- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.861
buda güzelmiş hem fiyatları da uyguna gelirkızlar doğumda oğluma ekteki gibi bi şeker yapacağım sizede fikir olsun diye yollıyım dedim. lolipop şekerlerine kumaşla süslüyor çok uygun ve farklı
Cnm ya cok tatlisin. Ben kendimi dusunuyorsam ne olayim, hepimizi dusunuyorum :)ay yerim seni kız. ne güzel şeyler istiyorsun. sen bana çalıştığın yeri söyle ben sana çikolata yollıyım. yeğenime bi çikolata yollamışım çok mu
Bir kere gittim. Esimin halasi var orda evlendikten sonra nasip olmadi ama cok sevmistim.Yeni yapilan sitelerde mi? Esim ordaki evlere bayildi firsatini bulsa hemen ordan ev alip is bulup yerlesicek :)
mischiefocean83 gidiyomusunuz canim?
Kilim ve tohum alternatif varmi elinde canim? Insallah sikayetin ise yarar.
canım ben geçen haftaya kadar erkek biliyordum sonra kız olduğunu öğrencim :)cinsiyeti ne zaman belli oldu,kaçıncı haftada ?
Geçmiş olsun canım. Yiyeceklerine dikkat et meyve yiyeceğin zaman yanında yoğurt ye mutlaka. Yoğurt vücuda giren şekeri azaltıyor. Yolun yarısını geçtik moralini bozma lütfen. Çoğu gitti azı kaldı herşey iyi olacak, sen sadece ilaçlarını düzenli kullanıp dinlen. Allah yardımcın olsun.Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Dualarımız seninle güzel anne moralini çok yüksek tut.. bende ikinci kez detaylı ultrasona girdim bebeği besleyen sağ damarda biraz sorun var tansiyon yüksek çıktı banada tuz, turşu, stres yasak eğer dikkat etmezsem daha ciddi sorunlar olabilirmiş.. biz elimizden geleni yapalım moralimizi yüksek tutalım da bebişler inşallah sağlıkla bizimle olacakMerhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
canım negatif düşünmek yok. kızın sağlıklı ve sağlıkla dünyaya gelecek vakti gelince. heran duamdasın canım ama lütfen karamsar olma pozitif düşün ve bebeğinle konuş onuda üzme. nazlı gelinim sana cilve yapıyor annesi. herzaman yanındayımMerhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
Cidden paranla rezil olmak demek buKızlar dünden beri kent hastanesi İzmir Çiğli şubesi beni hayli üzdü ben de şikayet var adlı siteye şikayet ettim metnini burdan da paylaşıyorum:
Ekim aynın sonunda Çiğli İzmir Kent hastanesinden ayrıntılı usg hizmeti için Prof Dr. Namık Demir'den 1 Aralık tarihine randevu aldım lakin beni dün hastaneden arayıp acil ameliyat var deyip randevumun erteleneceğini onun da ne zamana erteleneceğini bilmediklerini bu işle meşgul olan kişinin raporlu olduğunu nedense yerine bakan birinin de olmadığını söylediler ertesi günü yani bu sabah aradım hastaneyi randevu kaydımı bile bulamadıklarını öğrendim üstüne bir de!
23 haftalık hamileyim ayrıntılı usg için ödeyeceğim rakam 560 TL!
Randevu kaydına bile ulaşamayan Kent Hastanesi! !
Bana 35 gün önceden randevu vermeyi bilen bu sorumsuz tavır sözüne sadık kalmayı da bilmeli beni nasıl ortada bırakırsınız!
Bu durumun acilen düzeltilmesini ve gerekirse tüm birimlere şikayetimi ileteceğimi buradan size taahhüt ederim.
kaçıncı haftada erkek demişlerdi?İnşallah bende de öyle bir durum olur ya,ümitlendim şimdi,doktor kesin erkek mi demişti,kordonu pipi mi sanmış acaba?canım ben geçen haftaya kadar erkek biliyordum sonra kız olduğunu öğrencim :)
Canım çok ama çok geçmiş olsun Tabi dua ederiz. Sabah dualarımda hep burdaki herkesi aklımdan geçiriyorum. Gebelik şekeri çıkabiliyor. Bana da 3 hafta sonra yapılacak sanırım. Olmasaymış iyiymiş. Ama üzülmemeye çalış, her şey geçicek. Enfeksiyon da kalıcı değil. O da geçicek. Kendine dikkat et. Cennet annelerin ayağının altında gerçekten. Moralli ol. Bebiş gelince onlara anlatırız artık. Bir arkadaşım dün dediki Deren bebek dünyaya gelsin ergen olunca atarlanırsa vurulduğun iğneleri anlatıcam. Atarlanamıycakmış bu şekilde :)Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
bana 3 ayda % 70 erkek dedi 4. ayda % 100 dedi 22. haftamda da kız olduğunu öğrendim valla bana klitorisi karıştırabiliyoruz dedi ama benim gibi durum yaşayan pek arkadaş yok çok istisnai olabiliyor neden sen kız olsun çok mu istiyorsunkaçıncı haftada erkek demişlerdi?İnşallah bende de öyle bir durum olur ya,ümitlendim şimdi,doktor kesin erkek mi demişti,kordonu pipi mi sanmış acaba?
Merhaba sevgili anneler. Dün detaylı usg ye girdim. Bebeğim organları iyi allah şükür. Fakat bebeğim aşağıda. Ve de şeker gördü bebeğimin böbreğinde. Ve de bygun bana şeker yüklemesi yapıldı sonuç bende gebelik şekeri çıktı. Meyve yemekyi azaltacağım. Kanşekeri ölcüm cihazı aldık bugun hergün not edeceğim ve haftaya doktora değerlerimi göstereceğim. Ayrı yetten idrar tahlillerlimde de bakteri enfeksiyon cıktı onun içinde 2 gündür iğne vuruluyorum ve ilca başladık. Artık enfeksiyon hapı, progestan hapı, demir hapı, vitamin hapı ile beraber günlerim geri kalanı beni bekliyor. Ayrıyyten her hafta vuruclacak olan düşük önleyici iğneler. Kızlar gebeliğim cok zor geciyor ve yatıp dinlenmem gerekiyor. Rica etsem bana içinizden ne gelirse birer dua okur musunuz. Dua bilmeyen arkadaşlarım iyi dileklerinde bulunsular yeter. Psikolojik olarak cok kötüyüm iğneler beni mahvetti. Alttan bebebk baskısı cok hissediyorum yürüyemiyorumhepinizden allah razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?