2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
arnavut_biberi canim burada her gun yeni bi site yapiliuor desem yeri var :))
Evler cok guzel.evet ama cogu minik.minik bizim ev gibi. Balkonlarimiz odalardan buyuk mesela :))
Ama gelin yaa ne guzel komsu oluruz belki bize yakindir begendiginiz ev ne guzel :)))

Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorum hepinizden allah razı olsun inşallah

Geçmiş olsun canım. Yiyeceklerine dikkat et meyve yiyeceğin zaman yanında yoğurt ye mutlaka. Yoğurt vücuda giren şekeri azaltıyor. Yolun yarısını geçtik moralini bozma lütfen. Çoğu gitti azı kaldı herşey iyi olacak, sen sadece ilaçlarını düzenli kullanıp dinlen. Allah yardımcın olsun.

Canım şifa niyetine ayetel kürsi duasını okudum.Şifa olsun inşallah nerde dua bekleyen varsa herkese.Herşey yolunda gitsin bebişin vaktinde sağlıkla doğsun.Elimizden gelen bu keşke fazlası olsa.

Kizlar bu arada benden hic akinti gelmiyor. bu iyi biseymi kotu biseymi?
Bir ara lokosit bulunmustu bir doz ilac aldim bol su iciyorum falan. ondanmi duzeldi acaba.

Dualarımız seninle güzel anne moralini çok yüksek tut.. bende ikinci kez detaylı ultrasona girdim bebeği besleyen sağ damarda biraz sorun var tansiyon yüksek çıktı banada tuz, turşu, stres yasak eğer dikkat etmezsem daha ciddi sorunlar olabilirmiş.. biz elimizden geleni yapalım moralimizi yüksek tutalım da bebişler inşallah sağlıkla bizimle olacak

canım negatif düşünmek yok. kızın sağlıklı ve sağlıkla dünyaya gelecek vakti gelince. heran duamdasın canım ama lütfen karamsar olma pozitif düşün ve bebeğinle konuş onuda üzme. nazlı gelinim sana cilve yapıyor annesi. herzaman yanındayım

Cidden paranla rezil olmak demek bu kesinlikle peşini bırakma canım

Canım çok ama çok geçmiş olsun Tabi dua ederiz. Sabah dualarımda hep burdaki herkesi aklımdan geçiriyorum. Gebelik şekeri çıkabiliyor. Bana da 3 hafta sonra yapılacak sanırım. Olmasaymış iyiymiş. Ama üzülmemeye çalış, her şey geçicek. Enfeksiyon da kalıcı değil. O da geçicek. Kendine dikkat et. Cennet annelerin ayağının altında gerçekten. Moralli ol. Bebiş gelince onlara anlatırız artık. Bir arkadaşım dün dediki Deren bebek dünyaya gelsin ergen olunca atarlanırsa vurulduğun iğneleri anlatıcam. Atarlanamıycakmış bu şekilde :)

kaçıncı haftada erkek demişlerdi?İnşallah bende de öyle bir durum olur ya,ümitlendim şimdi,doktor kesin erkek mi demişti,kordonu pipi mi sanmış acaba?
bana 3 ayda % 70 erkek dedi 4. ayda % 100 dedi 22. haftamda da kız olduğunu öğrendim valla bana klitorisi karıştırabiliyoruz dedi ama benim gibi durum yaşayan pek arkadaş yok çok istisnai olabiliyor neden sen kız olsun çok mu istiyorsun

Dualarımız seninle canim benim.sen moralini yüksek tut.bebek ve rahim büyüdükçe yukarı çıkacaktır bebeğin.evet malesef herşey güllük gülistanlik olmuyor ama buna da şükür Allah beterinden korusun hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…