi bilen bu sorumsuz tavır sözüne sadık kalmayı da bilmeli beni nasıl ortada bırakırsınız!
Bu durumun acilen düzeltilmesini ve gerekirse tüm birimlere şikayetimi ileteceğimi buradan size taahhüt ederim.
canım zamanında bende şikayetim vardan şikayet etmiştim bi işe yaramadı. sağlık bakanlığını ara oraya et ozaman işe yarıyor. en azından sen öyle sanıyorsun. çok geçmiş olsun hemen kendine vakit geçmeden başka bi yer bulmalısınKızlar dünden beri kent hastanesi İzmir Çiğli şubesi beni hayli üzdü ben de şikayet var adlı siteye şikayet ettim metnini burdan da paylaşıyorum:
günaydın hatunlar.
herkesin ağrıları başlamış benimde 3. ayımda ağrılarım olmuştu tekrar kasıklarımda ve sırtımda ağrılarım başladı. ama bebişim iyi olsunda ağrısına hamdolsun diyorum
kızlar bu arada size bişey soracağım. ben yumurta tüketemiyorum sizler hergün yiyomusunuz. bıldırcın yumurtası daha iyi diye duydum onu 2 3 günde bir bir tane yersekte olurmuş. sizler neler yapıyorsunuz.
canım bence vurul sezeryan olursan önemli.
ben ne sıcak ne soğuk öyle almaya çalışıyorum canım ne olur ne olmaz sen genede tedbiri elden bırakma
canım sakın korkma beni de dr um öyle korkutmuştu. 21. hafta da ayrıntılıda perinatolog yukarıda bile dedi aşağıda olma ihtimali yok nasıl öyle demişler dedi. ay ilerledikçe yukarı çıkacak o merak etme
ben eşortmanı attm yakında bende donu atarım sanırım beni de sıkmaya başladı dün akşam eşim bile dedi bu çamaşır dar değilmi diyeama hmile iç çamaşırları da çok çirkin yaa zaten adamla kanka olduk onları da giyersem yataktan kaçacak iyice
Yeni yapilan sitelerde mi? Esim ordaki evlere bayildi firsatini bulsa hemen ordan ev alip is bulup yerlesicek :)Hadi ya :))
Yok canim ama yakinim o mahalleye :)
Millette oturuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?